Altijd prettig geholpen

Wordt altijd prettig en vriendelijk behandeld

Zeer goed en Vriendelijke Medewerkers M/V

Zoals boven !

Snel en goed geholpen

Behandeld op afgesproken tijd .

Fijne/Lieve tandarts

Zijn erg lief en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt , ook voor de kids erg lief

Iedereen zeer vriendelijk, ik ben zeer tevreden. Groet Toos Hultman.

goed geholpen

Alle mensen zijn daar heel aardig voor de patiënten, je word fantastisch geholpen en ,als je net zoals ik bang bent voor de tandarts weten ze daar de angst van me zo goed als weg te nemen, Ben afgelopen maandag 23 dec. bij de mondhygiëniste geweest en die heeft me ook fantastisch behandeld, erg vriendelijk en vakkundig . Mijn (vaste) tandarts is Marleen Tromp, een zeer vakkundige tandarts en een vriendelijke vrouw die mij altijd gerust kan stellen. Ze werken op afspraak en ze houden zich aan de afspraak tijden .Chapeau!!

Prettige sfeer, makkelijk parkeren, kundige medewerkers

Alles in orde op één ding na, er zijn telkens andere medewerkers. Ik kan geen band opbouwen met "mijn" tandarts of mondhygiëniste

waardeloos

Krijg begin 2022 advies van de mondhygiëniste voor een uitgebreide behandeling i.v.m. PARADONTITIS. Omdat mijn tandartsverzekering 2022 van 250 euro onvoldoende is en de financiën ontbreken om de dure behandeling te betalen wordt mij begin dat jaar door de mondhygieniste geadviseerd om in 2023 een hoger vergoedende tandartsverzekering te nemen. PARADONTITIS is er geconstateerd, en omdat de financiën ontbreken wordt ik met het advies volgend jaar, met nog 10 maanden te gaan in 2022, naar huis gestuurd omdat de financiën niet aanwezig zijn. Ook in 2023 ontbreken de financiën voor een duurdere tandartsverzekering en de behandeling tegen PARADONTITIS. Zeer gevaarlijk PARADONTITIS is mij door de mondhygiëniste verteld. 2024 hetzelfde verhaal. Ondanks dat ik ieder halfjaar op controle ga verneem ik van de tandarts NIETS meer over de PARADONTITIS. WEINIG BETROKKENHEID VAN DEZE TANDARTS BIJ DE PROBLEMEN VAN DE PATIENT; Afraden dus!

Geen centje pijn !

Snel geholpen aan reparatie van gebroken kies mef gat. Gekozen zonder verdoving te doen en geen enkele pijn ondergaan. Helemaal top.

Lang wachten

Lang wachten en de telefoon ging heel de tijd over terwijl er niemand zat. Mijn tandarts en de mensen verder waren wel ontzettend aardig

Nare oude vrouw

Mondhygiënist begint bij binnenkomst gelijk over als je niet goed stoker tussen je tanden bacteriën kun je hersenvliesontsteking krijgen bla bla vet drama en ook op een toon waar ik niet van ben gediend. En hardhandig . Ik vind het een hele nare oude vrouw. Ik weet alleen haar naam niet. 19 dec om half 3 had ik een afspraak bij haar .

Goed geholpen alleen een beetje te lang moeten wachten in de wachtkamer. Ik ben een half uur later dan mijn afspraak geholpen.

Netjes en vlot geholpen.

Alle aandacht voor het gebit en de mens

Goed geholpen met nieuwe kronen en facings. Prachtig resultaat!

Fijne tandarts ben altijd bang geweest maar voel mij erg op mijn gemak.

Heel fijne ervaring

Aardige tandarts. Snel geholpen. Goed overleg.

Goed geholpen

Ik weet niet wie mijn tanden heeft schoongemaakt. Maar die deed het heel goed .anders moet ik altijd een grote hoeveelheid water proberen weg te slikken. Nu hellemaal niet ze had ook een methode die ik niet ken dat je soms je hoofd moet draaien . Complimenten dat mag ook weleens worden gezegd

Prima geholpen.

Ik kom elk half jaar. En wil zo lang mogelijk een goed gebit houden. Dankzij de hulp van mondhygiënist en tandarts.

Fijn geholpen

Altijd ern prettige samenwerking in de praktijk

Nooit leuk om naar de tandarts te gaan

Personeel is vriendelijk en kundig, maar ik vind het nooit leuk om naar de tandarts te gaan.

Ik had een goede ervaring.

De wachttijd werd beperkt door inval van een ander tandarts. Hierdoor hoefde ik niet lang te wachten.

Top team!

Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen!

Weer prachtig gebit

Bij mondhygiëniste geweest. Niet alleen een superlieve vrouw, heb ook weer prachtig gebit!

Vakkundig en pijnvrij geholpen

Snelle hulp na afgebroken kies. Werd snel geholpen. Alle handelingen uitgelegd. Pijnloos. Goede service

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden