De monteurs van Broekhuis Harkstede zijn zeer behulpzaam, meedenkend, snel en accuraat. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Aanrader om je fiets hier ter reparatie en/of onderhoud onder te brengen.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u onze monteurs als professioneel, kundig en behulpzaam heeft ervaren. Uw aanbeveling waarderen we enorm. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar voor reparatie of onderhoud aan uw fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Plezierig, persoonlijk en vakkundig!
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij om te zien dat u onze service als plezierig, persoonlijk en vakkundig heeft ervaren. Uw feedback is voor ons een mooie bevestiging van het werk dat we doen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Goede service. Snelle reparatie. Goed advies. Super Gravelbike net gekocht. 4 fietsen in onderhoud.
Wij bedanken u voor uw geweldige beoordeling! Het doet ons goed om te zien dat u zo tevreden bent over onze service, het advies en de snelle reparaties. Gefeliciteerd met uw nieuwe gravelbike! We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt met het onderhoud van uw fietsen en staan altijd graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Op alle gebied ia fietsen zeer capabel..
Beste Otto, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u prettig en professioneel bent geholpen, en dat ons advies u heeft geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe fiets en staan graag voor u klaar bij vragen of service! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Helpen gelijk en leveren een goeie service
Bedankt Sanne, voor uw mooie beoordeling! Fijn om te zien dat u direct geholpen bent en tevreden bent over onze service. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Voel mij als vrager van kwaliteit zeer serieus genomen. Ook de inname van mijn oude "Specialized" is uitstekend verlopen. Top. Zou mooi zijn als ze een vestiging in de regio Drachten zouden hebben Groet, Mink Visser
Beste Mink, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn ontzettend blij te horen dat u de deskundigheid en service als prettig heeft ervaren. Fijn om te horen dat de inname van uw oude "Specialized" ook naar wens is verlopen. We streven ernaar om elk aspect van de klantbeleving soepel en zorgeloos te maken. Als we verder nog iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ze hebben alle tijd voor je. Geven gedegen advies. Je merkt dat ze weten waar ze over praten!
Beste Jan, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling! Wat fijn dat u het contact met onze collega's zo goed heeft ervaren. Wij zien u graag een volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Bedankt Rene, voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
In Harkstede de winkel twee keer bezocht. Vooraf een afspraak ingepland en werd eerst teruggebeld voor verdere details. Ik kon goede afspraken maken voor een proefrit. Fiets stond klaar en na een korte proefrit verdere afspraken gemaakt en een statische meting laten doen. Eigenlijk ben ik gewoon beide keren goed geholpen. Voor mij niet naast de deur maar ik beveel de winkel van harte aan.
Beste Gaby, Bedankt voor uw prachtige feedback! Wat fijn om te horen dat u beide keren goed geholpen bent en dat alles naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze klanten op een persoonlijke en professionele manier te adviseren, en het doet ons goed te weten dat u dat heeft ervaren. Ook al is Harkstede niet om de hoek, we zijn blij dat u de moeite heeft genomen om bij ons langs te komen en we waarderen uw aanbeveling zeer. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Online zag ik een mooie tweedehands carbon racefiets voor mijn vriend staan. Hierop heb ik snel gehandeld en kreeg ook snel reactie. Bij aankomst in de winkel werd ik en een vriend (die verstand heeft van fietsen) vriendelijk te woord gestaan. We hebben even gewacht en rondgekeken in de winkel die groter is dan dat deze er van de voorkant uitziet. Kop koffie / thee verder was de fiets helemaal nagekeken en werden we te woord gestaan betreft de fiets. Zeer tevreden over de service, kennis en kwaliteit van de fiets.
Beste Hélène, Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te zien dat u snel geholpen bent en dat de service, kennis en kwaliteit van de fiets aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het doet ons plezier te weten dat zowel u als uw vriend zich goed geholpen hebben gevoeld. We hopen dat de fiets veel plezier gaat brengen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Ruim assortiment race/gravel/mountainbikes, in diverse prijsklassen. Medewerkers weten waar ze over praten.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat onze collega's u goed hebben kunnen informeren. Mocht u verdere vragen hebben, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Als positief men wist meteen mijn wensen.
