Gezellig

Fijne tandarts fijne meiden!

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Fijne praktijk

Het is een fijne kleinschalige praktijk met zeer professioneel personeel. Altijd tijd voor een praatje, ik voel mij hier erg op mijn gemak.

Heel erg goed!!!

Hele fijne mondhygiëniste (Janet). Legt alles goed uit wat ze gaat doen. Ook Ciska bij de receptie heel vriendelijk en kijkt alle opties voor een nieuw afspraak.

Prima en vriendelijk geholpen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Ontspannen sfeer en heel professioneel

Je wordt heel vriendelijk behandeld, door mensen die heel professioneel te werk gaan. Wegens een jeugdtrauma had ik angst voor de tandarts, maar hier hebben ze mij ervan af geholpen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Professionele praktijk

Zeer klantvriendelijk. Veel kennis. Geweest bij Esmee.

tevreden over half jaarlijkse controle

Beleefd, correct, vriendelijk en geen lange wachttijden

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Een gezellige praktijk met kundige mensen

Bij tandartspraktijk Tiel wordt je altijd goed en deskundig geholpen. Ik was de laatste keer de afspraak bijna vergeten en was te laat. Toch maar even gebeld maar dat was geen probleem. Kom maar snel. We gaan u alsnog helpen. Ze zijn dus ook heel flexibel.

Gewoon top.

Schone praktijk, vriendelijk en attente balie medewerkster. Zeer kundige tandarts, vriendelijk en medemenselijk benadering. Geeft goede uitleg en werkt snel. En dat alles met een rustige uitstraling. Kan het nergens beter krijgen, gewoon een topkwaliteit praktijk.

snel, prettig en goed geholpen door vriendelijke mensen

zie hierboven

Iedereen is kundig lief en helpt zo goed mogelijk. Wat ik ook zo ontzettend goed vind is dat ze zo lief zijn met de kinderen. Mijn jonge kinderen gaan graag naar de tandarts en mondhygiëniste. En natuurlijk ook de geweldige assistente van de tandarts.

Altijd goed geholpen.

Ik ben tot nu toe altijd goed en netjes geholpen. Top service!

Heel goed

Vriendelijk

Prima verzorgd en geen onnodige extra wachttijden

Goede ervaring zoals al jaren dat ik bij deze praktijk patiënt bent.

Ontzettend aardig en verstand van hun vak

Prettige sfeer

Prima controle

Ik kon op tijd naar binnen. De controle was prima. Ik kon na de mondhygiënist vrijwel direct door naar de controle bij de tandarts.

behandeling ,alleen maar lof

Beetje de wachttijden in de gaten houden.

Goed behandeld

Prima en kundig

Professioneel en vriendelijk behandeld

Ik kom er om de drie maanden Vriendelijk te woord gestaan en de behandeling duidelijk en vakkundig gedaan Ga lievr naar de tandarts als naar een arts

prima geholpen

Wel wat chaotisch, het betrof niet mijn eigen tandarts maar een invaller. Verder prima geholpen.

Super klant gericht en denk mee in oplossingen.

prettig

Heel professioneel

Esmee is erg kundig, heeft een goede balans tussen grondigheid en pijngevoeligheid, is zeer duidelijk en helder in communicatie, en heel klantvriendelijk.

Prima praktijk

Altijd goed geholpen Goed en vriendelijke tandarts en assistenten en mondhygiëniste

Goede zorg voor het hele gezin.

Goede ervaring. De kinderen (6 en 9 jaar) en ik gaan al jaren naar deze tandarts en zijn heel tevreden over de zorg en behandeling.

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.