Laden reviews...
289 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen spreken de beoordelingen een sterke tevredenheid uit. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare zorg. Wel worden soms wachttijden genoemd, maar over het algemeen verloopt het bezoek vlot en professioneel. De praktijk wordt geprezen om de klantvriendelijkheid en betrouwbare service.
Ik ben weer goed geholpen door Nails.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
22 July 2026
anoniem
Ze houden rekening met wensen en geven goede uitleg
21 July 2026
Goed is toch voldoende
19 July 2026
anoniem
Mijn onzekerheid over bestaand product werd snel weggenomen door de overtuigende uitleg die ik kreeg. Vriendelijke behandeling naar tevredenheid
18 July 2026
Zeer goed geholpen.
16 July 2026
anoniem
Het was een grote behandeling aan een kies, van drie kwartier. na de behandeling geen enkel probleem gehad.
16 July 2026
anoniem
Vriendelijk en netjes geholpen.
13 July 2026
13 July 2026
anoniem
Alles netjes op tijd en gezellig en professioneel personeel
11 July 2026
anoniem
altijd een duidelijke uitleg geduld begrip maar vooral een zeer goede praktijk
9 July 2026
anoniem
Prima en professionele praktijk.
7 July 2026
Positief.
6 July 2026
anoniem
Jammer dat we regelmatig afgebeld worden als we een afspraak hebben.
4 July 2026
anoniem
Ik ben zeer teveneraden over de behandeling door de mondhygiëniste. Ze werkt erg professioneel, is aandachtig en heeft veel vakkennis. Jammer dat ik weet haar naam niet!
1 July 2026
Mondhygieniste heel professioneel.
26 June 2026
anoniem
Goed, vriendelijk en een deskundige tandarts
26 June 2026
Altijd een prettig bezoekje
25 June 2026
Vriendelijk en professioneel!
20 June 2026
anoniem
Naila is de liefste, zorgvuldigste, aardigste..wil nooit meer een ander! Plus de assistentes en andere artsen zijn allemaal kundig en erg vriendelijk!
19 June 2026
anoniem
Er wordt goed uitgelegd wat ze gaat doen. Rustig en aardig.
19 June 2026
anoniem
Ze is heel kundig en overlegd altijd wat er gaat gebeuren
17 June 2026
anoniem
Lange zit bij de tandarts, maar tandarts en assistente stellen je gerust, houden rekening met je ( als het even moet stoppen ze even) Kortom heel fijn!!
17 June 2026
anoniem
ik kreeg meer infomatie van Naila Hafeez over wat ik moest doen om beter om te gaan met me gebit
13 June 2026
HEEL VRIENDELIJK
13 June 2026
anoniem
Vriendeljjke benadring . Meestal hoef je niet lang te wachten en wordt er goed op tijd gewerkt. Communicatie is ook prima
10 June 2026
anoniem
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.
Kopenhagenlaan 7
3137 NP Vlaardingen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.