Goede ontvangst

Snel geholpen aan een mooie nieuwe vulling

Ik kreeg op donderdag pijn aan een voortand en kon gelukkig al op maandag terecht voor een afspraak. Er is twee keer geprobeerd een rontgenfoto te maken, maar het apparaat weigerde helaas dienst. Kan gebeuren. De vulling ziet er netjes uit en voelt ook goed.

Goed en deskundig geholpen

Prima geholpen met goede uitleg

Prima praktijk

Prima praktijk en uiterst bekwaam personeel

Professionele praktijk die altijd in overleg werkt met cliënten.

Top!

Fijn geholpen erg vriendelijk

Kon op zeer kort termijn terecht

Snelle service na een gebroken kies

Gelukkig was de kies te repareren.

My daughter and I have a great experience here.

My daughter and I have a great experience here, both with the dentist and the hygienist. My daughter used to be scared of going to any doctor; now she is excited and even wants to be a dentist herself when she grows up. Positives: * Great staff, services * I had a good experience even during my emergency root canal, got an immediate appointment, and the procedure was performed to help alleviate my pain Not so positive: * longer wait periods for general appointments

Goed vakinhoudelijke tandarts

Vriendelijke bejegening erg goed

Heldere en duidelijke uitleg

Er wordt vaak gezegd dat je een tandenstoker moet gebruiken. Maar nu voor het eerst duidelijke uitleg gekregen over wat je moet stoken, hoe je dat moet doen en wat het nut en noodzaak is.

Snel vakkundig en vriendelijk geholpen

Gelukkig kon ik zeer snel terecht omdat er een plekje vrij was gekomen. Heel fijn dat ik snel geholpen werd door de altijd vriendelijke Barbara en haar lieve assistente.

Fijn contact, vakkundig

Kom er al ruim 30 jaar!

Heel goed, vriendelijke mensen

Toppers allemaal !

De behandeling is vriendelijk en gezellig

Het gebeurt zo pijnloos mogelijk

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Op tijd aan de beurt en goede geholpen.

Zoals altijd weer heel goed behandeld!

Iedere keer word ik deskundig, vriendelijk en zorgzaam ontvangen en behandeld.

Uitstekend zoals altijd

Ik kom al 30 jaar bij deze tandarts. Hartstikke tevreden!

geen klachten, goede behandeling

Zeer professioneel, altijd heel vriendelijk

Na elk bezoek een tevreden gevoel

Elke behandeling is hier professioneel uitgevoerd met liefde voor het vak.

Verrichtingen worden goed en voortvarend uitgevoerd

Prima geholpen en alles mooi schoongemaakt. Elke is goed op de hoogte van de eerdere verrichtingen. ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Altijd vol begrip en geen haastwerk

Klantvriendelijk en betrokken

Adequate zorg en bezorgd over de impact van de behandeling.

Tevreden

Vriendelijke mensen, geruststellend doen hun werk goed.

Vakkundig geholpen.

Mijn man en ik komen er voor de eerste keer en werden zeer vriendelijk geholpen,vakkundig ,zeer duidelijk in wat er aan het gebit nodig is.Nu afwachten voor het vervolg.

Ouverture 149

5629 PT Eindhoven

Over Tandheelkundig Centrum Blixembosch

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!