Laden reviews...
396 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ingezonden reviews tonen een overwegend positieve beeld van de praktijk, met vriendelijke en professionele medewerkers. Klanten waarderen vakbekwaamheid, duidelijke uitleg en een prettige communicatie. Enkele reacties gaan over wachttijden en kosten, maar de algehele tevredenheid blijft hoog. Het vertrouwen in de zorg is duidelijk merkbaar.
Vriendelijk en meedenkend naar oplossingen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
23 May 2026
anoniem
Geweldig om door man en vrouw behandeld te zijn en ze hebben vakwerk geleverd.
anoniem
Kleine vulling voortand geplaatst met uiterste precisie door tandarts Dr. T. Dedinca
anoniem
ondanks dat het geen prettige behandeling is werd ik zeer goed behandeld, professioneel en rustig
21 May 2026
anoniem
HALLO IK BEN DEELS TEVREDEN OVER JULLIE WAND IK VIND DAT ER WEL WAT MEER AAN DE PATIÉNT MAG GEVRAAGT WORDEN HOE HUN HET WILLEN EN DAT DAT DAN UITGEVOERD WORD GR . SONJA LENSEN
19 May 2026
anoniem
Heel tevreden over de tandarts en assistente. Een opmerking over de facturatie. 29/4 factuur gekregen en onmiddellijk betaald via overschrijving Belgische bank. Lang weekend en waarschijnlijk iets langer geduurd. Direct al een aanmaning in de bus hoewel het 30 april al van mijn rekening was. De vijf sterren zijn voor de tandarts
15 May 2026
anoniem
Zowel tandarts als de tandartsassistente bedankt voor de goede zorgen. Zelfs met een kwinkslag! Top!
13 May 2026
anoniem
Heb mijn bezoek als prettig ervaren. Persoonlijke ontvangst en met zorg gecheckt
12 May 2026
anoniem
Keurig geholpen, en zeer vriendelijk.
11 May 2026
anoniem
Goed geholpen en heel vriendelijk
7 May 2026
anoniem
Meneer was beleefd en werkte goed.
7 May 2026
anoniem
de arts was duidelijk wat er aan de hand is
goed behandeld
anoniem
Mijn ervaring was rust goede uitleg over alles begripvol en luisteren echt.
anoniem
Ik heb angst voor de tandarts dus een uitleg met wat er gaat gebeuren geeft rust
5 May 2026
anoniem
Word goed geluisterd en daarna deskundig geholpen.
4 May 2026
anoniem
Het team werkte heel goed samen!
2 May 2026
anoniem
Na een behandelplan opgesteld te hebben konden mijn afspraken snel gepland worden.
2 May 2026
anoniem
Ik werd vriendelijk ontvangen. En de behandeling werd goed uitgevoerd.
28 April 2026
Netjes geholpen
28 April 2026
Behandeld door mevrouw Luciana Russel
25 April 2026
anoniem
tandarts moet diverse keren haar info naar de assistente corrigeren.Heb ongeveer 5 gaatjes maar ze wil er niet eens aan beginnen.Bang voor risico van tandbreuk en heeft het over tanden verwijderen en implantaat.Tevens wil ze dat ik naar mondhygieniste ga.Dat was al ingepland op 13 april maar is verzet naar 17 april en later werd ook de tijd nog eens verzet.Dat kwam uiteindelijk niet goed uit want ik moest ook naar uz gent. Ik ben al zeker 15 keer behandeld door Tringa en Kim en dat is een superteam.Stellen me gerust en zijn op de hoogte van de problemen met mijn nek.Ik moet een brace dragen en kan max.30 minuten op de stoel liggen.Ik maak binnenkort nieuwe afspraak met mondhygieniste en daarna afspraak met Tringa.o ja.tandarts was Luciana
Beveelt niet aan
21 April 2026
anoniem
Mijn ervaring is heel goed.
20 April 2026
anoniem
Zeer lieve assistente en heel rustige zachte tandarts.
18 April 2026
anoniem
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!
Tragel 5
4564 BC Sint Jansteen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.