Laden reviews...
920 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de ervaringen positief met aandacht voor uitleg en service.
Tijdens mijn behandeling werd ik regelmatig op mijn gemak gesteld en de behandeling was vervelend ,maar praktisch zonder pijn.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
13 September 2026
anoniem
N.a.v. pijnklachten had ik snel een afspraak. Frank heeft het probleem op professionele wijze opgelost.
11 September 2026
Kundig, snel, correct.
11 September 2026
anoniem
Ik hoop dat Frank nog jaren aan het werk blijft.
anoniem
laatste contact: gebroken prothese snel en goed/uitstekend gerepareerd
anoniem
Goede ervaring, vergeleken met de vorige tandarts.
anoniem
Uitstekend werk geleverd met de voorbereidingen voor een brug.
anoniem
Niets aan te merken op de nieuwe Mondhygienist Tim. Aardig en vakkundig. Alleen jammer dat ik vooraf niet geïnformeerd werd over de duur van de behandeling!!! Na ongeveer 45 minuten gaf hij aan dat er 1 uur gepland stond en ik kreeg de indruk dat hij de behandeling aan het “rekken “ was omdat er 1 uur gepland stond. Nu krijg ik een rekening van gebitsreiniging per 5 minuten!! €117,74 in totaal!! Vind dit niet correct. Vervolgens op de rekening preventieve voorlichting en/of instructie terwijl hij alleen maar gevraagd heeft hoe ik mijn gebit reinig. Hij heeft 1 x voorgedaan hoe ik de tandenborstel op mijn tanden moet houden en hoe het raggertje tussen de tanden gedaan moet worden. Ik had hem verteld dat ik dat al op die manier deed. Moet ik daar€33,64 voor betalen!!!??? Hopelijk kunnen jullie hierin nog iets wijzigen want ik vind het dit geld niet waard. Als ze me van te voren hadden ingelicht was ik niet gekomen.
anoniem
Een groot deel van mijn leven ben ik bang geweest om naar de tandarts te gaan. Niet zozeer voor de tandarts zelf, maar wel voor pijn. Momenteel zit ik midden in een vervelend langdurig "kaakchirurgisch project" en kom daardoor ook wat vaker bij de tandarts. Zij heeft interesse en begrip, echt heel fijn! (Overigens is de kaakchirurg uit hetzelfde hout gesneden, ook heel fijn!) Het lood in mijn schoenen zal ik altijd wel houden, maar de kinderen van nu hebben geluk met deze generatie tandartsen!
anoniem
Behandelaar was zeer aardig! Mijn vraag is beantwoord!
anoniem
Reden van mijn bezoek aan de tandarts: Gebit schoonmaken en gebit controleren. Veel begrip voor mijn leeftijdsproblemen met balans, zoals opstaan uit de tandartsstoel.
7 September 2026
anoniem
De tandarts denk altijd met mij mee
6 September 2026
anoniem
Goed geholpen, antwoord ontvangen op mijn vragen en kreeg de ruimte om omstandigheden door te geven.
vriendelijk deskundig
anoniem
Goede uitleg wat voor mijn tanden het beste is
anoniem
Weer een fijne ervaring Zeer vriendelijk Zo wel dhr Verheagh als de altijd vrolijke assistente Ga zo door !
4 September 2026
anoniem
Ik heb dit bezoek als zeer prettig ervaren. In een ontspannen sfeer is er onderzoek verricht en zijn aandachtspunten voor mijn gebit aan de orde geweest.
4 September 2026
anoniem
Ik ben prettig geholpen en heb uitleg gekregen over behandelplan, maar ben een beetje teleurgesteld in wat ik in gedachten had.
anoniem
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand aan en gedurende de behandeling op de hoogte gebracht van hetgeen stond te gebeuren. Heel veel aandacht en oog voor mij als patiënt. Samenwerking tussen tandarts en assistente prima en aanvullend op elkaar.
anoniem
Tandarts Verhaegh is een zeer professionele Tandarts heel kundig. Door hem ben ik lang geleden van mijn angsten af gekomen hij is zeer vriendelijk legt de behandeling goed uit ben heel blij met deze tandarts. De assistente zijn altijd lief en heel zorgzaam heel fijn.
Behandeling, benadering, luisterend oor, adviserend...perfect in 1 woord
anoniem
Ik werd erg op mijn gemak gesteld waardoor ik rustiger en vol vertrouwen in de stoel lag. Eind van de dag werd ik nog gebeld om te vragen hoe het ging na het trekken van 2 kiezen.
anoniem
De mondhygiëniste deed het heel vakkundig!
1 September 2026
anoniem
Fijne tandarts en mondhygiëniste, goede uitleg. Fijne sfeer. Relaxed.
1 September 2026
anoniem
Voor een gezond én mooi gebit!
Bij Tandheelkundig Centrum Blixembosch in Eindhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!
Ouverture 149
5629 PT Eindhoven
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.