goede behandeling juist advies

goede behandeling juist advies

Prima behandeling

Goede behandeling door zeer vriendelijke behandelaar.

Intake was duidelijk

Het was koud in de wachtruimte. De assistente was vriendelijk. Pepplinkhuizen eveneens.

Vriendelijkheid, goede communicatie

Altijd goed behandeld, ervaren en deskundige behandelars, top praktijk!

Zorgvuldig, persoonlijk, duidelijk.

Zorgvuldig, persoonlijk, duidelijk.

Goede verzorging

Goede verzorging, heerlijke tand kiezen massage.

Deskundig

Goed geholpen vriendelijk

Altijd op mijn gemak

Ik word altijd heel fijn geholpen

Professionele instelling

Mijn aanmelding werd serieus genomen en goed onderzocht zonder winstoogmerk, ik werd nl terugverwezen naar de tandarts. De eerlijkheid hierover waardeer ik. Er was tijd genoeg voor al mijn vragen en ik kreeg duidelijke uitleg.

Elma stelt je altijd in een ontspannen en vrolijke sfeer gerust.

Mooi schoon gebit

Dank je wel Celester voor het reinigen van mijn gebit.

Prima, snel en goed geholpen.

Opvullen frames ivm krimp van kaak. s Morgens brengen s middags halen. Kan niet beter.

Top klasse door professionals.

Kies getrokken en na een paar maanden stift gemonteerd door Jeroen. Nu 5 maanden mn bot herstellen en de kroon erop zetten. Geen enkele pijn na de operatie en ook geen zichtbare zwelling

Mijn ervaring heb ik vorige week al gegeven. Het is daar perfect. Fijne mensen en fijne behandeling.

goed behandeld maar verkeerde declaratie

Moest een kies repareren maar krijgt een rekening voor een consult 28.83 en MO3 behandeling a 17.01 deze behandelingen zijn onzin voor een reperatie van een kies 167.22 te moeten betalen is buiten proportie , dit is gauw verdient voor een kwatier werken

Prettig, deskundig

Pretiig, deskundig

Dit is een kliniek met zeer ervaren mensen op het gebied van gebit problematiek..

De problemen met mijn gebit zijn heel duidelijk uitgelegd en getekend. Het weer inorde maken zal zeker twee tot drie jaar duren. Dan is het nog afwachten of het resultaat naar wens is. Ik ben naar huis gegaan om er met mijn eigen tandarts over te praten om een besluit te nem of ik dit ga doen.

Elma is de beste

Het bezoek aan de praktijk Xqdent was uitstekend. De office manager Simone is mega vriendelijk en de tandarts Elma is nog steeds de beste.

heel goede behandeling

adequate behandeling

Ik ben op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen.

Zie boven. Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt.

deskundig

als altijd: zeer goed en vriendelijk.

behandeling altijd op de afgesproken tijd, altijd vriendelijk en het feit dat ik niet vaak kom bewijst dat de behandelingen vruchten afwerpen.

prima, adequaat en tijdig geholpen, prettig contact

in 1 zin = zie boven!!

Ik heb mijn implantaat behandeling als erg prettig ervaren.

De behandeling was transparant, duidelijk gecommuniceerd en zeer goed uitgevoerd! In het verleden heb ik wat nare ervaringen gehad met mondbehandelingen, maar mijn ervaring bij XQdent was erg prettig. Ik ben behandeld door specialist Jeroen, een hele vriendelijke en aardige man. Ook de assistente die hem hielp was erg vriendelijk. We hebben zelfs tijdens en na de behandeling nog kunnen lachen! Ik voelde me heel goed geholpen, waardoor de “spannende” behandeling juist heel geruststellend aanvoelde. Al met al was het een topbehandeling. Mijn complimenten!

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.