Behandeling als zodanig goed Dhr. de Man Prima

2 april j.l. krijg ik mijn nieuwe gebit , waarbij gezegd word het kan pijnlijk zijn gelijk bellen voor afspraak. 4 april 13.25 bel ik dat gebit zeer doet pijnlijke randen en oude gebit weer draag, eerste afspraak 10 april 11.20 uur (maandag gesloten) Daarna bel ik dat ik helaas verhinderd ben op die dag, nieuwe afspraak 16 april 13.50 uur. Dat ik zelf iets verzet O.K maar na een nieuw pijnlijk gebit 6 dagen te moeten wachten om iets te verbeteren is treurig . Peet van der Snoek Tel. 0615205355

Vriendelijke mensen

Aardig bali personeel en een zeer deskundige tandarts, die mij tijdens de behandeling doorlopend op de hoogte houdt.

Is goed.

Is allemaal heel goed verlopen.

Goed behandeling

Deskundig en adequaat

Fijn geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen. Er werd naar mij geluisterd en rekening gehouden met wat ik aangaf.

Goed geholpen

Goeie zachtaardige behandeling

Mijn dochter heeft een beperking en daar gaat de mondhygiëniste Simone heel goed mee om, heel blij mee

Picobello

Snel en kundig geholpen

Fijne tandarts

Voel me altijd op mijn gemak, weet waar ik aan toe ben. Ze zorgt er altijd voor dat ik me, ondanks dat naar de tandarts gaan niet mijn hobby is, ik me toch oke voel.

Prettig

Vriendelijk en vakkundig

Relax. Duidelijk uitleg.

Prettig geholpen

Rustig, net en professioneel geholpen door tandarts en bij de balie.

Goede geholpen

Mijn ervaring dat ik uitstekend ben geholpen

Top ervaring, meer nog vergelijkend met gemiddelde score in de totale zorg.

Behandeld door Technicus, (Barry?)

Prima geholpen

Snel geholpen.

Annemarie is de beste

Annemarie heeft het weer fantastisch opgelost

Snel, doeltreffend en vriendelijk

Zie boven

onverwacht kortaf

Wij zijn al jaren klant van THC Brielle en ik ben zeer tevreden over de mondhygieniste en de tandarts. Bij de balie werd ik de laatste keer onverwacht kortaf te woord gestaan, het was alsof de baliemedewerkster erg nodig weg moest. Ik kreeg amper de kans om de paar vragen die ik had te stellen.

Frustrerend

Nadat mijn tandarts in Rotterdam met pensioen is gegaan heb Ik besloten om in mijn woonplaats een tandarts en Mondhygiënist te zoeken. Ik verzorg mijn moeilijke gebit om de 4 maanden bij de mondhygiënist. Ik kwam vorig jaar bij Hassan terecht. De eerste keer heeft hij het een beetje bekeken, maar vorige week had ik een normale afspraak. Tijdens het reinigen kwam er water in mijn keel terecht. Ik bood nog aan om zelf het water slangetje beet te houden, dit hoefde niet. Hierna lag ik weer water te slikken wat ik zeer onprettig vond. Ik zei dat ik wel een moderner water afvoer slangetje gewend was. Hier werd in eerste instantie niet op gereageerd. Maar toen Hassan verder ging vroeg hij of ik mijn implantaten ook ‘daar’ had laten doen want die waren ook ouderwets volgens hem. Ik antwoordde dat dit mogelijk was omdat ze er al sinds 2011 inzitten. Toen hij klaar was vroeg hij of ik de ragers die jullie gebruiken ook had. Ik zei dat ik lactona gebruik omdat ik jullie ragers te snel vind ombuigen. Hassan vond het nodig dat ik de volgende keer mijn ragers mee moest nemen zodat HIJ ze kon controleren. Ik was te verbouwereerd om te reageren, maar eigenlijk ben ik ‘klaar’ met Hassan en ga ik mijn nieuwe afspraak annuleren.

Deskundig

Er word met de patiënt overlegd wat mogelijk is

Professionele en deskundige tandarts praktijk!

Alleen maar goede ervaringen bij deze praktijk. Ontvangst vriendelijk aan de balie.

prettige behandeling

ik ben prettig behandeld

weer goed geholpen

1. mondhygiëniste Laura, heel fijn en relaxed geholpen, met een luisterend oor. 2. controle tandarts was na het bezoekje aan de mondhygiëniste zo gebeurd :-)

professioneel accuraat en klantvriendelijk

Hele betrokken tandarts, werkt super met kinderen.

Mijn zoontje moest z'n kies laten trekken en is fantastisch geholpen door onze tandarts. Rustig, eerlijk vertellen wat er gaat gebeuren en neemt echt de tijd

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.