Al 13 jaar klachtenvrij kauwen!

Ik ben nog steeds onder de indruk van het kunststukje dat Jeroen in mijn kaak heeft voltrokken!

Voor iedereen aan te raden, top

uitstekende behandeling

zoal hierboven

Als altijd persoonlijk en vakkundig

Prettige atmosfeer en zeer vakkundige behandeling, geen poespas, gewoon goed. Arts heeft ook oog voor de persoon en oor voor evt. verhaal.

Hoge professionele kwaliteit in combinatie met perfecte service.

Ben al vele jaren patient bij XQdent. Wellicht niet de goedkoopste, maar wel de beste. En ik kan vergelijken. Heb daarvoor vele andere tandartspraktijken van binnen gezien. Ik ben bij XQdent altijd goed en zorgvuldig geholpen.

Zeer adequaat consult

Adequaat in meerdere opzichten:zeer goede reactie op mijn vraag Idem dito behandeling Uitstekende communicatie

Professioneel, efficiënt, en persoonlijk.

zie hierboven.

Top!

Zoals altijd prima ervaringen met XQdent in casu de heer Pepplinkhuizen en zijn assistente Rian! Bij hen voel ik mij op mijn gemak en in zeer goede handen!

Prima op het terrein na

Voel me niet helemaal veilig op het terrein door bepaalde individuen die er rondlopen

Professioneel en persoonlijk

Zie boven. Zeer kundige en precieze tandarts en assistente en zeer toegankelijk.

Ik werd met egards behandeld.

Mijn behandeling door Jeroen heb ik als zeer professioneel ervaren. De complimenten van de assistentie over mijn houding tijdens de toch wel langdurige behandeling waren zeer fijn om te horen. Latere problemen met mijn tijdelijke prothese werden snel en adequaat opgelost.

altijd super

wij zijn super blij met tandarts Wendy. Altijd eerlijk en heel mee denkend. Zeggen wat ze gaat doen en je op je gemak stellen

Vriendelijk en goed

Altijd een behandeling met een persoonlijke toets

Prima, zoals gewoonlijk

Geen 5 sterren omdat op mijn uitdrukkelijk verzoek de röntgenfoto door te sturen geen gehoor is gegeven

professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam

professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam

Altijd fijn geholpen door Richard Hadselaar jammer dat hij stopt. Hopelijk wordt ik ook zo fijn behandeld door zijn opvolger.

Tandzorg met aandacht

Zorgvuldige aandacht voor mondgezondheid, fijne vriendelijke zorg, rustig, stap voor stap, professioneel.

Duidelijk advies

Prettige intake voor het plaatsen van een implantaat.

Uiterst professioneel

Kundig en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Van receptie medewerkers tot behandelaar werken op een buitengewoon plezierige manier.

Met een goed gevoel voor de menselijke maat uitsteked behandeld/begeleid door Richard Hasselaar

Vriendelijk en deskundig

Ik heb implantaat laten plaatsen een aantal jaar geleden met goede ervaring. Ik kom nu terug voor nog een implantaat. M'n gebit ziet er nu weer prima uit

Ik hoefde alleen maar even te wachten en goed geholpen.

Zoals wij gewend zijn altijd prima

Kom altijd met mijn gezin en worden altijd prima geholpen.

De controleafspraak heeft geheel volgens plan plaatsgevonden. Klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid zijn sterke kwaliteiten van deze praktijk.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.