altijd gezellig

Goed geholpen, goede uitleg en ondanks dat ik er altijd vreselijk tegen op zie is het weer mee gevallen. Ze vonden me zo lief dat ik over een paar weken weer terug mag komen.

Goede service.

Cliënt vriendelijk.

Aandacht, vriendelijk en professioneel.

Ik voel me op mijn gemak met adaeze als tandarts. Ik vind haar heel kundig.

Begripvol, persoonlijk en professioneel

Super goed personeel en goede mondzorg. Vriendelijk en professioneel, denken goed mee.

Kundig, betrokken, vriendelijk

Ik kwam voor controle en trof de assistentie die normaal de transfers ter zijde staat. De controle bleek zij ook goed in haar vingers te hebben. Kundig, vlot, mededeelzaam en vriendelijk. Zoals het hoort, eigenlijk. Maar dan toch!

Prima geholpen

Prima vakkundig geholpen

Aardige mensen

Voor het eerst hier. Niet veel over te zeggen. Ziet er een beetje verouderd uit, geen super moderne praktijk. Maar ja, als ze hun werk maar goed doen.

Helemaal goed.

Zeer prettig en vakkundig geholpen. De nieuwe medewerkster bij binnenkomst is wel een hele aanwinst voor de praktijk trouwens.

Zoals altijd goede zorg

Volgens verwachting

Prettig en vriendelijk geholpen .

Ik voel mij prettig bij deze mondhygieniste.

Zij geeft duidelijk aan wat ze doet en stelt je op je gemak. Kortom Top

Vakkundig behandeld en vriendelijk

Goed advies

Zeer goed!

Goede service van de mondhygiëniste en van de tandarts.

Vriendelijk, gezellig, op tijd en kundig! Fijne praktijk

Heel fijn

Hele fijne ervaring

Prettige praktijk kundige medewerkers.

Ik wordt altijd goed en vriendelijk geholpen door zowel de mondhygiënist als ook de tandarts en assistente.

Klant vriendelijk

Er was genoeg tijd voor mij

Fijne en kundige tandarts

Vriendelijke en kundige tandarts en tandartsassistente.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Kundig en gastvrij

Zie boven

Mondhygiënist minder

Tandarts top alleen mondhygiënist andere behandeling dat ik gewend ben

Oogt als goede praktijk

Ik ben nog maar 1x geweest voor intake gesprek en dus 1e kontrole. Ben heel netjes geholpen, maar kan er dus nog weinig over zeggen.

Eerste bezoek aan praktijk voelde goed!

Het was ons eerste bezoek aan de praktijk, we werden welkom geheten en er werd serieus gekeken naar onze gebitten met een goed advies. Fijne ervaring, blij om bij deze praktijk behandeld te gaan worden!

Prettige eerste kennismaking

Dit was eerste keer dat ik deze praktijk bezocht. Het gehele bezoek gaf me een goed gevoel.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.