Prettig en vakkundig

Naam van behandelaar is niet duidelijk. Wordt nauwelijks gecommuniceerd. Zou misschien beter op de afspraak gezet kunnen worden. Op de vraag van de balie, "Met wie hebt u een afspraak " moet ik het antwoord altijd schuldig blijven, niet aangenaam.

Alles was goed

Ik kreeg professionele hulp, voelde me op mijn gemak en prettig. Ik raad het aan.

Mazzel

Niet

Prima tandartsen praktijk

Correct, vriendelijk en op tijd

snelle en goede opvolging

vlot en kundig

Alleen jammer dat je online geen afspraak kunt maken bij de preventieassistent.

Beste mondhygiënist ooit!

zeer goed

Aan te bevelen

uitstekend

receptie als je belt , geen lange wachttijd , als je spoed hebt of ja klachten van van iets , bv pijn iets gebroken ,vulling eruit proberen ze altijd dat je dan snel terecht kan voor behandeling, dus ja heel tevreden

Deskundig geholpen

Vulling opnieuw aangebracht , die “spontaan” los ging. Netjes opgelost.

Mooie schone praktijk ontzettende vriendelijke mensen

Top ervaring gehad zowel bij de tandarts en mondhygienist

Prima behandeling en duidelijke uitleg

Ja

Vriendelijk

Na 20 jaar toch maar naar de tandarts gegaan met lood in mijn schoenen. Ze leggen alles goed uit zijn vriendelijk, eerlijk en stellen je op je gemak. Ben nog steeds geen fan maar mijn vertrouwen komt mede dankzij het vriendelijke personeel stukjes stukje terug! Bedankt!

correcte en vriendelijke behandeling

Behandeling door de mondhygiëniste was uitgebreid, leek mij terzake kundig uitgevoerd en vriendelijk in het contact

Hele fijne mensen

Had simone als mondhygienist en me vast tandarts, turkse vroyw. Super vriendelijk en gekwalificeerd beide, toppers

Vakkundig en prettig

Nooit een straf om naar de tandarts en de mondhygieniste te gaan. Vriendelijk en vakkundig!

goed en snel

afspraak gemaakt en op tijd en snel,goed geholpen

Fijn behandeld door Simone

Fijn behandeld

Professioneel

De behandeling was snel, niet echt pijnlijk en grondig. Ook de benadering van de mondhygiëniste was erg prettig en geruststellend.

Ik constateerde dat er een stukje kies was afgebroken/gesleten en als je een week later op vakantie wil, is dat niet ideaal dus dat wilde ik na laten kijken, ik had geen pijn. In het weekend (vrijdag) gaf ik via de website mijn gegevens in (bestaande client) bij Afspraak maken. Als reactie kreeg ik een mail met het verzoek om telefonisch een afspraak te maken, dat vond ik dan wel bijzonder. Gebeld op maandag, afspraak kon gelukkig donderdag aansluitend plaatsvinden. Er werd extra tijd gereserveerd mocht een behandeling noodzakelijk zijn. Mijn eigen tandarts mw Inci Tascilar was er niet en ik werd geholpen door mw Van Duivenboden. Mw Van Duiveboden stelde vragen, voerde meerdere controles uit, legde uit wat ze ging doen (licht polijsten & bijwerken vd kies). Beide dames vind ik erg prettig. Ze stellen je op je gemak, vertellen wat ze doen, nemen de tijd. Voor mij erg belangrijk want ik ben altijd bang.

Telefonisch cont was vlot, vriendelijk en duidelijk. Behandelend tandarts was eveneens vriedelijk en duidelijk voor en tijdens de behandeling.

Vakkundig

Prettig en snel - periodieke controle in 10 min weer weg

Vakkundig behandeld

Zie boven

Het leek er beetje op dat ze niet precies wisten wat ze gingen doen

Behandeling is prima verlopen Geen verdere problemen Alles netjes uitgelegd door de behandelaar Er was alleen wat lichte paniek in mijn ogen want er was geen tand afdruk gemaakt om de getrokken tand op te vullen De scan die eerder in mei gemaakt was schijnt zoek te zijn Assistente moet steeds geroepen worden omdat ze ergens anders loopt De balie biedt weinig of geen privacy Je kan ieder zijn verhaal vanuit de wachtruimte volgen

Keurig geholpen snelle reactie op kies die los zat vriendelijke receptie en assistentes

Prima ervaring

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.