Prima behandeling

Rustige en kalme behandeling. Prima verlopen.

Zeer prettig

Zeer prettig

Deskundige behandeling en prettige benadering ook door assistente

Ik voel me op het gemak en vertrouw op de de deskundigheid

Goed gevoel gehad bij deze jonge vrouwelijke tandarts. Ze gaf mij rust en ik vertrouwde haar. Heb ik in het verleden bij andere niet gehad

Goede zorg en vaardigheid voor mijn tanden.

Goede zorg, zegt altijd wat ze als volgt gaat doen aan mijn tanden zodat je niet verrast word.

Vriendelijk en kundig geholpen

Goede ontvangst

Leuke tandarts

Netjes behandelt

Netjes behandelt

Zoals altijd geweldig goed geholpen. Mijn tandarts is perfect. En niet te vergeten de assistente ingrid. Ik heb dinsdag gezegd Vakmanschap is meesterschap en dat is op haar/hun van toepassing. Ik weet haar volledige naam niet alleen cynthia dus dat laatste kan ik niet invullen. Ik denk C .maassen?

Goed, maar nog niet klaar.

Wij zijn pas bij 25% van de behandeling en nu moet ik al een beoordeling afgeven? Ik denk dat het iets te vroeg is.

Nvt

Prettig personeel, vriendelijk en vakkundig

Prettig personeel, vriendelijk en vakkundig

Goed geholpen en kon zelfs eerder komen

Zeer prettige ervaring

Klantvriendelijk en deskundig.

Zeer vriendelijke behandeling met oog voor de eigen inbreng.

Vriendelijke en n.m.m. prima behandeljng.

Prima plek !!!

Prachtige praktijk met vriendelijke en deskundige medewerkers.

Je wordt hier altijd uitstekend geholpen.

Je wordt op een nette en fijne manier altijd professioneel geholpen door aardige personen.

De afgesproken tijd ook netjes op tijd niet lang hoeven wachten op mijn afspraak. Ik heb de behandeling als vakkundig en perfect ervaren. Door van te voren goed geïnformeerd te zijn van wat er ging gebeuren.

Super lieve meid , en ass ook zeer lief

Patient contact neemt steeds verder af.

Binnen de behandeling valt zowel het contact met een mondhygiënist als een tandarts: mondhygiënist: de behandeling liep voor mijn gevoel wat ongestructureerd. Bij voorgaande behandeling werd eerst het linker deel gedaan, en nadien het rechterdeel. Nu leek dit volledig op willekeur te gaan. Ik had dan ook twijfel na de behandeling of alles wel schoon gemaakt is. Tandarts: is +/- 2 minuten binnen geweest. Samengevat: Persoonlijk hoeft van mij een consult niet langer te duren dan strikt noodzakelijk. Maar ik vind dat het nu wel erg op een productie proces begint te lijken. In de voorgaande tijd van tandarts Vaessen en Werrij op de oude locatie heb ik dit gevoel nooit gehad.

Telkens krijg je controle en moet je nieuwe afspraak maken

Heb al drie keer een afspraak gehad voor controle , ik moet dan vervolgafspraak maken van 90 minuten voor behandelingen en als je dan daar komt dan krijg je weer controle en moet je opnieuw een afspraak plannen. Dit is al drie keer achter elkaar zo geweest.

uiteindelijk is alles goed gekomen.

Ik had 2 afspraken achter elkaar met mondhygiëniste en tandarts. Tandarts heeft de taak van mondhygiëniste overgenomen, daar zij niet aanwezig was.Tandarts nam alle tijd en ik ben goed geholpen .

Geweldige praktijk

Heel vriendelijk en deskundig personeel

Goed geholpen!

Ging vlotjes en ik was weer zo buiten :)

Persoonlijke behandeling. Dezelfde tandarts, en mondhygiëniste is fijn.

Markt 5

6161 GE Geleen

Over Tandheelkundig Centrum Geleen

Naast algemene tandheelkunde biedt de praktijk ook specialistische zorg zoals mondhygiëne, implantologie en tandprothetische zorg. Wij bieden u de optimale verzorging van uw gebit!