verder geen probleem

telefonisch moeilijk te bereiken zeker een half uur aan de telfoon gezeten muziek stopte en nog geen contact

Zeer klantvriendelijk

Ik werd snel geholpen en met de nodige aandacht

Patiënt vriendelijk.

Je wordt goed en zorgzaam behandeld.

Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen maar ik ben pas 1x geweest en behandeld

Aan de telefoon ben ik professioneel en ook gezellig te woord gestaan. Mijn gegevens moesten nog doorgestuurd worden maar gezien mijn klacht kreeg ik toch direct een afspraak voor behandeling. Nu moet er nog een vervolg behandeling afgesproken worden voor het plaatsen van een kroon. Hoop dat dit door dezelfde tandarts gaat gebeuren want die is wel super relaxed

Onprofessioneel kort door de bocht

Ik kwam met een ontsteking in mijn wang. Dit zag je al van buiten af en ik heb aangegeven dat dit komt door een verstandskies. Ik slikte 12 ibuprofen per dag en mocht langskomen. Toen ik binnen kwam werd aangegeven dat mijn eigen tandarts er niet was wegens ziekte en er nu 1 tandarts met een dubbele planning rondliep. Dat was fijn geweest om van te voor te weten. Niet dat ik mijn afspraak kon uitstellen maar toch. Eenmaal binnen in de behandelkamer is er alleen naar een foto van ruim 6 maanden geleden gekeken en gezegd schrijf maar een doorverwijzing. Zonder te kijken werd er gezegd dat ze niks voor me konden doen omdat de kies de oorzaak was en de wachtlijsten zijn lang. Ik zou nog weken tot maanden zo moeten doorlopen. Zelfs geen antibiotica gekregen toen ik aangaf tegen de meestvoorkomende niet goed te kunnen, want dat zou toch pas over 2 dagen gaan helpen. Uiteindelijk heeft een super lieve assistente moeite voor me gedaan om een prive kliniek te pakken te krijgen, maar bij deze tandarts kom ik nooit meer!

Snel en vakkundig

Na een telefoontje over kiespijn direct en bekwaam geholpen.

Klantligstoel, technische ruimte heeft onderhoud nodig !

Prima afspraak

Afspraak liep niet uit. Ook al was het einde van de dag Vriendelijke tandarts en vooral ook erg rustig.

Prima behandeld

Duidelijke uitleg en toelichting

Controle was goed...assistent was vriendelijk en deed haar werk goed

uistekend

ondanks afwezigheid eigen tandarts, toch snel geholpen door collega.

Naar de tandarts gaan vind ik nog steeds verschrikkelijk

Vind niet leuk om naar de tandarts te gaan

Vriendelijk,correct geholpen.

Halfjaarlijkse controle verloopt altijd vlekkeloos.

Snel, vriendelijk, vakkundig..

Snel en goed geholpen, allen erg vriendelijk

Nvt

Nvt

zo gepiept

vlot geholpen, geen centje pijn

heel goed

heel goed

Heel goed

Heel goed behandeld

gewoon goed

afspraken zijn keurig op tijd, geen uitloop. en je word vriendelijk behandeld.

Netje behandeld

Netjes behandeld tot nu toe. Nieuwe klant dus vandaar geen verdere ervaring

Gewoon goed.

Goed behandeld professioneel

We weten niet welke tandarts mij heeft behandeld geen naam gecommuniceerd zowel schriftelijk als persoonlijk.

Ontspannen

Altijd is er een rustige sfeer,

Molenstraat 170

4881 GG Zundert

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.