jammer dat er geen mondhygiënisten meer aanwezig zijn en dat ik daardoor naar een andere praktijk moet.
Via mail krijg je een afspraak toegewezen. 2 dagen voor de afspraak wordt deze 20 minuten verlaat. (Mededeling via mail..!) 9.50 afspraak Aan de beurt om 10.20 Nieuwe afspraak plannen bij de balie lukt niet…. U krijgt zo een mail met een nieuwe afspraak… Na 2 dagen eindelijk een mail… Vulling opnieuw aanbrengen over 5! Maanden En weer controle over 6 maanden… (Kan dit dan niet samen?)
De tandzorg hier is zeker goed. Alleen jammer dat er geen gebitsreiniging meer aangeboden kan worden. Of in elk geval beperkt. Mijn pockets waren te diep voor wat ze hier mochten behandelen. Op de vraag of ze in elk geval dat we ze wel mag schoonmaken zou kunnen uitvoeren kreeg ik het antwoord dat dit beter in een keer door de echte mondhygiëniste gedaan kon worden. Maar die hebben ze dus niet meer in dienst. Dus aparte afspraak bij zelfstandige ondernemer. En weer dubbele algemene kosten die in het uurloon zitten en betaald moeten worden. Het verdienmodel van tandartspraktijken gaat sowieso steeds meer tegenstaan. "even foto's nemen?" Kasjing!! Ook mondhygiënisten gaan meer en meer op zichzelf omdat ze dan veel meer kunnen verdienen. 15 Euro per 5 minuten wordt er tegenwoordig al gerekend. Dat is 180 Euro per uur... Sorry, maar dat steekt me tegen. Geen wonder dat de zorg duur wordt. Ik heb een goed gebit gelukkig, maar ik wordt wel gevraagd om over een half jaar een afspraak te maken. Als ze nu eerlijk zouden zeggen dat dit in mijn geval niet nodig is, dan kun je ook weer wat meer mensen aannemen in de praktijk.
Goede kwalitatieve zorg, uitleg als je iets vraagt waarom.......
Goed geholpen
Alles naar wens
Nemen de tijd voor de behandeling en bij bijzonderheden duidelijke uitleg. Ook Vriendelijke mondhygiëniste.
Alles is gegaan volgens afspraak polijsten en tandsteen verwijderen.
dag ervoor gebeld omdat er een vulling uit mijn voorste tanden gegaan is tijdens het eten. Gelijk gebeld en de volgende dag kon ik terecht en ben goed geholpen
Al meer dan vijfendertig jaar onze tandartspraktijk en eigenlijk nooit geen klachten aan het gebit. In de medewerkers behandelen je met een menselijke maat. Stellen je eerst op je gemak en spreken met je af hoe je kunt aangeven dat er even onderbroken moet worden. Dat vind ik zeer prettig!
prettige ontvangst, zeer goed en rustig behandeld door preventieassistente en geruststellend onderzocht door tandarts
Snelle en adequate reactie op het verlies van een vulling. Prettig dat ik snel geholpen werd
Klacht nog zelfde dag verholpen
Ik had een afspraak om 10.30 uur en werd pas om 11.15 uur geholpen. Dit is niet de eerste keer dat me dat overkomt. Gewoonlijk ligt de wachttijd rond een half uur. Met 5 á 10 minuten heb ik geen probleem.
Ben normaal wat huiverig voor de tandarts behandeling, maar alles prima verlopen.
Er wordt 2 x 5 minuten gerekend met tandsteen verwijderen terwijl ik amper 10 minuten binnen was.
Jaarlijkse controle keurig netjes behandeld. Zeer vriendelijke mensen.
Behandeling ging goed al was het wel maanden wachten voor dit uiteindelijk kon plaats hebben
mondhygiënist was zeer goed de nacontrole van tandarts Picavet is ook zeer goed
Een probleem is dat ik door de drukte lang moet wachten voor verdere behandeling
Zoals het moet zijn !!
Snel en accuraat verhelpen van tandproblemen in een prettige sfeer
goed is goed
Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!