Ze zijn vriendelijk en open en echt gast vrij
Ondanks dat ik schrik heb voor de behandelingen bij de tandarts en mondhygiëniste weten ze me op mijn gemak te stellen, en denken mee in oplossingen. Fijn!
Ik ben heel blij met Maarten als mijn tandarts en Dionne als mijn mondhygiëniste fijne praktijk !!!!
Altijd vriendelijk en kundig geholpen
Wordt een beetje afgeraffeld en niet meer het gevoel als klant is koning
Cum Laude is een uitstekende tandkliniek waar je je meteen welkom en op je gemak voelt. Het team is vriendelijk, deskundig en betrokken. zowel de assistenten, mondhygiënist en orthodontist Als kers op de taart is daar tandarts Maarten, die wat mij betreft een bijzondere pluim verdient — zeker voor zijn geduldige en begripvolle aanpak bij mensen met extreme tandartsangst, zoals ik. Een aanrader!
Doodsbang voor de tandarts sinds ik daar ben durf ik voort zelfs alleen er naar toe! Top!
Heel fijn en snel geholpen, denken mee.
Goede uitleg en behandeling. Vriendelijk en klantgericht. Helaas lopen afspraken eigenlijk altijd uit of zijn vertraagd. Het zou handig zijn om daar op tijd een update van te krijgen.
Ik was erg teleurgesteld dat Evi Waterschoot plotseling weg was. De nieuwe tandarts is dus even schakelen.
Alleen even omschakelen vanwege het vertrek van Leo. Eerst naar Evi en na een korte tijd naar Maarten. We fijn dat ik bij Maarten kan blijven. Is in ieder geval nog een bekend gezicht.
Deskundig en vriendelijk
Prima dienstverlening. Had wel graag persoonlijk op de hoogte te worden gesteld inzake het vertrek van Evi Waterschoot. Verder geen bijzonderheden.
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Duidelijk de uitleg. Prima
Heel tevreden met de nieuwe kliniek en de nieuwe tanarys(en). Evi Waterschoot eerst, daarna Henri Smits.
Maarten stelt je op je gemak, dat geldt ook onze dochter van 8. Hij werkt zorgvuldig en prijst je altijd voor het goed verzorgen van je gebit. Ook wordt je ontzorgd met het maken van vervolgafspraken.
Zeer tevreden en goed gevoel bij d’r Smit
Zie boven
Jammer dat Leo en Evi hier niet meer werken maar de opvolging is ook goed.
Fijne praktijk Zeer persoonlijke benadering Alles bij elkaar Aardig personeel
professioneel, klantgericht, vriendelijk, uiterst kundig
Alle tandheelkundige zorg onder een dak. Vriendelijk en alles volgens afspraak. Mijn gebit wordt er nu twintig jaar perfect onderhouden. Mondhygienistes orthodonthie implantologie verzin het maar. Beste adres in Eindhoven.
Afspraak is altijd snel te maken. Behandeling is prima en efficiënt. Mooie praktijk met moderne apparatuur. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid.
Snel en deskundige advies en behandeling
De 1e keer geen tandsteen verwijderd!