Er zijn kosten gemaakt die niet verzekerd zijn. Hierover bn ik niet geïnformeerd en wordt nu met een rekening gepresenteerd waar ik niks vanaf weet. Alsof de kassière bij d AH nog even voor 120euro spullen afrekenend waar je niets van weet.
Korte wachttijden en vriendelijk/vakbekwaam personeel
Heb mijn nieuwe tandarts mochten ommoeten, ben erg tevreden mee. Mijn mondhigienist is fantastisch. Er word goed geluisterd naar mijn wensen, en alles verloop altijd met zorvuldergheid.
Mijn ervaring is goed, ik ben altijd goed behandeld en kreeg antwoord op mijn vragen.
Mijn ervaring in een woord*TOP*
Ga zo door
De praktijk komt heel rustig over. Je wordt gastvrij ontvangen, de afspraak start meestal op tijd, tijdens de behandeling worden de verrichtingen steeds nauwkeurig toegelicht. Kortom, je gaat met een tevreden gevoel naar huis in de wetenschap dat je gebit dik in orde is.
ze zijn altijd even vriendelijk leggen alles goed uit enz
Zeer positief na intakegesprek/ behandeling
Goef benaderd en goed en eerlijk advies
Ik had een stuk van mijn voortand afgebroken. Dag later belde ik en ik mocht meteen terecht en mijn tand is zeer kundig hersteld. complimenten!
de mondhygiëniste Carla had veel geduld voor mijn situatie en heeft goede uitleg gegeven betreft de behandeling. dankjewel
De assistente stelde mij gerust en zette de verdoving, waar ik helemaal niks van voelde. De tandarts vriendelijk en kundig Super team. Volgende x hoop ik door deze ervaring niet zo bang te zijn
Behandeling verloopt in een aangename sfeer.
Leuke praktijk kan tenminste een grap worden gemaakt . En aan iedereen die er werkt, ze hebben altijd allemaal goeie zin. Een echte aanrader voor iedereen die een tandartspraktijk zoekt zolang ze nog mensen aannemen. Ben zeer blij dat wij als familie zijn overgestapt naar deze praktijk .
Moest vulling verwijderen en nieuwe vulling plaatsen. Was in 1ste instantie niet voldoende verdoofd dit was best wel pijnlijk. Bij verdoofd en toen ging het wet goed
Ik heb geen vervelende ervaringen.
Vlotte behandeling, werken keurig op tijd. Klantvriendelijk.
Tijdens de halfjaarlijkse controle toch een kleinigheid gerepareerd.
Ben op korte termijn heel erg goed geholpen ,vriendelijk,werd gehoord Ben er heel blij mee DANK! Nooit geweten van de mogelijkheden die er zijn voor mijn gebit Kan weer voluit lachen zonder schaamte
Altijd vriendelijk en begripvol
Zeer positief over zowel de assistenten als de tandarts
Blij dat ik ben overgestapt naar dese praktijk. Ik word altijd goed geholpen door iedereen.
Blij dat ik overstap naar deze praktijk heb gemaakt Uiterst tevreden
Hoogstraat 15
6086 BH Neer