Vriendelijk en kundig

Uiterst correcte behandeling. Men luisterde en ging zorgvuldig en vriendelijk te werk. Was na mijn verhuizing huiverig om een nieuwe praktijk te vinden maar ben volledig gerustgesteld.

Prima en kundige tandzorg

Goede organisatie

Altijd fijne ontvangst

Er is heel wat veranderd omdat er een aantal tandartsen zijn vertrokken maar de huidige zijn oké. Duidelijk in wat ze gaan doen. Wel jammer dat je nu naar Terneuzen moet voor bepaalde verzorging

Minder dan voorheen

Mn gebit heb ik altijd goed ondehouden . Totdat ik de laatste keer geweest ben voor controle er twee vullingen uit mn kiezen moeten . Terwijl ik helemaal geen klachten heb .

Erg achteruit gegaan de behandeling

Terwijl je in de stoel zit staan ze met 3 mensen te praten in een andere taal terwijl je met je mond open ligt

Zie opmerking hieronder.

De ervaring met de (vrouwelijke) tandarts was prima bij de halfjaarlijkse controle van december 2025. Beter dan die van juni 2025. Terwijl ik toen aan het praten was met de assistente, zat er ineens een man naast mij, die alleen zei: " doe je mond maar eens open...". Zonder zich voor te stellen. Het bleek de (mannelijke) tandarts te zijn.... Dit was zeker niet zoals het hoort.

Klassieke tandzorg

Een tandarts die op klassieke wijze zorg aanbiedt, en dus niet extra overbodige zorg, nee, gewoon de zorg die men nodig heeft: heeft u wel gestokerd?

Alles ok

Goede behandeling en service

Vriendelijk en kundig geholpen

Vriendelijken kundig geholpen

Correct netjes behandeling gekregen. Goed voor kinderen

Goede tandarts

Goed geholpen door Kim

Kim heeft goed geholpen.

Hartelijk en vakkundig geholpen.

Vriendelijke en deskundige tandarts.

Geholpen door vriendelijke en deskundige tandarts, een echte aanrader .

Vriendelijk

Ze was heel vriendelijk behulp zaam

Vriendelijk uitleg goed wat ze gaan behandelen

Behandeling prima,de tijd tussen tandarts en mondhygiënist dat vind ik te lang om wachten

Goede service en vriendelijke personeel

correcte behandeling

ik kreeg wel de indruk dat er veel zieken op de werkvloer waren de dag erna was ik zelf ook ziek , veel keelpijn en daarna een verkoudheid, maar dit heeft niets met de kwaliteit van het werk te maken en dat is prima

Op tijd en meedenken

Door mondhygiëniste behandeld. Mevrouw nam ruim de tijd en deed alles grondig. Was ook actief met advies Tandarts ook op tijd. Foto van gebit genomen

Het. Is goed gegaan

Goede verzorging en vriendelijk.

Super geholpen

Ze hebben mij heel goed geholpen ook nog even tussendoor Hele goede en vriendelijke tandarts Lucianne

Ben tevreden

Goed zoals altijd

Goed verzorgd

goede zorgverlening

Zorgverlener Luciana v Russel

Eén vraag blijft over, met gebroken kies drie maanden moeten wachten op behandeling.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!