Adaeze is een heel plezierige tandarts, ze overlegt en legt goed uit wat ze doet en waarom.

Perfecte praktijk.

Ben een angsthaas door vroegere ervaringen bij andere tandartsen. Hier begrijpen en begeleiden ze je echt perfect.

Uitstekende behandeling, geen klachten

Wij zijn blij met een goede tandarts en mondhygiëniste, ze geven goede voorlichting en je vragen worden deskundig beantwoord

Geweldig team

Fantatisch.

De beste en liefste tandarts die er is.

Een zeer deskundige tandarts met veel aandacht en geduld voor haar patiënten. Adaeze samen met tandartsassistente Diana is geen straf om daar naar toe te gaan. Het is niet onze hobby maar het is zeker geen straf.

Fijne behandeling door Claudia.

De ervaring met Claudia was prima. Aardige dame, leuk gesprek. En ik heb ook het gevoel dat de tandartsbehandeling door haar ook goed is uitgevoerd. Ze vraagt ook steeds of het nog steeds gaat. Ook de na controle van Adaeze was fijn, zij ook ook een aardige tandarts met oog voor haar patiënten. Al met al een prima ervaring. Ik kom zeker bij haar terug.

Al jaren tevreden

Kom al jaren bij deze praktijk en ondanks mijn verhuizing naar een andere stad blijf ik bij deze tandarts en haar medewerkers, goed en fijn, vriendelijk team en bovenal deskundig

aardige mensen en zeer vakkundig!

Allemaal vriendelijke en kundige mensen. jullie inzet wordt gewaardeerd! bedankt

Heeeeel behulpzaam

De plaatsing van invalidenbeugels na mijn val bij het toilet misschien goed idee! Een ervaringsdeskundige

Vakkundig, vriendelijk en prettig contact

Fijn dat er overleg mogelijk was.

Bekwaam vriendelijk en transparant

Super geholpen door Janet!

Janet heeft mij super geholpen. Foto's gemaakt om alles goed te bekijken en neemt de tijd voor je! Toppertje is het!

Zorgvuldig tandartsbezoek met duidelijke aandachtspunten

Goede verzorging en behandeling, je bent hier echt in goede handen.

Vriendelijk, instructies, en afspraak voor de volgende gemaakt

Zie hier boven

nvt

Prettig en goed geholpen

Ik kom altijd graag in deze praktijk

Goede zorg en uitleg

Goede uitleg en zorg

Fijn

Vriendelijke personeel weet je op je gemak stellen en goed advies te geven

Vriendelijk

zeer prettige tandarts praktijk

Uitstekende tandarts en mondhygienistes.

Vriendelijke mensen

Wordt goed geholpen en zijn vakkundig

Ik ben erg tevreden over de mondhygieniste en tandarts.

Je wordt netjes en rustig behandeld. Er wordt netjes antwoord gegeven op je eventuele vragen.

Heel goed.

Vriendelijk en discundig.

Heel professioneel en prettig

Ziexhierboven

Een geweldig team waar je de beste behandeling en zorg en zelfs na zorg krijgt.

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.