Mijn ervaring was goed.

Voldoende tijd en aandacht

Prima, vriendelijk en vakkundig

Het team is altijd goed, vriendelijk en voorzichtig.

Super deskundige en professionele mondhygieniste

Erg zorgvuldig, werkt secuur en netjes. Effectief en opvallend resultaat. Geeft goed uitleg en advies.

helemaal goed

Goeden netjes behandeld.

Mijn ervaring met de mondhygiënist is heel goed ze kijkt alles goed na en als ze iets niet vertrouwd haalt ze er de tandarts bij.

Zeer snel geholpen

Prima behandeling

Alles goed geregeld

Mondhygieniste

Ze neemt de tijd en werkt rustig.

Prima, correct

Goed geholpen

Altijd rustig en prettig in omgang

Rustige praktijk met vriendelijk personeel, altijd erg prettig om langs te komen

gewoon goed

ik wordt netjes behandeld, en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Fantastisch!!

Geweldig ontvangst wat je meteen op je gemak stelt. Tandarts Jos is recht door zee ,zou zo je buurman kunnen zijn . Ben blij dat ik deze stap gezet heb .

Efficient, vriendelijk, duidelijk

Zie hiervoor

Geen klachten

Behandeling keurig op tijd, en zoals ik had verwacht, geen problemen.

Keurig op tijd.

Snel, duidelijk en vriendelijk geholpen

Prettig

Ben goed en snel geholpen

zeer goed

Deskundig, vriendelijk, volgens planning

Professional and caring

The hygenist was extremely caring and professional

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Heel erg tevreden.

Heel fijn en naar tevredenheid behandeld en te woord gestaan.

Zelfs bij de tandarts is t gezellig!

Jos, echt de allerbeste tandarts! Kundig, vlot, sympatiek en op de praktijk is het altijd gezellig !

Ontspannen sfeer

Bij gaatjes vullen perfecte samenwerking tussen tandarts en assistente met een ontspannen sfeer. Toch prettig om iets wat minder prettig is, te ondergaan.

Liesveld 32

4844 RB Terheijden

Over TandEnZorg Terheijden

TandEnZorg Terheijden beschikt over een professioneel team van gemotiveerde behandelaars. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid, waardoor wij onze patiënten snel en goed kunnen helpen. Er zijn dus geen wachtlijsten, u kunt meteen bij ons terecht!