Ik word altijd fantastisch geholpen

Ik heb er zolang ik al bij jullie kom een goed gevoel bij. Voel mij erg op mijn gemak

aardige vlotte behandeling

Zie hier boven

Altijd vriendelijk en kundig

Prettig omgeving en wordt altijd vriendelijk ontvangen en zeer kundig geholpen. Fijn gevoel dat het in de gaten houden van en de zorg voor het gebit in goede handen is.

Goede tandzorg

netjes, op een rustige manier en op tijd geholpen

Deskundig en zorgvuldig

Super!!!

Altijd super zowel de mondhygienisten als de tandartsen

perfect

Prettige ontvangst. Aandacht voor mij persoonlijk. Behandeling helemaal top.

Een geweldige praktijk en een goede fijne mondhygiënist.

Ik ben erg blij met mijn mondhygiënist. Een prettige man en de behandeling is prima. Ik krijg goede adviezen en mijn gebit ziet er nu goed uit.

Professioneel, klantgericht, efficient.

Een strak op elkaar geplande afspraak tussen mondhygiënist en waarnemend tandarts. Klantvriendelijke, professionele mondhygiënist Ahmed die vaart moet maken met het beginnen zijn aanvullende opleiding tot tandarts!!!. Hij is zeer handvaardig, voorzichtig en communiceert uitstekend met de client. De waarnemend tandarts Tobias: snelle doch grondige gebitsinspectie, beleefde man.

Uitstekend duidelijk

Snel duidelijk

te land wachten op de afspraak loop altijd uit 30 minuten

En waarom niet elke dag elke dag geen tandtechnicus aanwezig en jammer dus maar een keer in de week.

Vriendelijk en professioneel

Zie boven

Mevrouw Van Rossum is een top tandarts!

Prettig en deskundig

Bij XQdent wordt goed voor je gezorgd. De sfeer is prettig, de mensen vriendelijk en de behandeling verliep goed.

Vriendelijke mensen, altijd op tijd

Bij XQ-dent Bilthoven werken alleen maar lieve mensen. Ik hoef nooit langer te wachten en wordt geholpen op het tijdstip van de afspraak. De behandelingen duren niet langer dan nodig. Ik ben zelf geen held als het gaat om gebitsbehandelingen, maar ik kijk nooit op tegen een bezoek bij deze praktijk. Aanrader? Zeker! Ik heb al mensen hiernaartoe geadviseerd.

Al vele jaren een zeer goede ervaring met XQdent!

Hoewel (bijna) niemand voor zijn plezier naar de tandarts gaat, helpt Tandarts Richard Hasselaar ons hele gezin altijd perfect. Altijd zeer vriendelijk, hij geeft uitleg over (de staat van) je gebit en over wat hij gaat doen. En hij denkt altijd mee met de (wensen van) patiënt. Ook altijd een zeer plezierige en ontspannen sfeer met de tandartsassistente in de behandelkamer. Ook nooit lange wachttijden in de wachtkamer. En ook de receptioniste is altijd zeer vriendelijke als je een afspraak maakt en zij denkt ook graag mee in mogelijkheden van de patiënt. (ondanks dat ik vaak een redelijk drukke agenda heb). Al met al ben ik al vele jaren zeer tevreden en hoop nog vele jaren patiënt te blijven. (het liefst alleen voor controle :-) Hans N.

Deskundig, duidelijk en vriendelijk

Kundig.

Kundig. Goed advies.

Professioneel

Efficiënt

Ben heel goed geholpen én geadviseerd

Prima , vriendelijk goede uitleg

Excellent

Geen wachttijd, flexibel

Had jaren eerder moeten overstappen

Wendy is fantastisch als je wat bang aangelegd bent ... voorheen de dag van te voren al zenuwen en sinds ik patiënt bij haar ben helemaal niet.

Fijne Praktijk met fijne professionals

Ik vind het altijd prettig om naar de Praktijk te gaan hoe naar het altijd is met mijn gebit.

Zeer kundig en vriendelijk.

Al jarenlang bij Xq bij verschillende behandelaars en altijd zeer goed en vriendelijk geholpen.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.