Ik ben vriendelijk geholpen goede uitleg bij wat ze gaan doen en wat ze deden en goed advies
Behandeling prettig ervaren door de goede begeleiding, uitleg en vriendelijke medewerker. Wordt erg op het gemak gesteld
Zijn erg meegaand met mij als patiënt. Vertellen precies wat ze doen en stellen mij gerust bij onduidelijkheden.
Entree en inchecken bij balie kan wel iets ‘warmer’ en duidelijker, verder tevreden!
Heel fijn gevoel na consult, kijken goed en helder en duidelijk advies gekregen. Zeer vriendelijk en klantgericht ook.
De ontvangst was erg vriendelijk en je word erg op je gemak gesteld .
Zeer goed, zeer positief. Goed team van professionals. De groeten uit Nijmegen-noord (Lent) André
Zeer goede ervaring
Erg vriendelijk personeel, die erg vakkundig te werk gaan. Ze stellen je snel op je gemak en leggen goed uit wat ze doen. De behandeling zelf was geen pretje, maar door het personeel heb ik er een fijne ervaring aan overgehouden. Dank daarvoor!
Behandeling is goed verlopen.
Echt heel vriendelijke mensen die tegelijkertijd snel en zorgvuldig werken. Vooraf ook fijn om te weten dat er allemaal zeer ervaren chirirurgen werken. Een assistente heeft, tijdens het wachten in de behandelkamer, mij niet alleen gelaten en met me gepraat. Een andere assistente hield mijn hand vast tijdens de behandeling, vroeg af en toe hoe het ging en vertelde ook dat de wortelrest eruit was.
De assistente verdiende een uitstekend. Zij was vriendelijk en duidelijk. De kaakchirurg heb ik niet gezien. Mijn afspraak was om 9.00 en mijn eigen werkafspraak had ik om 10.00. Ik moest dus om 9.50 vertrekken Van de assistente kreeg ik te horen, dat er contact zou worden opgenomen, mocht er iets NIET in orde zijn op de foto,
zoals hierboven beschreven
Ondanks dat ik vooraf er erg tegenop zag om een - uiteindelijk twee - verstandskiezen te laten verwijderen, kan ik achteraf zeggen dat het mij is meegevallen. Dat komt grotendeels door de goede zorgen van het personeel. Van begin tot eind, ben ik goed geholpen
Goede ontvangst en begeleiding bij intake. Goede voorlichting en voorbereiding op ingreep.
Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal. Daarna werden opties aan mij voorgelegd. Snel was het mij al duidelijk voor welke optie ik ook zou gaan vroeg of laat zou de kies behandeld moeten worden om verlies er van te voorkomen. Advies kaakchirurg gevolgd en besloten om kies te laten behandelen.
Ik heb een fijne ervaring gehad, ik werd snel geholpen. De afspraak duurde niet lang. Hele fijne arts die mijn verstandkiezen heeft getrokken. Ze praten heel veel tegen je en zijn duidelijk in wat ze gaan doen en wat ik kan verwachten. Wat mij wel tegen viel was de pijn, er werd mij na de behandeling gezegd dat ze niet verwachten dat ik er veel last van zou hebben. Nu 2 weken verder en nog steeds last.
Ik ben nieuw als patient daar, vind dat ze heel goed hebben uitgelegt, hoe en wat alles ze gingen doen. Ook omdat ik heel bang was, hebben ze mij er goed mee geholpen. Top tandartsen. Kon met al mij vragen bij hun terecht.
Prima geholpen door een hele aardige kaakchirurg
Fijne kaakchirurg. Heb zelf altijd een hekel gehad aan de tandarts, deze kaakchirurg was erg rustig, vertelde netjes wat die ging doen en voerde goed zijn werk uit
Goede uitleg van wat er komen gaat, dan een snelle en goede behandeling. Geen napijn of bloedingen.
Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg
Ik werd vriendelijk en helder geïnformeerd door iedereen wat er ging gebeuren. Ook tijdens de behandeling werd af en toe gecheckt of alles goed ging. Toen ik pijn begon te voelen werd direct een extra verdoving gezet. Daardoor is de behandeling vrijwel pijnloos verlopen.
Je word vriendelijk ontvangen, snel en vakkundig geholpen.
Groenewoudseweg 135
6524 TX Nijmegen
ZBC de kaakchirurg is de praktijknaam van "Stichting Extramurale Mondzorg" en is een verwijspraktijk voor poliklinische kaakchirurgische ingrepen en implantologie. De letters ZBC staan voor Zelfstandig Behandel Centrum. Verwijzing door tandartsen en huisartsen. De kaakchirurgen van "ZBC de Kaakchirurg" zijn tevens staflid van de afdeling Mond - Kaak en Aangezichtchirurgie van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Iedere kaakchirurg werkt één dag(deel) in de week op ons ZBC en is voor de overige tijd werkzaam op het Universitair Medisch Centrum.