Vriendelijk rustig vertrouwd

Snel geholpen, meegedacht tiener iemand uitviel zodat ik eerder kon! Héél fijn

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Fijn

Mevrouw Visser is lieff, geïniteresseerd, duidelijk en niet te hardhandig maar heeft juist een hele fijne zachte hand

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Helemaal prima

Goed ontvangen in een schone ruimte. Personeel was vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen kundig. Voor mij de eerste keer ivm een verwijzing maar helemaal prima.

Fijne tandarts. Altijd vriendelijk en goed gehumeurd.

Ik ben al jaren patiënt bij Savalle Voorburg. Na mijn verhuizing van Benoordenhout, Den Haag naar Scheveningen ben ik niet overgestapt naar een tandarts dichter bij huis maar ben bij Savalle gebleven.... De ontvangst bij de receptie is altijd prettig. Je hoeft er nooit lang te wachten. De ruimten zijn hygiënisch, licht en comfortabel. De mondhygiënistes doen hun werk erg goed en hebben plezier in hun werk. De behandelingen; zoals grondig schoonmaken en polijsten zijn nagenoeg pijnloos. Zij geven desgewenst ook advies aan de patiënt over reinigings-methodes of over nieuwe, betere producten.... De tandartsen zijn vriendelijk, goed gehumeurd en zeer vakkundig... evenals hun assistenten. Wanneer je eigen tandarts onverhoopt niet aanwezig kan zijn...dan is er altijd een goede vervanger. Al met al ben ik zeer content als patiënt bij Tandzorg Voorburg Savalle. Ik heb geen idee of men er nog nieuwe patiënten aanneemt...maar wanneer dit het geval is dan kan ik deze praktijk van harte aanbevelen!

Ben netjes geholpen

Afspraak gaat goed optijd. Krijg goed uitleg over het gebit

Goed!

Goede ervaringen, vriendelijk personeel, efficiënt

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Zeer goede tandzorg.

Toppie

Goede tandartspraktijk. Alles wordt goed uitgelegd en financieel betaalbaar.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Tandartsbezoek kan ook fijn zijn !

In tegenstelling tot mijn aanhef is een tandartsbezoek voor veel mensen een pijnlijke aangelegenheid. Zelf beschik ik over een hoge pijngrens en zijn de meeste behandelingen zonder verdoving. En een verlichting wordt zo’n behandeling als je in de stoel belandt bij mijn lieve, vriendelijke vrouwen van Spaanse origine. Adequaat handelend, met oog voor het welzijn van de patiënt en altijd resulterend in een verfraaid resultaat als de spiegel eraan te pas komt na een behandeling. Ik gaf al aan bij mijn vertrek dat deze dame de Gaudí is onder de tandartsen. Altijd een mooi uitgevallen ingreep en daardoor weer een stukje persoonlijke zelfvertrouwen terug. Last but not least een compliment voor de dienstdoende assistente. Zeer bekwaam !

Vriendelijk personeel

Het is goed om te zien dat de tandarts de tijd neemt uit te leggen als er iets mis is met je tanden. Bij mijn man heeft ze via een afbeelding uitgelegd wat er met zijn tandvlees aan de hand is, nu reinigt hij het zelf beter.

Ik ben heel bang maar het zijn echt top mensen zo lief allemaal ben wel blij dat ik daar naar toe ben gegaan

Goed geholpen

Ging snel en netjes

Vriendelijke en professionele zorg

Vriendelijke en professionele zorg, ook prettig en rustgevend voor kinderen.

Altijd top bij Fatima!

Fatima is altijd geweldig!

Goed behandeld.

De alternatieven werden besproken.

Prima.

Prettige praktijk

Vriendelijk en prettig geholpen

Al jaren trouwe klant.

Bij Atenea en Anna zijn uw tanden in goede handen!

Oke

Prima. Jammer dat het uitliep

Prettig geholpen en wederom door een aardige en kundige dame

Niet goed opgelet wat haar naam is. Mijn excuses.

heel goed behandeld.

heel goede wortelkanaalbehandeling gehad.

Aardig en nemen de tijd voor je

Goed nemen de tijd voor je. Vragen of je bij de behandeling een verdoving wil

Klantvriendelijk

Veel geduld, snel en pijnloos

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.