Heel fijn!!

Hele fijne tandarts

Goed geholpen

Alles wat er aan mijn tanden moest gebeuren is goed gedaan in ontspannen sfeer

Prima behandeling.

Prima service.

Heel goed snel geholpen

Heel goed snel geholpen

Snel geholpen, vriendelijk en deskundig

Kies was afgebroken. Ben zeer tevreden over het hestel rn het advies.

Top!

Altijd een fijn en ontspannen bezoek. Simone en Mieke zijn heel professioneel en uiterst vriendelijk.

Geeft vertrouwen

Altijd nauwkeurig en goede behandeling.

Kan iedereen Tandheelkundig Centrum Blixembosch aanbevelen!

Men werkt altijd goed op schema, vriendelijke deskundige tandarts en assistente. Nooit met tegenzin naar een afspraak.

Altijd prettig

Kundig, aardig

Zoals het hoort

Fijne tandarts, klein praatje, goede uitleg en vriendelijk

al meer dan 20 jaar mijn tandarts

Ik ga er toch nooit graag naartoe.

Professioneel en prettig

Professioneel en prettig

Zeer klantvriendelijke behandeling

De assistente was zeer vriendelijk aan de telefoon bij het maken van mijn afspraak en de tandarts heeft vakkundig gehandeld.

Fijne tandarts praktijk, vakkundig en begripvol

We zitten hier met het hele gezin al ongeveer 20 jaar en zijn tevreden. Ook over het begrip voor het ongemak en de omgang met kinderen. Het hele gezin voelt zich comfortabel.

Deskundig en vriendelijk

Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

Positief

Frank is altijd top

Kundig en vriendelijk

Ik kon meteen geholpen worden,fijn.

heel erg goed

vakkundig

Goede behandeling

Kon meteen komen, nadat ik een klacht had. Meteen een controlebeurt gehad. Prettige behandeling.

Kan niets bedenken wat niet goed was. Alles keurig op tijd ,keurige praktijk en iedereen even lief en aardig.

Goeie behandeling

Behandeling van tandarts en omgang goed. Alleen weinig persoonlijke aandacht en haastig.

Zeer vakkundige tandartspraktijk.

Ze zijn erg vakkundig en denken met de klant mee.

Goed en deskundig geholpen!

Goede ervaring!

Rustig en professioneel

Nieuwe tandarts goed geholpen

Fijne en lieve tandarts en assistent.

Ze zijn altijd super aardig

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!