Filters

10

Prettig contact en laagdrempelig bereikbaar

Prettig persoonlijk contact en laagdrempelig bereikbaar. Als ik vragen had tijdens het proces, kon ik altijd even bellen. Ook fijn dat de online afspraken 's avonds konden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super hypotheek advies/uitleg!

Joep van der Pol heeft ons echt super geholpen met ieder aspect/fase van het hypotheek traject. Bij vragen werd er iedere keer erg goed uitgel gegeven. Gelukkig wordt er erg veel werk uit handen genomen zodat je je geen zorgen hoeft te maken! De portal van Woonhuis is ook erg handig, die trekt de benodigde documenten binnen notime uit de verschillende portals. Kortom, wij raden (Joep) Woonhuis Financieren zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor de tweede keer gekozen voor Woonhuisfinancieren.nl

Voor de tweede keer gekozen voor Woonhuisfinancieren.nl voor de aankoop van een nieuwe woning. Wederom uitstekend geholpen door Matjo Jansen. Matjo is erg deskundig en weet in simpele taal uit te leggen wat mijn financiële ruimte is en hoe de situatie zich kan ontwikkelen in de toekomst a.d.v. verschillende scenario's. Rapportage en naslagwerk zoals je van Woonhuisfinancieren mag verwachten; helder en gedetailleerd. Kortom wederom weer een uitstekende ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

We zijn vriendelijk en kundig geholpen.

We zijn goed geholpen door Matjo. Voor de aanschaf van ons nieuwe huis heeft hij een bereking gemaakt van onze leencapaciteit en deze ook nog voor ons twee keer aangepast vanwege loonsverhoging en een veranderde rente. Met vragen konden we ook bij Matjo terecht en hij heeft meegelezen met documenten zoals het koopcontract. Er werd echt de tijd voor ons genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Voor ons huidige huis ook gebruik gemaakt van woonhuisfinancieren en zo goed bevallen dat we nu voor ons nieuwe huis wederom van deze service gebruik hebben gemaakt.Heel fijn om 1 persoon te hebben als aanspreekpunt en alles word in duidelijk begrijpbare taal uitgelegd. Programma om documenten te uploaden is zeer gebruikvriendelijk. Zelfs een digibeet als ik kan er mee overweg.De adviseur is erg prettig om mee te werken en zeer deskundig. Het geeft een goed gevoel dat in een drukke tijd de hypotheek en alles daaromheen goed geregeld word. Natuurlijk moet je zelf documenten uploaden en alles door nemen wat je binnen krijgt, maar ze controleert ook alles en ze is altijd bereikbaar voor vragen.Deze service betaald zichzelf terug in een strak geregelde hypotheek en goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel & duidelijk, meedenkend

De titel zegt het.- Zeer snelle respons- Overal verduidelijking waar gevraagd tijdens het adviestraject- Denkt constructief en oplossingsgericht mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk

Goed en duidelijk advies. Verschillende scenario's werden aan ons gepresenteerd waar wij uiteindelijk een keuze in konden maken. De afspraken waren allemaal online en de hypotheekadviseur liet ons constant meekijken met de cijfers; erg fijn en transparant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en helder advies

Alles werd helder uitgelegd en de keuzes goed doorgesproken. Met name ook de omgang, flexibiliteit en bereikbaarheid van de hypotheekadviseur waren zeer prettig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aanbeveling

Goede informatie, adequate hulp en follow up van het dossier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed advies

Gewoon goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek, was geen gemakkelijke klus vanwege onze hogere leeftijd

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en vakkundig advies

Het ori�nterend eerste gesprek verliep heel positief. Zij voelde goed aan wat mijn wensen waren en kon mij daardoor goed adviseren. De verstrekte overzichten van de verschillende mogelijkheden maakte het voor mij makkelijk om te beslissen van welke optie ik gebruik wilde gaan maken. De verwerking van mijn hypotheekaanvraag is van begin tot aan het eind snel en vakkundig door opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen

De adviseur heeft ons super geholpen.Ik kan zeker aanbevelen om met haar in zee te gaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik ben uitstekened geholpen! Ze is scherp, duidelijk, zeer goed bereikbaar, en zet zich voor je in. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed vanaf het begin

Zeer kundig en geduldig van advies voorzien door adviseurl. Zelf beperkte kennis van de financi�le markt, laat staan van alle perikelen en regelingen rondom hypotheek. De adviseur toonde zich begripvol en deskundig, en eerste gesprek was geen 'moetje' maar een uitgebreide introductie met helder overzicht. Zonder twijfel aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen stress, hypotheek was snel rond.

Super goed geholpen. Bij mijn ging alles heel snel, en daarom had de hypotheek adviseur minder tijd om de hypotheek te regelen dan gebruikelijk, maar alles was toch ruim op tijd rond. Alles heel duidelijk uitgelegd, en altijd heel snel gereageerd op eventuele vragen. Dit heeft het hele process daarom een stuk minder stressvol gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

aankoop en oversluiten

Dit is de 2de keer dat ik werk met woonhuis financiering.2 jaar geleden bij de aankoop van een huis en deze keer bij het oversluiten en aankoop van een garage. Er wordt goed en duidelijk advies gegeven. Daarnaast wordt er snel gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden met de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende hypotheekadviseur

In 2015 voor mijn eerste hypotheek aanvraag een zeer goede ervaring gehad met de adviseur en zodoende voor de aankoop van een nieuwe woning in 2022 wederom via woonhuisfonancieren de hypotheek geregeld.Snel en correct geholpen, altijd goed bereikbaar en legt alles volledig en begrijpbaar uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Advies hypotheek

De adviseur heeft ons geadviseerd en geholpen met het vinden en het afsluiten van de hypotheek voor ons nieuwe huis. Ze heeft in de gesprekken veel zaken opgebracht waar wij zelf nog niet eens aan hadden gedacht, maar die wel erg belangrijk zijn. Uiteindelijk hebben wij nu een hele mooie hypotheek met een lage vaste rente voor 30 jaar waarvan wij het rentepercentage eventueel zouden kunnen meenemen bij een volgende verhuizing. Hierbij kwam veel kijken, zoals het vastleggen van eigen inbreng per partner, een overbruggingshypotheek, hypotheek voor verbouwing, bankgarantie enzovoort. Zij heeft dit hele proces erg makkelijk voor ons gemaakt. Ze heeft haar advies altijd met berekeningen en data onderbouwd, en luisterde goed naar onze wensen. Wij hoefden eigenlijk naast het opleveren van enkele documenten niets te doen, zij heeft alles voor ons uitgezocht en alle administratieve zaken geregeld. Ook was ze altijd bereikbaar voor onze vragen. Al met al zijn wij super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Good service provided by advisor, explaining all the little details, and very expedient with actions.Also, user-friendly and straightforward website.Only issue was the lack of English in all written communication, even though advisor speaks and writes English very well.More money (more expensive package) was required for English to be spoken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig advies

Voor ons eerste koophuis hebben wij ons laten adviseren door de adviseur. De adviseur is onwijs professioneel, altijd bereikbaar, weet waar ze het over heeft, toegankelijk en denkt graag met je mee. Dankzij haar zijn we snel en probleemloos door het hele traject van een nieuw huis geleid. Het online portaal van Woonhuis Financieren is ontzettend overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je weet direct waar je aan toe bent. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel maar ook persoonlijk

De adviseur heeft ons super goed geholpen ondanks dat wij een lastig pakket hadden met 2 scheidingen en een verleden met meerdere woningen. Het was heel prettig om duidelijk advies te krijgen op een professionele maar ook een persoonlijk manier

 • Aanbevelen? Ja
10

Super dienstverlening

De adviseur heeft ons afgelopen jaar erg goed geadviseerd tijdens onze zoektocht naar een ander huis. Via verschillende tussentijdse adviezen heeft zij ons uiteindelijk ook van het juiste hypotheekaanbod kunnen voorzien voor een nieuwbouwhuis. Door erg snel handelen heeft zij op dezelfde avond voor middernacht nog een aanvraag kunnen regelen zodat wij optimaal konden profiteren van de lage rente. Vragen werden zeer snel en correct beantwoord en ik zou haar zeker aanbevelen als adviseur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorme Hulp

Voor de koop van ons eerste huis was het erg belangrijk dat we goede begeleiding hadden gedurende dit proces. Ik kan zeggen dat we geen betere begeleiding hadden kunnen wensen! De adviseur heeft tijdens het gehele proces uitgebreid de tijd genomen om alles aan ons uit te leggen en passend advies te geven. Naast het passende advies was hij altijd beschikbaar voor vragen en heel prettig in de omgang. We zouden de adviseur voor hypotheekadvies aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Financieel advies aankoop nieuwbouwwoning

Vanwege de aankoop van een nieuwbouwwoning hadden wij financieel advies nodig. De adviseur heeft ervaring met nieuwbouw en kon ons daardoor goed helpen met de specifieke impact hiervan op een nieuwe hypotheek. Er komt met het kopen van een nieuwbouwwoning veel op je af, dus het is fijn dat zij de zorgen rondom de hypotheek voor een deel kon wegnemen.Zij nam de tijd om ons goed uit te leggen hoe alles in elkaar zit. Ze was goed bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp en heeft ervoor gezorgd dat wij ons comfortabel voelen bij onze nieuwe hypotheek. Het advies heeft volledig online plaatsgevonden, met een aantal keer videobellen. Dit werkte voor ons perfect. Na afronding van het advies en voor het passeren van de aktes bij de notaris controleerde zij de nota van afrekening om zeker te zijn dat alles goed was doorgekomen. Ook hier hebben we nog contact met elkaar gehad om een paar onduidelijkheden van onze kant te verhelpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Overschrijven Hypotheek

Ik moest mijn hypotheek overzetten vanuit een familiaire bank. Ik moest nog veel leren en inlezen, De adviseur heeft mij hier ontzetten goed bij geholpen. Het contact was erg prettig en laagdrempelig. Als ik even een vraag had kon ik makkelijk even bellen of appen. Het contact was erg prettig en binnen een paar weken was alles goed geregeld en overgezet.

 • Aanbevelen? Ja

Over Woonhuisfinancieren.nl

Woonhuisfinancieren is door INDEPENDER beoordeeld als beste Online Advieskantoor. Daar zijn wij erg blij mee en daarom hebben per vandaag(0902223) een speciale actie: Iedere STARTER op de woningmarkt die per vandaag een hypotheek bij ons aanvraagt krijgt het STARTERSTARIEF van € 1.500,- !!!! Deze actie geldt de gehele maand Februari 2023! Wij beseffen dat een huis kopen een BIG deal is voor u als klant! Daarom hebben wij een aanvullende dienstverlening voor u samengesteld: De Aankoophulp! Voor een gering bedrag helpen wij u met de ingewikkelde uit het koopproces. Het Eerste Gesprek is bij ons Gratis! Hierin wordt een indicatie afgegeven van uw leencapaciteit en de kosten per maand. Daarna wordt het hypotheektraject vormgegeven conform uw wensen. Een digitaal adviestraject is standaard. Bel ons op 0800-1080 of mail naar info@woonhuisfinancieren.nl. Dan kunnen wij u helpen met uw hypotheekadvies vragen. Hartelijke groet, Robert van der Stoep Directeur Team Woonhuisfinancieren

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd