Normaal ben ik bang voor de tandarts maar hier niet

tand controle is een prettige ervaring

ik wordt altijd door de tandarts vriendelijk te woord gestaan en prettig in de behandeling.

Snel en vakkundig geholpen

altijd vriendelijk en adviesgevend,je wordt snel en goed geholpen.

was weer goed geholpen

was weer top geholpen bedankt daarvoor

enorm fijn geholpen

fijn geholpen door een jongedame

Top super vriendelijk

Blij met Ashna, gaat helemaal beter met mijn tanden

Snel en netjes geholpen

Ik ben zeer tevreden over de mondhygienist. Ik was op tijd aan de beurt, ben snel en vriendelijk geholpen. Kreeg ook praktische tips.

Op tijd en vriendelijk

Ik vind de afspraak goed geregeld. Maar wat het kost vind ik erg veel !!

Breif and to the point with good results

The examination was brief and the procedure gave the expected result. No pain after some days

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Alles top

Prima gecontroleerd

Prima gecontroleerd

Vertrouwlijk

Op een vriendelijke en goede manier geholpen

Correcte behandeling

Altijd keurig op tijd

Goed behandeld door mondhygieniste

Er werd rekening gehouden met angst voor de tandarts, wat heel prettig was. Mijn gebit goed gereinigd en adviezen meegekregen voor thuis, waarbij de maat van de borsteltjes werd bepaald, zodat ik dit thuis goed bij kan houden. Tevens heeft ze de controle uitgevoerd, aangezien mijn tandarts afspraak door ziekte week ervoor niet door kon gaan, dus ook dat erg fijn.

Goed personeel en word goed geholpen

Goede en op het gemak gesteld worden ervaring

Klacht over kosten tandartsbehandeling

Geachte heer/mevrouw, Ik ben niet tevreden over mijn recente bezoek aan uw praktijk. Tijdens de behandeling heb ik twee keer gevraagd of de kosten door mijn verzekering werden vergoed. Mij werd verteld dat dit het geval was, maar na contact met mijn verzekering blijkt dat ik alles zelf moet betalen. Dit vind ik erg vervelend. Graag ontvang ik een toelichting.

Aardige tandarts

Doet haar best een kies te behouden.

Prima en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen door alle medewerkers

Deskundig en vriendelijk

De tandarts is altijd erg vriendelijk en legt uit wat ze doet of wat ze van plan is

Goed en snel geholpen toen er een scheurtje in mijn ondergebit zat.

Er zat een scheurtje in mijn (deel)ondergebit. Gebit zat ook aan één kant te strak. Kon geholpen worden door de tandprotheticus, die op maandagmorgen aanwezig was. Die heeft naar het te strakke gebit gekeken. Gebit is daarna meegenomen en scheurtje gemaakt. Ik kon het 's middags weer ophalen.

Prima ervaring

Vriendelijke tandarts en assistent

Gewoon heel goed

Professionele praktijk.

Prima behandelingen met zo min mogelijk pijn.

Hele fijne tandarts en mondhygiëniste

Altijd heel vriendelijk

………….

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.