Laden reviews...
1.049 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit reviews blijkt een consistente positieve ervaring met een vriendelijke aanpak en vakbekwame zorg. Klanten voelen zich welkom en goed geïnformeerd tijdens elke stap van de behandeling. De afspraken lopen doorgaans vlot en er is aandacht voor comfort en duidelijkheid. De algehele ervaring is hoog gewaardeerd door diverse bezoekers.
Het verwijderen van mijn oude implantaat, de ontsteking daaronder is heel goed gedaan. Na 7 dagen de hechtingen verwijderd. Goede nazorg.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
6 June 2026
anoniem
Aardige, kundige en vooral ook vriendelijke mensen. Ideaal dat ik ‘s avonds kan afspreken.
6 June 2026
anoniem
Orima tandarts ondekt wat en kreeg passende vervolg behandeling. Enig nadeel jullie zitten "ver"weg uit het dorp
anoniem
Vantevoren zag ik er wel tegen op maar de tandarts en de assistente waren zeer gerustellend. Dankzij de goed uitgevoerde verdoving was de behandeling pijnloos (en ongecompliceerd mede dank mijn, gelukkig nog, stevige kaakbot), Na afloop 3 uur lang ijszak gehanteerd. Ook na de behandeling eigenlijk geen pijn meer gehad.
Vriendelijk, duidelijk verhaal
anoniem
geweldig hoe Eva en haar assistente mij hebben gehandeld
anoniem
H Goede behandeling en deskundig personeel
Rustgevend en gezellig
anoniem
afspraken helder en flexibel, leuke receptie, en kundige professionals ronde de stoel!
4 June 2026
anoniem
Dank voor uw fijn e review. we hopen u nog lange tijd op deze wijze van dienst te mogen zijn.
Heb ik al boven gezegd
4 June 2026
anoniem
Dankuwel voor uw mooie feedback, wat fijn om te vernemen dat u het zo prettig heeft ervaren.
Zie boven
Uitstekend!
Vriendelijk, uitstekend
anoniem
De praktijk loopt voor geen meter meer. Met het vertrek van enkele senior tandartsen (pensioen) is er een grote chaos ontstaan. Afspraken worden continu afgezegd. Dat merk ik, maar ook mijn familie leden en zelfs toen ik afgelopen maandag in de wachtruimte aan het wachten was klaagde een andere meneer hier ook over. Afgelopen maandag zijn 3 afspraken afgezegd. Eerst de tandarts, daarna de mondhygienist. Vervolgens ben ik bij een vervanger van de mondhygienist ingepland en ook die meldde zich later die dag ziek. Vervolgens werd ik gebeld en kreeg je de koude opmerking "we hebbben instructies van de nieuwe locatie manager gekregen om geen dubbele afspraken meer te maken, sorry maar ik ben de boodschapper". Uiteindelijk na veel geklaag kon ik dan toch langs komen afgelopen maandag bij ene Celester de Nijs. Ik merkte dat zij veel minder zorgvuldig werkt dan bijvoorbeeld Ahmed. Het gebit werd even snel schoongemaakt en afgeraffeld. Ik ga weg bij deze praktijk. Dit is niet meer wat het ooit was met tandarts Oosterlaan en tandarts Freek Hasselaar. Wat is deze praktijk ingezakt. Ik ga hier weg.
Beveelt niet aan
anoniem
Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben onze best gedaan om uw afspraak toch te combineren en dit is ons (wat uitzonderlijk is) gelukt op dezelfde dag.
Wij vinden het jammer dat u dit niet in persoon besproken heeft en dat er voor u nog punten waren waar u zich aan heeft gestoord. Wij staan open voor een gesprek om dit met u te bespreken.
Met bewoners van onze LVB instelling komen wij hier graag door de rust en persoonlijke aandacht die gegeven wordt.
anoniem
Dankuwel voor uw prachtige review. We zijn blij dat wij zoveel voor u en uw cliënten kunnen betekenen.
Vriendelijk, klantgericht
1 June 2026
anoniem
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om dit te noteren, dank voor deze mooie review.
Vriendelijk, rustig medewerker
anoniem
De ontvangst via de receptie is zeer prettig. Door de implantoloog en assistente werd ik op tijd en zeer vriendelijk en deskundig geholpen
anoniem
Danku voor deze mooie review, we zijn blij dat u zo tevreden bent. We hopen u nog lang van dienst te mogen zijn.
goed en professioneel
anoniem
Ook de assistente was erg aardig! Het was fijn dat ik snel terecht kon.
30 May 2026
anoniem
's Ochtends bij het ontbijt liet de kroon van element 11 los. Vanwege mijn aanstaande 90ste verjaardag gevraagd om snelle behandeling. Op dezelfde dag kon ik 's avonds al terecht. De kroon werd vakkundig teruggeplaatst door een vriendelijke tandarts en zijn assistente. Hun namen weet ik niet.
anoniem
We zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen en zullen het compliment doorgeven aan uw behandelaar en assistente.
Met een loszittende kroon op een implantaat gemeld bij Xqdent en op de eerst mogelijke werkdag direct en goed geholpen.
Zeer deskundig behandeld
Dit vind ik niet nodig.
anoniem
Prettige behandeling, goede informatievoorziening, uitstekend resultaat!
anoniem
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat:
Gezondheid op zijn mooist…
XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven
Branch
Retail, E-Commerce
Specializations
Huishoudelijk, Witgoed
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.