Zeer professionele en kundige vakmensen

De monteurs van Broekhuis Harkstede zijn zeer behulpzaam, meedenkend, snel en accuraat. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Aanrader om je fiets hier ter reparatie en/of onderhoud onder te brengen.

Plezierig, persoonlijk en vakkundig!

Broekhuis Harkstede is top

Goede service. Snelle reparatie. Goed advies. Super Gravelbike net gekocht. 4 fietsen in onderhoud.

Goede service, kwalitatief goed personeel!!

Op alle gebied ia fietsen zeer capabel..

Helpen gelijk en leveren een goeie service

Deskundigheid en service gericht.

Voel mij als vrager van kwaliteit zeer serieus genomen. Ook de inname van mijn oude "Specialized" is uitstekend verlopen. Top. Zou mooi zijn als ze een vestiging in de regio Drachten zouden hebben Groet, Mink Visser

Zeer deskundig!

Ze hebben alle tijd voor je. Geven gedegen advies. Je merkt dat ze weten waar ze over praten!

Goed en vriendelijke geholpen

Wat een geweldige winkel en personeel

In Harkstede de winkel twee keer bezocht. Vooraf een afspraak ingepland en werd eerst teruggebeld voor verdere details. Ik kon goede afspraken maken voor een proefrit. Fiets stond klaar en na een korte proefrit verdere afspraken gemaakt en een statische meting laten doen. Eigenlijk ben ik gewoon beide keren goed geholpen. Voor mij niet naast de deur maar ik beveel de winkel van harte aan.

Fijn en vriendelijke geholpen

Online zag ik een mooie tweedehands carbon racefiets voor mijn vriend staan. Hierop heb ik snel gehandeld en kreeg ook snel reactie. Bij aankomst in de winkel werd ik en een vriend (die verstand heeft van fietsen) vriendelijk te woord gestaan. We hebben even gewacht en rondgekeken in de winkel die groter is dan dat deze er van de voorkant uitziet. Kop koffie / thee verder was de fiets helemaal nagekeken en werden we te woord gestaan betreft de fiets. Zeer tevreden over de service, kennis en kwaliteit van de fiets.

Ruim assortiment sportfietsen in Harkstede.

Ruim assortiment race/gravel/mountainbikes, in diverse prijsklassen. Medewerkers weten waar ze over praten.

Een vakkundige hulp

Als positief men wist meteen mijn wensen.

Deskundig en snel

Er is goed meegedacht over de aanpassingen aan mijn racefiets en dit is snel en vakkundig gedaan, inclusief een oplossing voor moeilijk te verkrijgen onderdelen.

Gravelbike Cube Nuroad

Tot nu toe Prima fiets. Zee vriendelijke en vakbekwame mensen en een goed service.

Prima service en advies

Prima service en advies voor mijn niet mtb. Ze zijn hier erg kundig op dit gebied.

Fijne ontvangst. Na de reparaties uitstekende uitleg van wat er allemaal aangepast, gerepareerd is. Fiets rijdt weer als nieuw. Bedankt!

Professionals

Zeer goed advies gehad toen ik mijn wensen kenbaar had gemaakt Een meting gedaan voor het juist afstellen van mijn fiets en ook zeer behulpzaam bij het uitzoeken van accessoires zoals een fietscomputer etc.etc Bij het afhalen uitleg gehad m.b.t. allerlei functies op de fiets, en nu wachten op mooi fiets weer.

Medewerkers met veel ervaring

Werd prima en vriendelijk geholpen door de medewerker

In 1 woord een topzaak die alles goed voor elkaar heeft!!

Zeer behulpzaam op alle gebied..

Gewoon dik tevreden.

Goed geholpen. Prima service.

Kwaliteit en geen onzin

Al jaren goed geholpen. Niet goedkoop maar wel fijne service en aardige kerels! Snappen wat je precies wilt No nonsense winkel✅ Deskundig✅ Groeten koos

Vakkundig, vriendelijk

Werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd. Prima service.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Zeer kundig en klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Bij aankoop van een gebruikte race-fiets prettig geholpen

Goede service en advies

Zowel voor onderhoud van de racefiets, een nieuwe racefiets en aanschaf andere benodigdheden tot op heden (sinds 2013) altijd goed en vakkundig geholpen.

Hoofdweg 31

9617 AB Harkstede