geweldige tandarts

voel ik mij echt op mijn gemak

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Professionele tandzorg in topvorm

Passende uitleg voor start behandeling Handelingsperspectief voor de cliënt ( bij pijnmelding) Correct uitvoeren van de behandeling, zelfs zonder verdoving. (Is vooraf afgestemd en zonder dwang uitgevoerd). Kortom professionele service.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Vriendelijke ontvangst, dat goede uitleg waarvoor ruim de tijd werd genomen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Ik voel mij er altijd op mijn gemak mevr c picavet zeer behulpzaam neem alles goed met je door en denk met je mee

Zeer vakkundig personeel (en ik kan dat weten).

Vriendelijke mensen die alles heel goed uitleggen en ook rekening houden met de beperkingen van mijn echtgenote vanwege haar herseninfarct.

netjes op tijd en vriendelijke assistente

goed op tijd, goede uitleg en tijd voor de patiënt

de enige tandarts heeft het wel steeds drukker

Heel wat jaren ( vanaf de oude praktijk in de Hemelstraat ) ben ik al patiënt in deze praktijk ( toen nog Tandarts Neve ) en gaande weg heb ik een hele metamorfose meegemaakt van enkel een tandarts en één assistente tot een hele schaar van mondhygiënisten en ondersteunend personeel. Er is overal een nijpend te kort aan personeel en dat is bij deze tandarts hetzelfde en ik heb zo de indruk dat de tandarts van de ene naar de andere patiënt "vliegt" om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Dat is niet leuk maar wel een gevolg van dat tekort aan tandartsen. Dat je daarbij dan iets langer moet wachten is een bijkomend gevolg maar het wordt tot een minimum beperkt en binnen een half uurtje sta ik dan terug buiten en kan ik er weer een half jaar tegenaan. Prima zorg, fantastisch team ( van de receptionistes via de tandarts, mondhygiëniste tot de tandarts assistentes ) en voor mij geen meneer maar gewoon mijn voornaam en dat vind ik zelf heel prettig.

door personeelstekort geen behandelingen en afspraken inplannen

Door de tandartsassistente keurig geholpen aan de telefoon. Geen tandarts aanwezig, na dag van algehele sluiting. Tandartsassistente behandeld de noodgevallen. Geen vervolgafspraak kunnen maken doordat de juiste persoon er niet was. (later opgelost via mail) Een heel droevig geheel.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 3

Altijd zeer tevreden geweest, jammer van deze assistente.

Assistente is niet klantvriendelijk. Haar gezegd dat ze moest stoppen met haar "gepruts". Daarna prima behandelt door tandarts.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

Ben zeer tevreden.

Heel goed behandeld.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Deskundige behandeling en goede voorlichting.

Ik wordt in de tandartspraktijk altijd goed voorgelicht over de behandelingen. Deze worden ook deskundig uitgevoerd.

Heel professioneel

Er worden vooraf vragen gesteld hoe je poetst, hoe vaak, naast het poetsen nog meer voor je gebit doet. Heel vriendelijk en vooral heel professioneel.

zeer goed

Zeer goed en vriendelijk

Vriendelijke assistente. Duidelijke uitleg. Prettige ruimtes.

vriendelijk, vroeg meerdere malen of het ging.

Vriendelijk, legde uit wat ze ging doen. tijdens de behandeling vroeg ze verschillende keren of het nog ging. beantwoorde mijn vragen duidelijk.

Prettig.

Op het einde van de dag een kwartier te laat aan de beurt was jammer. Rest ok.

Vriendelijk en correct

Vriendelijke ontvangst en goede uitleg wat ze gaan doen.

de mondhygiënist

Aardige man, deed rustig zijn werk

Ik ben goed geholpen.

Ondanks flinke drukte in de praktijk ben ik goed geholpen met mijn acute klacht. Bedankt!

Een afspraak gemaakt volgende dag al geholpen.

Altijd goed en vlug geholpen.

Goede ervaring

Prettige communicatie en behandeling door assisente Kelly

Heel goed

Heel goed

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Heldere afspraak en goede behandeling

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!