Fantastisch

De mondhygiëniste is heel vriendelijk en erg kundig, ze legt alles goed uit en luistert ook naar wat de patiënt haar vraagt. Fijne dame!

Al jaren lang tevreden

Elke ervaring hier weer heel tevreden naar buiten

Onpersoonlijk

De tandarts doet zijn werk, maar aan de communicatie naar de patiënt toe kan heel wat verbetering aangebracht worden. Ik vond dit toen ik er voor mezelf was en ook vandaag stoorde ik me hier aan wanneer ik met mijn kinderen op afspraak kwam. Er wordt dan wel met de tandartsassistente gecommuniceerd wat er in het dossier gezet moet worden maar naar mij als ouder toe niet. Wel de vraag of napoetsen lukt. Ook is het interessant bij kinderen dat wanneer je een handeling uitvoert op voorhand even benoemd wat je gaat doen.

Ik ben zeer tevreden

Vriendelijk, zorgzaam en goede samenwerking tussen tandarts en assistente. Ook goede en rustgevende uitleg tijdens de behandeling.

Vlot en deskundig

Vlot en deskundig

Moest niet lang wachten

Ik belde omdat er een stukje tand was afgebroken. Ik kon de andere dag terecht en weed snel geholpen. Dit is al vaak anders geweest

Direct en duidelijke communicatie

Meteen bij binnenkomst werd ik begroet door een tandarts die ik weliswaar voor het eerst ontmoette maar die me wel meteen een vertrouwd gevoel gaf. Zijn advies was duidelijk en zonder poespas. Dit moet en dit gaat gebeuren: zo werden de vervolg afspraken door het team ook snel in de agenda gezet. Ik was erg onder de indruk.

Goed, alleen jammer van de wachttijd

deskundig

Geen lange wachttijden.

Redelijk

Het word alsmaar onpersoonlijker . Voor tandsteen verwijderen moet je nog een keer terug komen vroeger niet (raar)

Deskundig en zeer vriendelijk

Tandarts is zeker niet mijn favoriete afspraak maar ben altijd zeer vriendelijk en rustig en duidelijk met uitleg behandeld. Heel blij met deze tandarts

bedroevend

na twee maal te hebben uitgelegd dat mijn mondbodem gevoelig is door bestraling en chemo en door signalen te geven met mijn hand vanwege pijn bij het fixeren van een plaatje voor een foto veroorzaakt de tandarts een bloeding op de plaats waar nog een biopt moet worden genomen door mijn oncoloog ik wens niet meer door deze tandarts behandeld te worden

goede begeleiding en uitleg

ik ben vreselijk bang, maar bij deze specifieke behandelingen word ik goed begeleid en er wordt uitgelegd wat er allemaal gaat gebeuren

Altijd goed geholpen

Altijd snel klaar en heel goede service. Doen net die kleine dingetjes meer.

Prima.

Was prima. Jammer dat ik opnieuw een afspraak moest maken voor een gebitsreiniging en dat dit niet direct kon.

Alles is weer netjes bijgewerkt.

Altijd als Mathias mij helpt, kom ik blij binnen en ga blij weg. Keurig werk en een leuk contact hebben wij. Dat is ook de reden waarom ik met Mathias mee gegaan ben naar jullie praktijk. Ondanks dat ik ruim een uur in de auto moet zitten om er te komen. Dat heb ik er zeker voor over.

Helemaal tevreden.

Tevreden over deze praktijk, qua kwaliteit en communicatie.

Jammer

Heb een dikke uur moeten wachten. Gelukkig geen andere afspraak anders zou ik een nieuwe afspraak moeten maken. Maar ben daarna wel goed geholpen door de tandarts.

Heel goed geholpen door de assistente

De tandarts had geen tijd voor een controle, maar ik ben zeer vriendelijk ontvangen door de assistente en zij heeft mij⁸ professioneel geholpen.

snel, prima

Erg tevreden over mijn tandarts. Advies en akties met precisie.

Uitermate tevreden over de inzet, het advies en de precisie van mijn tandarts. Enorm tevreden over esthetisch herstelwerk waarbij garantie is verleend op eerder slordig werk van een collega.

Verkeerde planning.

Tandarts picavet. Was gelukkig bereid dit euvel op te lossen.

Vriendelijke behandelaar en assistent

Ik ben heel bang voor de tandarts nog een trauma van de schooltandarts overgehouden. Maar hier wordt je gerust gesteld en is eigenlijk de behandeling een fluitje van een cent. Zo blijf ik mijn controle goed volhouden er gaat immers niets boven je eigen tanden. Dank SteenseBrug hiervoor.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!