Supper!!!!

Maak me zorgen als deze mevrouw stopt. Is niet te vervangen.

Fantastisch team met hart voor de patiënt!

Ik kom al jaren bij deze tandarts en haar team en wordt altijd super lief geholpen!

Prima!

Ik werd vriendelijk en adequaat behandeld

Fijne behandeling. Voorzichtig gewerkt en geen pijn gevoeld.

Fijne praktijk

Kundig, aardig, vriendelijk en met oog voor de patient.

Prettig contact

Snelle en prettige behandeling .

Supergoed!

Alle Lof.

Vriendelijke professionele mondhygiënist. Zij hield echt rekening met mij, omdat ik snel het gevoel heb dat ik stik met het water spuiten in de mond en me dan verslik. Was zeer tevreden.

Super blij met Janet

Fijne controles en gebitsreiniging. Ook voor mijn zoon van 6 die al vanaf z'n 3e mee gaat.

Mijn gebit is aan aanzienlijk verval onderhevig, het contact met de tandarts, assistente Diana alsook met Jeanette is altijd erg goed. Net als het door hen geleverde werk.

Vriendelijke en vakkundige assistente

Stelt je op je gemak en doet haar werk nauwkeurig

Vriendelijk

Leg goed uit wat er aan de hand is.

Zeer prettig en professioneel

Altijd top !

Aardig en kundig personeel !

Vriendelijke goede zorg

In deze praktijk wordt je goed voorgelicht en gaan ze met respect tewerk. Gewoon rustig rekening houdend met de wensen

Hele fijne ervaring.

Hele fijne ervaring. Ik kom er al jaren.

Een eerlijk antwoord op mijn vraag

Perfect !

Geduld en een menselijke benadering !

Wij komen al heel lang bij deze tandarts. Ook na onze verhuizing neer Culemborg. Professioneel, adequaat en vriendelijk.

Gewoon goed bezig .

Het voelt als thuiskomen terwijl je net thuis vertrokken bent!

Op maandag bij de mondhygiëniste geweest en ontdekte dat er een stukje van de kies afgebroken was . Kon de volgende dag al komen om het te repareren, en iedereen daar is altijd vriendelijk en aardig.

Fijne praktijk

Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Je wordt er optimaal geholpen.

Ik wil geen andere tandarts.

Goede praktijk waar de tandarts goede hyienisch maatregels in acht neemt als je behandelt wordt. Dit doen ze al jaren op een goed niveau daarom zou ik ook geen andere tandarts willen bezoeken. Geeft ook duidelijke advies/voorlichting- en instructies m.b.t. mondzorg. Mooie praktijk, centraal gelegen in centrum van TIel waardoor makkelijk te bereiken.

Superfijn

Het is gewoon een superfijne tandartsen praktijk

Vriendelijk en netjes

Zeer vriendelijk en netjes

Chassestraat 17

4001 AK Tiel

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.