Vriendelijk , duidelijkwat hijgaat doen. Vraagtregelmatigofalls goed gaat

Ben nog nooit zo tevreden geweest met een tandarts.

mijn ervaring met Mevr Wendy Spijkers, is zeer goed. heb er een ontspannen gevoel bij, en neemt ruim de tijd. Ze is erg vriendelijk

Altijd goed geholpen

Goede behandeling in prima sfeer

Werkelijk iedereen is bijzonder vriendelijk. Er wordt goed geluisterd, alle tijd genomen enadequaat gehandeld. Al vele jaren uitsluitend goede ervaringen!

moest mijn boven tanden vullen. ging prima!

Op een dag merkte ik dat mijn boven tanden niet meer snug lag. Dus ik heb een afspraak gemaakt voor de volgende week, ik kwam er, toen hielpen de arts mij en ik heb een aantal uren later weer opgehaald zonder problemen!

Snelle en goede behandeling

Alles netjes op de afgesproken tijd

Vriendelijk en uitstekend behandeld!

Daarnaast goed advies gekregen

Prima praktijk

Prima praktijk waar we al jaren komen

Deskundig en met oog voor de patient

Heel prettige ervaring bij trekken van gebroken kies en plaatsen van implantaat. Goede uitleg bij alle handelingen. Deskundig. Beide keren nauwelijks last gehad van napijn.

Zeer deskundig altijd met goede uitleg werkt hygiënisch.

Er is aandacht voor de patiënten

Ik word altijd goed geholpen en de tandarts toont interesse in mij als persoon en ziet mij niet alleen als patiënt.

Prima ervaring

Prima tandartsen en fijne receptie. Vinden altijd wel een gaatje in de tijd om je snel en goed te kunnen helpen. Aan te bevelen tandartsenpraktijk!!

Prettig, ervaren, vriendelijk en duidelijk

Zie boven

Zeer prettige ervaringen in deze praktijk

Mijn tandartsgeschiedenis was verre van prettig totdat ik deze praktijk vond. Sindsdien altijd heel fijn geholpen door uiterst vriendelijke en deskundige mensen zowel implantoloog, tandarts als mondhygiëniste. Zeer tevreden.

Helemaal top, uitermate tevreden!

Hoewel de behandeling ver van prettig is, is de rest enorm goed bevallen. XQdent communiceert helder, de afspraken kloppen en het advies is uitmuntend. Ook de mensen die er werken zijn uitermate professioneel. Tot slot de locatie, ook die is prettig en een welkome afwisseling van het drukke stadsleven. Bedankt!

Korte wachttijd. Duidelijke uitleg. Vriendelijkheid.

Goed, vriendelijk, betrokken

Altijd bijna blij als ik weer mag komen

Vriendelijke en kundige specialisten

Nogmaals vriendelijke en kundige specialisten , die ook voor gebits en implantaten oplossingen goed advies geven . Deze keer jammer genoeg net voor Hemelvaart implantaten stiftjes afgebroken , waarbij ik direct terecht kon ( ook plus punt !!! ) , maar toen bleek bij de behandeling die schroefjes / stiftjes niet op voorraad te zijn , waardoor ik jammer genoeg onverrichter zaken naar huis kon . Vervolg afspraak ( zelfs s'avonds ) en alles weer in orde . Dhr. Jeroen Pepplinghuizen en assistenten bedankt .

Heel prettig

Kundige tandarts, zeer communicatief, heel goed met kinderen

Uitstekend personeel, professionele, individuele benadering van elke klant.

Uitstekend personeel, professionele, individuele benadering van elke klant.

Top Ahmed doet het heel goed!

Prettige ervaring

professionele behandeling

Prettig, vriendelijke en professioneel

Net als in de afgelopen jaren, uitstekend

Tijdig herinnering, snelle afspraak, vriendelijk en zorgzaam behandeld

Zoals altijd heel prettig en professioneel.

De tandarts en haar assistente stellen je altijd op je gemak. Werken heel professioneel. Ik heb heel veel vertrouwen in beiden. Je wordt open en transparant geïnformeerd wat betreft de toestand van het gebit en de te volgen stappen.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.