Zoals altijd heel prettig en professioneel.

De tandarts en haar assistente stellen je altijd op je gemak. Werken heel professioneel. Ik heb heel veel vertrouwen in beiden. Je wordt open en transparant geïnformeerd wat betreft de toestand van het gebit en de te volgen stappen.

Fijne tandarts en mondhygienst. Stellen je op je gemak

Fijne praktijk. Vriendelijk . Stellen je op je gemak.

Prettig en rustig

Een sterke aanrader!

Goede voorlichting, prettige ontvangst en behandeling, weinig fysieke overlast goede nazorg. Zeer tevreden!

prettige ontvangst zoals gewoonlijk

zoals boven vermeld

zo geweldig

Richard is zo'n fijne tandarts er straalt rust van uit. hopelijk blijft hij nog even.

Goed geholpen

Netjes en zoals altijd op tijd

Professioneel adequaat en erg vriendelijk

Ik heb al het contact en de behandelingen als zeer prettig ervaren en zal deze praktijk dan ook zéker aanraden. Als kers op de taart ligt de praktijk ook nog in een ontzettend mooie en rustgevende omgeving.

Kan niet beter.

Wordt altijd zeer goed geholpen. Er is tijd en aandacht!

Uistekende behandel service

Zoals altijd kwaliteit en service en klant vriendelijk

Vakkundig en menselijk

Menselijke maat en met alle aandacht en begrip

Prima behandeling,

slecht bereikbaar met OV en parkeerplaats voor de hekken staat altijd vol. Ik weet niet hoe ik hier moet komen als ik niet meer kan fietsen.

Efficiënte snelle controle. Kom hier al jaren

Deskundige en vriendelijke zorg

Zeer prettig geholpen door een deskundige en uiterst vriendelijke implantoloog. Alles werd helder uitgelegd en ik kon zelfs eerder terecht doordat er iemand uitviel. Zeer tevreden over de zorg en service!

Implantoloog is erg kundig en vriendelijk. Dames aan de balie kunnen vriendelijker, minder onderling mopperen over drukte en ziekte. In de wachtkamer kun je alles wat ze aan de telefoon en onderling zeggen volgen

correct, duidelijk en ontspannend

Rustige en vriendelijke omgeving.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik werd erg gerustgesteld en er werd steeds gecheckt of ik nog oké was. Goede ervaring!

Ik ben heel goed behandeld vertelde ook goed wat ik in het vervolg beter kon doen in verband met tandsteen

Professionele tandheelpraktijk

Zorgvuldig en kundige tandartspraktijk en vriendelijke mensen

Zeer prettig, kundig en flexibel in afspraken

Zie boven

perfect

onze monden zijn weer uitstekend behandeld

vriendelijk en professioneel behulpzaam

Kan altijd terecht bij de tandarts. Geeft eerlijk zijn mening. Adviseert geen onnodige behandelingen.

Fijne medewerkers

De medewerkers zijn deskundig

Vakkundig geholpen

Mijn dubbele kroon van mijn implantaat raakte los. Deze kon binnen enkele dagen weer worden geplaatst. Terwijl ik de afspraak maakte werd ik gerustgesteld dat ik kon eten zonder deze dubbele kroon. Toen ik de kliniek niet kon vinden werd ik telefonisch er naar toe geleid. Het was fijn om te ervaren dat er voor mij tijd werd gegund om mijn loslaatavontuur tot een goed eind te brengen. Ook Bart van Noordenne nam goed de tijd. En nam de oorzaak van het loslaten weg, pakte tandsteen mee en liet mij met een mond vol tanden en kiezen weer het pand verlaten.

positief klantgericht

De juiste benadering voor de specifieke patient

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.