Gezellig en goed

Gezellig en goed

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Prima! Vriendelijk, efficiënt en kundig.

Ik was bij een nieuwe mondhygiëniste (sorry naam vergeten. Tessa?) Die was heel plezierig. Normaliter is het Jeanet, op wie we zeer gesteld zijn en ook Adeze (die nog even kwam controleren) is kundig en plezierig.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

moest even wachten, lectuur in de wachtkamer is na corona niet terug gekomen .dan duurt wachten in een lege wachtkamer lang

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Goede zorg en persoonlijke aandacht.

Iedere keer weer ben ik positief verrast door de vriendelijke, persoonlijke aandacht, die dit top-team geeft tijdens een afspraak. Hier ben je in goede handen!

Goed en gezellig

Wordt rekening met je gehouden

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Gewoon goed

Fijne tandarts. Fijne mensen

Wederom geweldig geholpen

Een controle zonder bijzondere ongemakken

Zoals erboven!!

snel, adequaat en vriendelijk geholpen

snel, adequaat en vriendelijk geholpen

Personeel 10 pnt, het interieur 1 pnt

Of het nu de mondhygiënist, de tandartsassistent of de tandarts is, alle medewerkers zijn kundig, patientgericht, vriendelijk en behulpzaam. Echter, het interieur kan echt niet meer. Deuren van kastjes waar materiaal ligt hangt scheef, het balieboard laat los, sommige lades kunnen niet eens dicht en het patiententoilet heeft echt dringend een opknapbeurt nodig. Ondanks dat de praktijk schoon is oogt deze onverzorgd. aan.

Altijd uitstekend!!

Voormij al ruim 40 jaar de beste.

Fijne praktijk

Altijd vriendelijk, behulpzaam en afspraken gaan op tijd.

Dit keer een fijne controle gehad. De behandeling was snel en pijnloos.

Vriendelijk

Een spontane ontvangst bij een voor mij onbekende mondhygieniste. Alles keurig afgehandeld.

Vriendelijk en goede uitleg

snelle actie na geconstateerde noodzakelijke behandeling

Vriendelijke en accurate benadering

Beste tandarts Tiel en omstreken

Ervaren tandarts, met beste service en advies.

Fijne behandeling

prima behandeling

prima behandeling

Deskundige behandeling en in prettige sfeer.

Zeer goed geholpen door Esme mondhygiëniste.

uitstekend deskundig en prettige benadering!

Ook mijn echtgenoot Jan Lambers zeer tevreden over de zalf voor de kloofjes in de mondhoeken.

Behandeling was uitstekend

Gewoon heel goed.

Vriendelijk correct vakkundig volgens afspraak.

Zie hier boven

Over Tandartspraktijk Tiel

Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.