Over de top

Zonder overleg of toelichting wordt er 3x pj de mondhygiënist aanbevolen. Tegen zeer hoge tarieven. Ik moet voor 20 minuten in de stoel 153 euro betalen voor een klusje van niks. Standaard tarief is €16,82 per 5 minuten. Ik betaal dus eigenlijk 45 minuten. Dat is het dubbele! Vooralsnog pas ik de frequentie aan can 3 naar 2x per jaar. Met de kans dat ik het jaarlijks 1x laat doen. De tarieven zijn buiten proporties.

Deskundig consult

Professioneel en vriendelijk

Ik ben ontzettend blij met mijn tandarts en mondhygiënist. Ze zijn allebei professioneel, vriendelijk en nemen altijd de tijd om alles goed uit te leggen. Je voelt je meteen op je gemak en wordt met veel zorg behandeld. Ook de sfeer in de praktijk is prettig en ontspannen. Dankzij hun goede zorg ga ik met vertrouwen naar mijn afspraken. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne en betrouwbare tandartspraktijk!

Direct terecht met kiespijn en duidelijk advies.

Kon direct terecht met mijn kiespijn klachten. Advies werd duidelijk toegelicht. Antibiotica heeft haar werk gedaan en woensdag extractie.

Snel, vriendelijk goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen door assistente en door tandarts.

Alles mooi op tijd.

hun handen voor mijn tanden :-)

Heel goed

Zeer accuraat en vriendelijk.

Fijne mensen achter de balie en een hele fijne tandarts Rob Zee

altijd goed geholpen

Zorgzame professionals

Ik voel mij altijd goed geholpen en gezien. Er wordt interesse getoond en verder gekeken dan alleen naar de mondzorg. Iedere keer weer word ik op mijn gemak gesteld, zonder hierbij tegen onbegrip te stuiten.

Alleen wordt mijn combinatie afspraak vaak afgezegd/ verplaatst

Goex

Prima geholpen

Vriendelijk en snel

Ik werd snel en kundig geholpen. Heel tevreden!

Prettig

Twijfel

De Nicole was heel meedenkend en meegaand, de tandarts was te commercieel bezig. Vrees het ergste

Vriendelijk

Netjes vriendelijk

Voorspoedige halfjaarlijkse controle

Voor halfjaarlijkse controle een afspraak 's morgens vroeg. Snel aan de beurt, vriendelijk personeel en gelijk wat tandsteen verwijderd. Binnen 10 min weer voldaan buiten.

Matig

Mijn afspraken worden regelmatig veranderd.

Fijne praktijk

Fijne praktijk met een goede tandarts en mondhygiënist. Mijn gebid is de laatste jaren vooruit gegaan gelukkig.

Prettige ervaring

Bij de mondhygiëniste geweest en zij zorgde er voor dat ik me op mn gemak voelde. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Op tijd, hartelijk.

vriendelijk en behulpzaam

Prima!

Zeer tevreden over de behandelingen die ik hier krijg.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.