Behandeling uitgevoerd naar wens

Ik werd vriendelijk ontvangen. En de behandeling werd goed uitgevoerd.

Netjes geholpen

Prettige behandeling met veel empathie bij de behandelaars

Behandeld door mevrouw Luciana Russel

zeer slecht

tandarts moet diverse keren haar info naar de assistente corrigeren.Heb ongeveer 5 gaatjes maar ze wil er niet eens aan beginnen.Bang voor risico van tandbreuk en heeft het over tanden verwijderen en implantaat.Tevens wil ze dat ik naar mondhygieniste ga.Dat was al ingepland op 13 april maar is verzet naar 17 april en later werd ook de tijd nog eens verzet.Dat kwam uiteindelijk niet goed uit want ik moest ook naar uz gent. Ik ben al zeker 15 keer behandeld door Tringa en Kim en dat is een superteam.Stellen me gerust en zijn op de hoogte van de problemen met mijn nek.Ik moet een brace dragen en kan max.30 minuten op de stoel liggen.Ik maak binnenkort nieuwe afspraak met mondhygieniste en daarna afspraak met Tringa.o ja.tandarts was Luciana

Het is nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar ik ben dik tevreden.

Mijn ervaring is heel goed.

Zeer vriendelijk

Zeer lieve assistente en heel rustige zachte tandarts.

Moeilijk

Doordat tandartsen geen nederlands praten, is communicatie niet altijd duidelijk

Tevreden klant.

Goede tips gekregen en netjes op tijd aan de beurt.

Vakkundig.

Moeilijke kies getrokken. In delen eruit gehaald en weinig of geen napijn!

Alles goed

De tandarts was zeer vriendelijk, de mondhygiënist was wat hardhandig met het tandvlees

Goede uitleg , vriendelijk, mooi op tijd.

Ik zag heel veel nieuwe gezichten , naam van tandarts heb ik gemist. Mondhygiëniste heel vriendelijk.

luisteren professional sympathieke

Een hele fijn team van receptie tot dental assistent en meest van de tandarts. Uitstekende service

Ben tevreden

Zeer vriendelijk en bekwaam geholpen

Tandzorg goed in orde!!!

Perfecte service

Professioneel team, vriendelijk, staan direct klaar, zelfs bij onverwachte gebeurtenissen.

Vriendelijke en deskundig

Mijn ervaringen zijn een beetje wisselend omdat ik geen vaste tandarts en mondhygiënist heb. De laatste keer voelde een beetje bruusk en gehaast. Daarom 1 ster minder.

Fijne ontmoeting met nieuwe mondhygiëniste. Behandeling zeer positief ervaren Tandarts is duidelijk en wordt ook positief ervaren.

Super!

Een deskundige preventiemedewerker gehad. Na jaren afzien dat mijn kaak uit de kom schiet dit niet gehad in deze praktijk. Kan alleen maar zeer postief zijn. Overige meiden zeer vriendelijk een aanrader!

Voor de behandeling werd uitgelegd wat de tandarts ging doen em wat ee mogelijkheid was

Ik raad deze tandarts aan.

Ik heb een keer met mijn man geweest,ik heb problemen van mijn kies,tandarts heeft mijn problemen opgelost.Heel veel bedankt!

Prima behandeling

Vriendelijke tandarts. Behandeling ging prima.

de afpraak is op tijd behandeld

goed en klantvriendelijk

Prima geregeld

Behandeling prima

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk ontvangen, en deskundige uitleg tijdens de controle en de tevens al eerder geplande behandeling. Het verliep vrij vlot, en er werd ook advies gegeven ivm de tandverzorging.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!