Duidelijk. Snel plan van aanpak. De hoekjes van de fotoplaatjes mogen wel wat ronder zijn:.)

Vriendelijk

Vriendelijke tandartsen ...ook voor mijn kleine man.. is niet bang om te gaan. Mond hygiëniste ook vriendelijk

Kundig en snelle afhandeling

wordt altijd goed en vriendelijk behandeld.

Ben al jaren lang patient bij de steense brug tot volle tevredenheid , er word ook goed naar je geluisterd wat voor problemen er zijn. Dus Top.

Fijne tandarts praktijk

Alles is goed geregeld, verloopt vlot en duidelijk communucatie. Tandartsen zijn kundig en begripvol. Raad 100 procent om hier naartoe te gaan. Groetjes tomas

Beleefd, vriendelijk en vakkundig behandeld

Zie boven.

goed bezig

vriendelijke verzorging

Zeer vriendelijk personeel!

Altijd goede behandeling en punctueel

Goede service gehad

Moest een vulling laten zetten en dat ging prima zonder verdoving. Goede zorg en advies bij de afwerking gehad.

Kundige tandarts

Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Ik hoefde nauwelijks te wachten in de wachtzaal. De tandarts heeft mijn gebit grondig nagekeken en stelde voor om röntgenfoto’s te nemen. Deze werden ter plaatse beoordeeld en al mijn vragen werden duidelijk en volledig beantwoord.

Ziekte mondhygiëniste werd goed opgevangen door de Tandarts zelf.

Steeds andere tandarts

Wachttijden zijn schandalig lang. Waarom na controle terug komen voor vullen. Is goede zaak voor jullie twee keer incasseren.

Hele vriendelijke tandarts en assistente. Leggen alles goed uit.

Mijn ervaring was heel prettig. Voelde mij echt op mijn gemak. Er moeten bij mij wat ingrepen gebeuren en dat werd heel duidelijk uitgelegd ook waarom en wat mogelijk is hierin. Ze geven je echt eigen keus zonder druk. Ik ben heel blij met deze fijne behandeling. Mijn dochter heeft TOS (taal ontwikkelings stoornis) en heb haar jullie ook aanbevolen. Dus dat zegt genoeg

Professionele behandeling

Goede uitleg en stap voor stap aanpak. Volgende week verdere behandeling.

Ben met een ontstoken kies heel professioneel geholpen . Een herstel plan is opgesteld

Een duidelijke communicatie wat het probleem is en hoe het kan worden herteld . Heel blij dat kies behouden kan blijven.

Duidelijk, vriendelijk en rustig.

Duidelijke, rustige en vriendelijke aanpak. Je weet wat je kunt verwachten en hoe ze het gaan behandelen.

Geweldige ontvangst voor de dappere door de sneeuw rijders

Degene die het toch presteerde om door de sneeuw op 7 januari nssr de praktijk te komen, kregen een heerlijke kop koffie aangeboden.

erg goed

duitelijk - geen gedoe

vriendelijke en correcte behandeling

Zie eerste regel

Ik kon snel terecht en ben goed geholpen

Zeer tevreden met de behandeling

Mijn gebit weer netjes gereinigd en gecontroleerd.

zeer goed

mooi werk bij renovatie van mijn tanden. Eerder al gevuld en nu mooi bijgewerkt.

Snel en beleeft

Alles werd goed uit gelegd en gelijk een gebits reiniging gehad. Super vriendelijke tandarts en assistente

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!