GEWELDIG OM DAAR TE MOGEN ZIJN OM GEHOLPEN TE WORDEN.

EEN GEWELDIGE RUST GEVENDE TANDARTS, ook de assistent heeft haar werk voorbeeldig gedaan, mijn tong past weer tussen de kaken

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Alles goed verlopen vriendelijk

Alles goed verlopen vriendelijk personeel . Tandarts On straalt een bepaalde rust uit. Er waren verder ook geen bijzonderheden aan mijn gebit. Wat ik ook fijn vond dat er weer niet gelijk foto's gemaakt hoefde te worden. Voor mij weer extra kosten waarbij ik soms twijfelde of dit wel standaard moest gebeuren.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Het is nog te vroeg om te beoordelen

Volgende keer Mail sturen voor ik thuis ben van de tandarts

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Fijne ervaring/warm welkom

Vriendelijke tandarts+personeel. Leggen uit wat ze gaan doen en denken met je mee. Daarnaast is de werksfeer wat ik zo kon zien ook erg ontspannen toen ik er was werden er onderling grapjes naar elkaar gemaakt.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Ik ben netjes behandeld

Hij heeft mij goed geholpen , ben er zeer tevreden over

Prettig en deskundig personeel

prettig en deskundig personeel.

keurig werk

De tandtechnicus kende ik al en heeft zoals verwacht keurig werk gekeverd

kwaliteit van prothese is slecht

kwaliteit van prothese is slecht 2 keer een tand uit en al 2 keer gebroken van veel mensen die klacht gehoord

Vakkundig vriendelijk

Pijnlijk en langdurig

Het verwijderen van tandsteen duurde in tegenstelling tot vorige keren enorm lang, ongeveer 20 minuten. Mijn idee was de assistent onervaren en wilde het graag erg zorgvuldig schoonmaken. Ondanks dat hij erg vriendelijk was, was het pijnlijk en ongemakkelijk. De instrumenten werden onhandig en verkeerd in mijn mond gestoken en mijn tandvlees werd vaak geraakt. Mijn tandvlees bloedde flink, zelfs na een week is het nog erg gevoelig en gaat het steeds bloeden.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

Fijn

Vriendelijke kleinschalige praktijk

Ik ben geholpen door een nieuwe startende tandarts. Ze was zorgvuldig en vriendelijk. Graag had ik meteen het tandsteen verwijderd maar daar was geen tijd meer voor. Voor een volgende keer heb ik dat al aangegeven dat ik dat graag meteen laat doen.

vakkundig

snel en vakkundig geholpen

Inval tandarts!?!

Niet echt goed bevallen, maar ben gelukkig al heeel wat gewend… Assistente staat maar te leunen op de afzuigpijp die in je mond zit. Communicatie is ook niet echt top geloof ik zoeken heel de tijd maar naar spullen. Maar graag zie ik de volgende keer de echte tandarts… Groetjes, Kees

uitstekend

Vriendelijk, geen wachttijd en vooral professioneel.

Vriendelijk personeel,mooie praktijk

Fijn geholpen en op mijn gemak gesteld.

Goede tandarts ondanks mijn fobie voor de tandarts toch goed geholpen daarom 5 sterren

heel fijn

er moesten 8 kiezen getrokken worden, ass tandarts nam de tijd en heeft het heel goed verdoofd chapo en de tandarts heeft ook goed gehandeld, geen klachten.

Goede uitleg en professioneel

Marian stelde mij op mijn gemak en vertelde duidelijk wat haar plan was en wat ze precies ging doen. Tandsteen en aanslag goed door haar verwijderd. Tandarts en assistente waren vriendelijk en professioneel. Ga zo door!

uitstekend

vriendelijke balie assistentes en een geduldige,rustige,vriendelijke mondhygienste, ben er blij mee!! voor de volgende vraag, sorry, weet even haar naam niet, vandaar de opm.onbekend

Fijne gezellige tandarts en ook het personeel

Vriendelijk tandarts werk snel

Netjes en correct

Gewoon goed

Prima geholpen en mooi resultaat

Fijne behandeling, snel efficiënt en betrouwbaar

Kostantinos is een fijne tandarts.

Naar de tandarts gaan is nooit leuk en maakt me altijd redelijk zenuwachtig. Gelukkig straalt Kostantinos betrokkenheid en vertrouwen uit en heeft hij me altijd tot op heden prima behandeld.

Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Had 2 afspraken staan maar helaas kon er een niet doorgaan vanwege ziekte. Dit werd toen opgelost door collega.

Over Tandartspraktijk Zundert

Bij Tandartspraktijk Zundert in Zundert zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen! Bij onze praktijk kunt u terecht voor alle algemeen voorkomende tandheelkundige behandelingen. Vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit staan bij ons centraal. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Bij ons in de wachtruimte bevinden zich diverse tijdschriften, informatiefolders en speelgoed voor de kinderen, om de eventuele wachttijd voor de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken.