Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd, offerte is maatwerk. Ook door de 3 schilders gedurende hun klus van circa 2 weken. Ze denken mee en zijn flexibel als er ook nog een timmerman ingepland moet worden. Ze werken secuur en netjes, het zijn aardige gasten om over de vloer te hebben. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
2 October 2025
Elize en Henk
Soesterberg
Snelle reactie na het aanvragen van de offerte. Er wordt met de klant meegedacht en er worden heldere adviezen gegeven. Vriendelijk en kundig personeel. Gemaakte afspraken zijn duidelijk en worden prima nagekomen. Personeel wordt goed gevolgd en ondersteund door de werkgever.
27 September 2024
Demeris
Baarn
Dienstverlenende organisatie en fijne schilders in en om je huis.
16 September 2024
Cornelia
Soest
Begin maart Van Foeken Schilderwerken gebeld voor een offerte, de zelfde week een goede prijs gekregen. Na goedkeuring van de offerte zouden ze na de bouwvak beginnen met schilderen. Begin juli, 2 weken voor onze vakantie gaat de telefoon met de vraag of ze deze week nog mogen beginnen met schilderen. Prima, was ons antwoord. 2 Weken zijn de mannen van Van Foeken Schilderwerken bezig geweest, met een fantastisch eindresultaat konden wij op vakantie. Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor jullie inzet!
9 September 2024
William en Debby
Soesterberg
Directe reactie op aanvraag. Goed advies en snelle levering.
7 September 2024
Cecile
Baarn
Fijne mensen en goed werk
6 September 2024
Wil
Mooi bedrijf, Top vakmensen
6 September 2024
Hennie
Maarssen
Het zijn vakmensen die hun afspraken nakomen en ook nog eens heel klantvriendelijk zijn! Het schilderwerk ziet er prachtig uit, net als het houtwerk dat vervangen moest worden. Het zijn harde werkers waardoor de klus binnen no time geklaard was. Prettige mensen ook om over de vloer te hebben. Kortom ik ben heel tevreden en mijn huis heeft er nog nooit zo goed uitgezien!
19 July 2024
Hanny
Baarn
Netjes gewerkt, vriendelijk personeel, fijne communicatie en de eerlijkheid is een compliment waard. Het was iets minder werk als in de offerte en dit is keurig in mindering gebracht. Top!
24 June 2024
Eveline
Soest
Altijd tevreden over de communicatie, plan van aanpak, als er onderdelen vervangen moeten worden wordt dit ook spoedig geregeld. Super blij mee!
24 June 2024
Hardeveld
Soest
Op de afgesproken datum en tijd hebben ze hier het schilderwerk netjes gedaan. Ook alles weer netjes achter gelaten.
22 June 2024
Anja
Soest
van Foeken heeft al drie maal schilderwerk uitgevoerd aan mijn huis, en steeds tot volle tevredenheid. Medewerkers zijn vakmensen, komen hun afspraken stipt na, en zijn vriendelijk en behulpzaam. En van Foeken is ook nog eens zeer schappelijk wat kosten befreft. Zeker aan te raden voor uw schilderwerk. !!
22 June 2024
René
Leusden
Prima! Goed en snel geholpen door vakkundige schilders.
10 June 2024
Karin en Michiel
Soesterberg
Ik ben zeer tevreden over de schilderwerkzaamheden aan de gevel. Het ziet er weer prima uit en de schilders werkten ook zeer nauwkeurig en schoon. De volgende keer ga ik weer naar Van Foeken.
11 April 2024
Mathieu
Zeist
Super blij met eind resultaat, duidelijke communicatie en goeie afspraken kunnen maken. Met een super eind resultaat
9 April 2024
Elaine en Bernhard
Laren
Bedrijf toont betrokkenheid naar opdrachtgever, onvoorziene problemen met verfleverancier werden naar beste kunnen opgelost. Schilderwerk ziet er goed uit, maar een kritische blik op detailniveau is een aanbeveling.
3 April 2024
Teun
Baarn
Fijn personeel met goede instelling voor service en klantgericht.
3 April 2024
Xx
Soest
Aardig, behulpzaam en wat een geweldig eindresultaat!
30 March 2024
Silvia
Soest
Altijd op tijd, kennis van zaken, erg vriendelijk en alles werd keurig netjes opgeleverd
13 March 2024
Judith
Soest
Leuke en gezellige schilders die goed overleggen. Kwaliteit is hoog en ze overleggen goed over de fases tijdens het Proces.
8 March 2024
Andre
Utrecht
Hij heeft goed advies en werk geleverd conform de afspraken die we hebben gemaakt! Zou dit bedrijf zo weer benaderen voor een klus.
18 February 2024
Frank
Soest
Kunnen snel een afspraak maken en komen exact op de tijd die is afgesproken. Werken uitstekend en zijn zeer vriendelijke vakmensen.
18 January 2024
Hans
Soest
Vriendelijke medewerkers, nauwkeurig en uitstekend werk geleverd. Werken erg netjes en na afloop alles keurig opgeruimd. Niets is teveel, alles in overleg. Wij zijn heel tevreden.
15 January 2024
cynthia opstal
SOESTERBERG
Wij zijn heel blij met het schilderwerk wat Foeken voor ons heeft uitgevoerd. Een aantal schilders vergeleken, wij waren op zoek naar een partij voor een meer-jaren onderhoudsplan. We hebben veel houtwerk en als (nog) niet alles opnieuw geschilderd hoeft te worden, dan doen wij dat ook liever niet. Over een paar jaar gaan ze verder met de rest van het huis en zo hopen wij op een jarenlange samenwerking waardoor ons houtwerk optimaal onderhouden blijft. Fijne, aardige, hardwerkende, professionele schilders en ons huis ziet er weer prachtig uit (sorry buren..).
21 December 2023
Janine
Soest
Nav de goede beoordelingen heb ik dit schilderbedrijf uitgekozen, en dat was echt een schot in de roos. Het werk is snel en vakkundig aangepakt, goede communicatie, vriendelijke mensen, kortom, wij zijn blij en raden ze echt aan.
7 December 2023
Paola
Baarn
Wij zijn een allround schildersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in advies en uitvoering. Het bedrijf is in 1995 als eenmansbedrijf gestart en groeide al snel uit tot een volwaardig schildersbedrijf in de regio Soest en omstreken.
Sinds 2018 zijn vader en zoon samen verantwoordelijk voor van Foeken schilderwerken. De samenwerking tussen de 2 generaties zorgt voor een krachtig bedrijf dat staat voor persoonlijke benadering, flexibiliteit en kwaliteit.
Het team van enthousiaste medewerkers gediplomeerd of in opleiding zijn beschikbaar voor kleine klussen en voor groter onderhoudswerk. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies voor zowel particulieren als bedrijven.
Koningsweg 2 58
3762 EC Soest