Klantgericht

Vriendelijk, meedenkend, vakkundig

top

in goede handen en met veel vertrouwen in de stoel door persoonlijke aandacht en moderne professionele behandeling

Top!

Vakkundig, relaxt en efficient!

Ik werd weer zeer deskundig door Mevr. van Rossum behandeld.

Het was een jaarlijkse controle en het bleek dat alles nog goed in orde was en dat een behandeling niet nodig was.

Positief

Snelle en vriendelijke behandeling

Klantgericht

Vriendelijke ontvangst en goed geholpen

Prettig en grondig

Afspraken makkelijk gemaakt. Weinig wachttijd. Grondige reiniging en controles.

Prima mondhygiene verzorgd. Heen naklachten

Xxx

Efficiënt, vriendelijk, en professioneel.

Zie hier boven.

Prettige sfeer; ik werd goed geholpen.

Je wordt op een prettige manier geholpen zowel bij de receptie als door de behandelaars.

Uitstekend geholpen door XQdent nadat een van mijn implantaten gebroken was.

Na de constatering kon ik een dag later bij XQdent terecht. Werd geholpen door mevrouw Rijk. Heb vervolgens besloten om mij in te schrijven bij XQdent. Ik werd geholpen door mevrouw Rijk (staat niet in uw lijst)

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

Erg fijn

Fijne mensen , erg vriendelijk, fijne ontvangst,je voelt je direct op je gemak.

Snel, vriendelijk en kundig

Ik kreeg schade aan mijn prothese, belde, maakte mij zorgen en belde, en kon binnen half uur langskomen voor inspectie bij de tandtechnicus. Het bleek te repareren en dat werd ook direkt en vakkundig gedaan. Na een uur stond ik weer buiten zonder zorgen. Helaas weet ik niet de naam van de tandtechnicus.

Tandarts van Rossum is top!

Al Jaren kom ik in de praktijk en al die jaren ben ik Bij Elma van Rossum. Ze is zeer deskundig, praktisch en vriendelijk. Daarnaast is de praktijk goed georganiseerd.

geruststellend en kundig

Prettige ontvangst en benadering

professioneel en klantvriendelijk !

Ik zit bij Elma en die is top: kundig en legt prima uit wat ze doet. Ben in goede handen bij haar en haar super assistenten ++

Prima!

Fijne ontvangst, goede en eerlijke uitleg en namen de tijd

Prima behandeling door de mondhygienist

Goede uitleg en prettige omgang met patient. Tevreden over de behandeling dus. Wel merkwaardig dat je, ondanks dat het verzekerd is, steeds ook een deel zelf moet betalen. Daar zou uitleg op zijn plaats zijn, want er kan natuurlijk een goede reden voor zijn.

XQdent gebit, die......zit.

Door cariës, is na sloopwerk van eerder mooi werk, is daar nu een tijdelijk bovengebit geplaatst. Ben nu zover, dat er na happen een gecontramald softe rand is geplaatst. Dit is na veel hobbelen met het gebit tijdens eten van...., een belangrijke verbetering. We zijn op de goede weg. En geduld is een schone zaak. XQdent gaat met zorg en prettig met z'n klanten om.

Zeer positief

In de praktijk heerst een aangename sfeer. Het team is allervriendelijkst. Deze beoordeling geldt ook voor J.F. Roelofs.

Uitstekende gebitsreiniging

Fijn geholpen en weer met een schoon gebit naar huis

Altijd goed

Wij vinden dat we de fijnste tandarts hebben.

goede verzorging

Ik kon snel terecht met mijn kiesbreuk.

Vakkundig geholpen - nauwkeurig - tijd genomen om goede controle te doen

Snelle analyse en snel vakkundig hersteld (stukje kies eraf / afgesleten. Daarna goede volledige controle gedaan op wang en tandvlees

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.