Naast mijn periodieke controles last van bloedingen. Zowel door mond hygiënist als tandarts serieus opgepakt en zelfs doorgestuurd naar een specialist. Extra follow-up werd vanzelfsprekend ingepland.
Tevreden
had acute ontsteking Werd zeer snel en goed geholpen
Prima tandarts. Een aanrader!
Zijn meedenkend en geven goede adviezen.
Voor de 1e keer bij Saruka geweest ( preventie assistente.) zeer vriendelijk en geruststellend. Ondanks mijn angst, zie ik de vervolgafspraak graag tegemoet:)
Zeer goede ervaring.
Ik ben geen held bij de tandarts, maar de begripvolle, menselijke behandeling, helpt mij hierin wel!
Over tandarts en mondhygieniste ben ik bijzonder te spreken. Vaste afspraken worden ruim van tevoren afgesproken, altijd goed advies bij behandeling of controle, relatief snelle behandeling mogelijk bij tandbreuk. Enige MInpunt: De tandartsstoel zelf, ik krijg altijd last van mijn rug en ik heb begrepen dat er al meer zijn die hier problemen mee hebben.
vind geen prettig uitstapje, maar wil het wel bijhouden dus ga er elke keer heen
Allemaal aardig en volgens mij kundig personeel. De locatie waar jullie zitten is ver onder de maat. Of ik met de auto kom of met de fiets maakt niet uit. Beide zijn lastig, de auto ver en de fiets ook als je die wilt vastmaken met ketting. Dan binnen ook niet ideaal. Eerst beneden wachten, dan trap op naar boven voor de mondhygiënist, vervolgens weer naar beneden wachten tot ik bij de tandarts word geroepen: WEER naar boven de trap op.
Rustig , fijn dat tandarts direct checkt, ze nemen de tijd en nemen je mee in wat ze doen.
Ik vindt het niet fijn om 2 afspraken te maken om naar de tandarts te gaan. eerst naar de tandarts en dan naar de mondhygiëniste. Waarom kan degene niet alle twee doen. We konden eerst alle drie tegelijk naar de tandarts. en nu kan dat niet meer. moet alle drie op een andere dag. Dat is niet fijn.
Zeer positief.
Er werd bij mij een tand gevuld, een dag later moest ik terug omdat mijn prothese daardoor niet goed meer paste. de tand was te ruw afgewerkt. De andere tandarts had dit geconstateerd en heeft het netjes opgelost! Nu ook geen drukplek meer. Verder ben ik tevreden!
prettig
Er waren planningsproblemen vanwege de meivakantie en het gegeven dat er onverwacht veel mensen kwamen met plotse klachten. Toch zijn de afspraken netjes afgehandeld en zijn alle handelingen die gepland stonden ook uitgevoerd
Mijn controle door tandarts Brink is prima gegaan. Legt alles goed uit, en de controle is prima gedaan. Volgende controle weer dezelfde tandarts
prettige ontvangst, goede behandeling met duidelijke uitleg. Bereikbaarheid met fiets en en auto is niet optimaal.
Prettig
Ik ben door Gurkan behandeld voor diverse complexe problemen en deze zijn naar volle tevredenheid opgelost. van tevoren goed overleg gehad en ook een goed plan opgesteld om de problemen met mijn gebit gefaseerd te behandelen. Nog een pluspunt is dat ik me erg op mijn gemak voel bij Gurkan.
Prima behandeling,goede uitleg
Nieuwstraat 11