Bedankt Bert, voor uw mooie beoordeling. Dit waarderen wij enorm. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Er is goed meegedacht over de aanpassingen aan mijn racefiets en dit is snel en vakkundig gedaan, inclusief een oplossing voor moeilijk te verkrijgen onderdelen.
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle en deskundige service die u heeft ontvangen We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Tot nu toe Prima fiets. Zee vriendelijke en vakbekwame mensen en een goed service.
Beste Raymond, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe fiets. Nog veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Prima service en advies voor mijn niet mtb. Ze zijn hier erg kundig op dit gebied.
Beste Dirk Pieter, Bedankt voor positieve feedback! Het doet ons goed om te zien dat u tevreden bent met de service en het advies dat u heeft ontvangen. Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Fijne ontvangst. Na de reparaties uitstekende uitleg van wat er allemaal aangepast, gerepareerd is. Fiets rijdt weer als nieuw. Bedankt!
Beste Jan, Bedankt voor uw review en de mooie beoordeling. We zijn blij om te zien dat u een fijne ontvangst had en dat de uitleg over de reparaties duidelijk was. Fijn dat uw fiets weer als nieuw rijdt! Wij wensen u veel mooie fietsritten toe en staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer goed advies gehad toen ik mijn wensen kenbaar had gemaakt Een meting gedaan voor het juist afstellen van mijn fiets en ook zeer behulpzaam bij het uitzoeken van accessoires zoals een fietscomputer etc.etc Bij het afhalen uitleg gehad m.b.t. allerlei functies op de fiets, en nu wachten op mooi fiets weer.
beste Aris, Wij bedanken u voor uw positieve beoordeling! Dat u zo tevreden bent met het advies en de service die u heeft ontvangen bij het afstellen van uw fiets en het uitzoeken van accessoires, doet ons goed om te zien! Het is fijn om te weten dat u goed bent geholpen en dat u duidelijk uitleg heeft gekregen over de functies van uw fiets. We hopen dat het mooie weer snel komt, zodat u volop kunt genieten van uw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Werd prima en vriendelijk geholpen door de medewerker
Beste Gert, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u vriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen bent door mijn collega. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezierige fietsmomenten gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer behulpzaam op alle gebied..
Wat een prachtige woorden, dankjewel Otto! Het doet ons veel plezier te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Veel veilige en plezierige fietsmomenten gewenst. Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Goed geholpen. Prima service.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en deze mooie score Yvonne! Fijn om te horen dat u zowel tevreden als goed geholpen bent. Daar doen we het voor. Veel mooie fietsmomenten en graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Al jaren goed geholpen. Niet goedkoop maar wel fijne service en aardige kerels! Snappen wat je precies wilt No nonsense winkel✅ Deskundig✅ Groeten koos
Bedankt voor uw review, Koos! Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring en uw waardering voor de deskundigheid en service die u heeft ontvangen. Veel veilige kilometers en mooie fietsmomenten gewenst. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd. Prima service.
Beste Jaap, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en voor deze mooie score. Wat fijn te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega's. Dit is natuurlijk waarvoor we het doen. Veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zeer kundig en klantvriendelijk
Beste Carin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Bij aankoop van een gebruikte race-fiets prettig geholpen
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dat u prettig geholpen bent bij de aankoop van uw race fiets is voor ons erg fijn om te zien. Wij wensen u veel mooie kilometers en fietsplezier toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede
Zowel voor onderhoud van de racefiets, een nieuwe racefiets en aanschaf andere benodigdheden tot op heden (sinds 2013) altijd goed en vakkundig geholpen.
Beste Kevin, Hartelijk dank voor uw complimenteuze beoordeling en dit mooie cijfer. Wat fijn te lezen dat u in alle opzichten zo tevreden bent over ons team. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer, dan staan weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Harkstede