Laden reviews...
590 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen over het algemeen veel tevredenheid over vriendelijk en deskundig personeel. Duidelijke uitleg en aandacht voor pijnervaring komen vaak naar voren. Afspraken en stiptheid worden als sterke punten genoemd. Enkele opmerkingen gaan over communicatie of prijs, maar de algehele ervaring blijft positief.
ik heb geen klachten
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
26 May 2026
anoniem
Ik vind mijn tandarts Pablo geweldig hij heeft mij gerustgesteld voor de behandeling terwijl ik echt de zenuwen had maar die gingen al snel weg. Dank je wel hiervoor.
26 May 2026
anoniem
Een luisterend oor bieden,ivm angst
25 May 2026
anoniem
2 gaatjes, 1 kleine, en 1 tegen een zenuw aan. Ze nemen de tijd voor je, blijven vertellen wat er komt. Ook op zaterdag, zeker geen gevoel ze haast hebben, fijne mensen...
25 May 2026
anoniem
Mijn ervaring me tandarts mevrouw Cam 1 woord geweldig.
24 May 2026
anoniem
De controle van het gebit duurde nog geen halve minuut en dat kost dan €28,51. Het schoonmaken gebeurde vrij grondig, maar dat dit 4 x 5 minuten heeft geduurd is natuurlijk niet waar, het was eerder 10 minuten. De dame zeurde ook heel lang over het feit dat ik raggers moet gebruiken. Ik gebruik hiervoor in plaats een waterjet (Braun) en dat bevalt mij veel beter en ik denk dat dat minstens even goed zo niet beter werkt.
Beveelt niet aan
21 May 2026
anoniem
Correct en vriendelijk en controle snel en accuraat
anoniem
Snelle inmijn ogen vakkundige behandeling
anoniem
Vriendelijk en behulpzaam en vind de tijd ook netjes dan ben je ook meestal op tijd aan de buurt.
anoniem
Ik ben zeer vriendelijk en deskundig behandeld, fijne ervaring bij THC
Goede keuze
19 May 2026
Geweldig en klantvriendelijk
anoniem
Word altijd netjes geholpen wanneer ik voor een afspraak kom. Kan altijd vrij makkelijk een afspraak verzetten. Prima service.
anoniem
Goed geholpen. Vriendelijke tandarts en assistente.
15 May 2026
anoniem
Even bellen of er nog plek is bij een kies ontsteking en de zelfde dag nog geholpen.
15 May 2026
anoniem
Beste reiniging!! Merkte het verschil van reiniging. Assistente zoog slijm heel vaak weg wat ik heel fijn vondt. Bij de voriige reiniging bleef er soms te lang slijm in mn keel en dat is niet fijn. De reiniging voelde anders aan. Veel beter/grondiger. Na reiniging heb ik dat ook benoemd. De assistente gaf aan dat haar voorkeur was om meer met de hand te reiniging. En dat heb zoals eerder aangegeven voor mijn gevoel beter/grondiger
14 May 2026
anoniem
Ik ben als de dood voor de tandarts Maar komt elke keer weer goed Ik vind vi echt een goede fijne tandarts
14 May 2026
Zoals altijd
13 May 2026
anoniem
Ik vindt de service geweldig klantvriendelijk De tandarts en ze assistente weten waarmee ze bezig zijn erg professioneel
11 May 2026
10 May 2026
Hele lieve mensen
10 May 2026
Vriendelijke en serieuse mensen
9 May 2026
anoniem
Tandarts en implantoloog op afspraak, op dezelfde locatie. Goed bereikbaar op winkelcentrum Akkerhof
7 May 2026
??
7 May 2026
anoniem
Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.
Lenteakker 5 c
3206 TB Spijkenisse
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.