Positief

Fijne mensen, stellen je op je gemak goede tandarts

Klantvriendelijk en professioneel. Wel lange wachttijd als je een afspraak maakt.

Vriendelijk en professioneel. Wel heb ik moeten switchen van preventiemedewerker omdat de wachttijd te lang werd..

prettig

al jaren goede tandzorg

Jammer voor 1 gaatje moet ik 3 maanden wachten mijn eigen tandarts is met zwangerschapsverlof

Ben goed geholpen maar vind het vervelend iedere keer een andere arts en moet 3 maanden wachten tot ik weer geholpen word

Fijne praktijk

Persoonlijke aandacht wordt goed naar je geluisterd

Tevreden

Fijne, persoonlijke benadering.

Ik had veel last van mijn kiezen en kon direct terecht. Daarna ben ik nog proactief opgebeld om te vragen hoe het met me ging.

Goed en vakkundig personeel

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk

Altijd vriendelijke geduldige tandarts

Heel fijne tandarts en een lieve en enthousiaste mondhygiëniste.

tevreden zoals altijd

Duidelijke uitleg over wat ik "verkeerd" had gedaan

Ik had na de spray nog een flesje spoelmiddel gekocht. Dat had ik beter niet kunnen doen. Nooit te oud om te leren.

deskundig

Prettig

Fantastisch, vriendelijke en rustige benadering en goede uitleg Zowel van Elke als de assistente

Fijn

Wij hebben onze afspraken als zeer fijn ervaren. Zowel bij de tandarts als de kundige hulp bij het inplannen van de nieuwe afspraken!

Goed geholpen

Ik hoefde niet lang te wachten. De tandarts had alle tijd voor mij en gaf me fijne adviezen. Bij de mondhygiënist werd ik ook snel geholpen.

Zorgvuldig

Deskundig, zorgvuldig en transparant

Snel en netjes behandeld

Goede behandeling en advies

Mondhygiënische behandeling naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Goed geholpen.

Altijd fijne mensen .

Vakkundig, klantvriendelijk en punctueel

Geweldig ( voor zover een tandartsbezoek dat kan zijn).

Vriendelijk en kundig

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Altijd prima!!

Vriendelijk

Het was een kundige en vriendelijke mondhygiëniste, maar erg hard handig. Dit was pijnlijk. Aan de balie altijd vriendelijk en behulpzaam. Het betreft een nieuwe mondhygiëniste, weet zo haar naam niet.

Geruststellend en meelevend

Altijd fijn dat ik op mijn gemak gesteld word.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!