Laden reviews...
746 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met duidelijke uitleg en prettige sfeer. Sommige klanten noemen administratieve of kosten-gerelateerde aandachtspunten, maar de meerderheid is enthousiast en tevreden. Over het geheel genomen blijft de praktijk patiëntgericht en hoogwaardig.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Goede behandeling en raad, vriendelijk.
prima tot dusver
anoniem
Ja heb altijd een goede ervaring bij de tandarts en het centrum. Dus zeer tevreden.
anoniem
Mondhygienist en tandarts geven goed uitleg en antwoord op vragen. Behandeling adequaat en zorgzaam.
Zéér prettige praktijk.
Ben zeer tevreden
anoniem
Ik voelde mij gehoord als klant en niet als iemand die kaalgeplukt kan worden.
anoniem
Tandarts vertelt stap voor stap wat hij doet en vraagt regelmatig of alles goed gaat. Heel fijn
anoniem
Snel en goed geholpen weer
8 June 2026
Goede zorg
6 June 2026
vriendelijk en goede behandeling
6 June 2026
anoniem
Tijdige herinnering Prettige communicatie met behandelaar met adequate toelichting en vlotte behandeling
anoniem
Hele fijne dame die rustig en kalm is. Legt altijd uit wat ze gaat doen en ook bij de kinderen.
anoniem
Een aardige tandarts, die zowel met volwassenen als kinderen kan omgaan.
anoniem
Bij tandarts Mahwish wordt je enorm goed geholpen. Ze begrijpt je angst en luisterd goed naar je. Ze is enorm ervaren. Monhygienist Donna reinigt daarna mijn gebit met grote proffessionaliteit en liefde voor het vak en begrip voor angst vd patient. Deze twee zijn toppers bij thc.
4 June 2026
L
anoniem
goed geholpen bij het binnen komen kan namelijk slecht lopen
Vakman mondhygnist
anoniem
Er werd goed uitleg gegeven wat er ging gebeuren. De behandeling was niet pijnlijk en werd, zover ik dat kan beoordelen zeer kundig uitgevoerd. Ik voel me bij mijn tandarts altijd op mijn gemak en heb geen last van stress.
anoniem
Prettige omgeving, vriendelijke mensen die met je meedenken. Zeer kundig allemaal.
Prima behandeling
anoniem
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.
Amer 21
3232 HA Brielle
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.