Goed zoals het hoort.

Er word goed naar je geluisterd en men geeft advies op maat. Kortom ik zou wensen dat dit normaal wordt gevonden elders, helaas is de praktijk een andere.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Snel en goed geholpen

Acute kiespijn, kon meteen terecht bij de tandarts. Ze maakte foto's, stelde de diagnose en verwees me door naar de specialist vanwege bijzondere situatie van de kies. Adequaat gehandeld, complimenten.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Heeft het probleem van een verloren schildje perfect opgelost

Chagrijnige receptioniste

Op vrijdagochtend 10 maart 2023 omstreeks 11.15 liepen wij de praktijk in om een afspraak te maken. Wij werden op bovengenoemde dag, datum en tijdstip echter belachelijk ontvangen en slecht te woord gestaan door een zeer chagrijnige receptioniste. Er kon geen normale groet vanaf, en stond ons zeer chagrijnig te woord en vroeg of wij ‘zomaar even kwamen binnenlopen’. Normaliter zijn wij geen klagers, maar dit ging echt te ver. Wij zijn al jarenlang klanten, dus wederzijds respect had op z’n plaats geweest. Verder zijn/worden wij altijd positief behandeld door onze vaste tandarts en haar assistent.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Heel tevreden

In deze tandarts heb ik vertrouwen, ook stelt hij je op je gemak

Het was een prettige ervaring

Rustig, snel, soepel en pijnvrij

Vlotte afspraak na gebroken vulling

Deskundigheid

Deskundig en professioneel team

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

goede en snelle afwikkeling.

Zie boven

Deskundige tandarts en goed meedenken met de planning

Voor het maken van een vervolgafspraak voor vervangen vulling en voor mondhygiëniste werd goed meegedacht en gepuzzeld. Aangezien ik antibiotica voor beiden dien te slikken is het raadzaam om die 2 afspraken te combineren. Bovendien verwacht ik binnenkort een operatie, waardoor het geheel liefst snel moest. Het is gelukt om op korte termijn een afspraak te maken.

Snel en netjes

Gewoon goed

Goed,

Vriendelijk en altijd, belangstellend ,zeker in.mijn geval ivm mijn ziektebeeld

Positief

Vriendelijk. Netjes volgens afspraak. Kundig en nemen de tijd.

Ze neemt de tijd voor je en luistert goed. Is heel zorgvuldig

Ik kan er verder nog niet over oordelen want ik hen nog geen behandeling bij haar gehad.

Als mijn zoon niet op tijd komt jullie zijn erg vriendelijk en hebben gedoeld Dankjewel....

Fijne behandeling, rustig en vaardig

Uitstekende ervaring

Zeer goeie ervaring

Prima verzorging

Positief

Goed en professioneel geholpen.

Deskundige hulp

Snel en deskundigheid

Genoeg aandacht voor je

Alles onder 1 dak

Mondhygiënist is zeer vakkundig ook op t gebied van iemand met angst. Dit word zeer goed begeleid... tandarts is ook zeer goed met iemand met angst en neemt ook de tijd om dit te begeleiden alleen de tandarts loopt wel vaak uit qua tijd ...dit vind ik jammer (gaat niet over 10 min)

prima geholpen

Vriendelijke en correcte tandarts

Zie hier onder

Vriendelijk mooi op tijd zorgzaam schoon top dus

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.