Het ging om een controleafspraak. Mijn gebit is nagekeken en alle knelpunten zijn besproken en ook de conditie van mijn gebit. Leuke afspraak en lekker duidelijk.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Geweldig en tevreden.

Ik vertrek steeds weer met een tevreden gevoel.

ik kon snel een afspraak maken. Fijn dat dr. Afram uitleg gaf over wat ze ging doen.

Al vele jaren uitstekend: professioneel en vriendelijk!

Al heel veel jaren kom ik bij Tandheelkunde Nellestein. Zeer tevreden over de behandeling van tandarts en mondhygiëniste . Ook mooie resultaten bereikt met orthodontie en implantaten. Al meerdere keren de praktijk aanbevolen in de familie en kennissenkring. Dat leverde nog meer tevreden patiënten op!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Weer heel goed geholpen

Het is niet mijn favoriete uitje, maar als je dan toch naar de tandarts/mondhygiëniste moet dan is dit het beste adres.

Deskundig en klantvriendelijk

Iedereen bij Tandheelkunde Nellestein is deskundig en vriendelijk, en dan bedoel ik ook echt iedereen, van tandarts, tandarts-assistent, administratieve support tot mondhygienist. Vanwege verhuizing naar Nieuw West heb ik een aantal andere tandartsen in de buurt geprobeerd die op Google goede recenties hadden, maar dan blijkt weer dat Google recenties niet helemaal betrouwbaar zijn, dus weer terug hier.

Goed.M

M'n gebied is weer grondig gereinigd door de mondhygiëniste.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Fijne tandarts!

Ik ben ontzettend blij met Ron Steenkist als tandarts. Rustig en vakkundig

Top,vriendelijk en zeer deskundig.

Er wordt rekening gehouden met mijn persoonlijke omstandigheden, ik krijg deskundig en eerlijk advies.

prettige persoonlijke bejegening, goede info en behandeling met aandacht voor mij.

Uitstekende service en vlot geholpen

Een klein defect werd tijdens de controle meteen verhopen. Er was geen nieuwe afspraak voor nodig. Prima service

Een heel goede behandeling in alle opzichten

Nogmaals: een heel goede behandeling in alle opzichten

Prettig, aandachtig en goede advisering.

De behandeling is prettig, steeds wordt uitgelegd wat er wordt gedaan en wordt er goed geïnformeerd over wat beter kan bij in dit geval tandenpoetsen. De toegezegde informatie wordt ook gestuurd via de mail evenals de gemaakte afspraak voor de volgende keer. Ik ben geen held bij de tandarts, maar voel me volledig op mijn gemak. Alleen dat is al een top-compliment.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

correcte behandeling

Heel goed

Vakkundig geholpen door Liesbeth.

uitstekend

Uitstekende behandeling

Perfecte vriendelijke betrokken en duidelijke behandeling

Een tandartsbezoek bij deze praktijk zie ik nooit tegenop.

Professioneel en vriendelijk

Fijn dat de benadering persoonlijk is en ook de behandeling duidelijk op maat.

vlotte behandeling, heldere uitleg

Ik kon redelijk snel terecht, de behandeling was vlot en de uitleg helder.

Wat een fijne tandarts

Vriendelijk,correct,en denkt met je mee

Vlot en op tijd behandeld, prettige mensen, die gewoon doen.

Al 10 tallen jaren ga ik hier naar de tandarts. Prettig vind ik dat er met ze te praten valt. Ik laat de natuur graag zijn gang gaan en heb misschien wat minder geloof in het nut van ingrepen in mijn gebit. Praten en uitleg helpt mij keuzes te maken.

Altijd gezellig geen wachttijden

Nvt

Geweldige service

In zeer korte tijd van mijn probleem verlost.

Ik ben weer blij naar huis gegaan.

Er was een kroontje losgelaten, de tandarts heeft de volgende dag alles weer netjes vastgezet.

Over Tandheelkunde Nellestein

Tandheelkunde Nellestein is een zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein en sinds 1978 gevestigd in de groene, autovrije wijk. Nellestein grenst aan de Gaasperplas aan de zuidgrens van Amsterdam Zuidoost. Onlangs is de praktijkruimte gerenoveerd en verfraaid. Het behandelinstrumentarium is up to date en state of the art. We hebben ruime openingstijden. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt gratis parkeren.