Goed advies en behandeling

Mijn laatste ervaring is een afgebroken voortand, die 50 jaar terug al eens een zenuwbehandeling had ondergaan. De tand is behouden en weer keurig opgebouwd tot de oorspronkelijke vorm. Ook goed adviserend over gezondhouden tandvlees en voorkomen tandsteen. Prettig contact.

Vriendelijk en vakbekwaam

Prima behandeling en vriendelijke sfeer.

Vriendelijk en doet zijn werk goed en zorgvuldig

Prima verzorging. Er werd goed naar mijn vorige ervaring geluisterd.

De tandarts nam ruim de tijd voor mij

De tandarts was langer bezig met mij dan gepland stond en ik had niet het gevoel dat ze ging haasten. Ze nam de tijd voor mij

Verteld wat er gebeurd

Dat vind ik erg prettig.

Aangenaam

Dit was mijn eerste behandeling door Daniel de verderop in de lijst niet genoemd wordt!

Snel en goed geholpen

Alleen jammer dat de combinatie van mondhygieniste en tandarts op dezelfde dag steeds misloopt en dan 1 van beiden vele weken later is, lastig en ik wilde dat ook perse niet, gelukkig kon mondhygieniste toch ( 2 weken) VOOR tandarts bezoek, ben helaas de naam van de mondhygieniste vergeten, was zeer plezierig en zorgvuldig!!

Prettig consult

Het is niet mijn favoriete bezigheid, maar belangrijk genoeg om 2x per jaar te komen. Fijn ontvangst en Bryan stelde me op mijn gemak. Binnen no time stond ik weer buiten.

Met een schoon gevoel de deur uit.

Nathaly is vakkundige en altijd betrokken en enthousiast naar mij als patiënt. Ik kom er graag weer.

Ik word altijd netjes behandeld. Hij vraagt ook altijd hoe het met mij gaat. Dat vind ik prettig.

Zoals altijd. Top! Ieder halfjaar weer.

Voor de controle even een kort gesprekje hoe het met je gaat. Persoonlijke belangstelling.

fijne behandeling

uiterst correcte proffesionele behandeling

goed geholpen

vriendelijke ontspannen sfeer bij de mondhygiëniste

Snel, kundig en goed geholpen

Met spoed naar de tandarts geweest en perfect, snel, goed en vriendelijk geholpen. Dank je wel

90 seconden, niets spannend

Mijn reguliere tandarts is op zwangerschapsverlof en dus had ik deze controle afspraak met een andere. Super aardig en vriendelijk, ook vlot in de omgang. Heel kort zat ik in de stoel, binnen 90 seconden stond ik al weer buiten. In principe geen probleem, maar wel de vraag of er nauwkeurig was gekeken naar mijn tanden en tandvlees.

Uitstekende service

Het is altijd erg fijn om naar de mondhygieniste te gaan, ze is zeer kundig en het is een prettige praktijk, ga zo door!

GOED

Vriendelijk, accuraat, uitleg, gezellig, op tijd!! Kortom : prima!

Heel goed en fijn

Zeer vakkundig en vriendelijk

Snel en goed geholpen

Afspraak was op korte termijn in te plannen. En de doorverwijzing naar de endodontoloog blijkt correct.

Snel, duidelijk, makkelijk

Snel, duidelijk, makkelijk

Vriendelijk en goed geholpen

Heel erg fijn. Altijd leuk om heen te gaan.

begripvol, vriendelijk, geduldig, oog voor de patient

Ben bang voor de tandarts, deze man was heel begripvol en geduldig. Hij legde uit wat hij ging doen en stelde mij erg gerust. Ik ben zijn naam vergeten, hij kwam oorspronkelijk uit Bulgarije.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.