Laden reviews...
550 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral vriendelijk personeel, heldere uitleg en professionele zorg. Patiënten ervaren snelle toegang tot afspraken en geruststelling tijdens behandelingen. De algehele indruk is uitermate positief met vertrouwen in de praktijk. De zorg wordt gezien als klantgericht en betrouwbaar.
Goede service op tijd geholpen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
23 February 2026
Bedankt
23 February 2026
Kort maar krachtig
22 February 2026
anoniem
Had vreselijke kiespijn 3 dagen lang en uiteindelijk toch gebeld want werd alleen maar erger. Gelukkig volgende dag terecht kunnen komen. En ja hoor mijn verstandskies was ontstoken, dus die moest er gelijk eruit. Gelukkig stap voor stap doorheen geholpen en voor ik het wist was mijn kies eruit. Super blij dat het allemaal mee viel en dat alles soepel ging naast mijn ellendige polyneuropathie ziekte (altijd pijn, zenuwpijn) daarna gelukkig ook alles goed verlopen, geen zwelling enz enz. Nu nog helemaal genezen maar dat gaat de goede kant op. Super gedaan en super blij met onze nieuwe tandarts Meneer Younan. TOP!!
22 February 2026
Goede service en behandeling
21 February 2026
anoniem
De tandarts en haar assistente hebben mij goed uitgelegd wat mij te wachten stond. De manier waarop met mij gecommuniceerd werd, was duidelijk en geruststellend. Daarnaast ben ik zeer tevreden over het resultaat van de behandeling.
21 February 2026
anoniem
Mijn vaste tandarts is een zeer prettige en charmante persoonlijkheid. Stelt je gerust, maakt een praatje en ondertussen aan het werk. Snel, vakkundig en met goed advies. Ik ben er blij mee.
20 February 2026
anoniem
Had een vervangster, maar heb toch liever mijn eigen tandarts Marjolein
anoniem
Prima tevreden, Marjolein was de tandarts , achternaam weet ik niet
anoniem
Ik ben goed en netjes geholpen door mijn mondhygieniste. Ze legde alles netjes en goed uit wat ze ging doen.
Gelduld betrowbaar
anoniem
Praktijk ligt in de verkeerde wijk! Woon in het centrum
anoniem
Enige minpunt is de volle agenda van de tandarts... je moet ver vooruit plannen en dat is soms lastig
anoniem
Mondhygiëniste Maudy heeft mij heel goed geholpen,en Marleen Tromp ook heel goed...
16 February 2026
anoniem
Snel een afspraak kunnen maken voor een intake, voor vervanging vulling geen lange wachttijd.
16 February 2026
anoniem
Zeer vriendelijk medewerker. Ze had echt aandacht voor mij. Deskundig is zij te werk gegaan.
13 February 2026
anoniem
Mijn ervaring bij de tandarts is goed.
13 February 2026
anoniem
Je wordt goed geholpen en gerust gesteld
anoniem
Fijn geholpen aangepast aan mide verstandelijke beperking van Nathalie
anoniem
Als je iets kunt verbeteren is het het kauwgom gesmak van de gene die tandsteen verwijderde.
Prettig service en vriendelijke
anoniem
Wij zijn al heel lang patient bij deze praktijk, helaas lopen ze de laatste jaren achteruit. Het blijkt onmogelijk voor de praktijk de tandartsen te behouden, elk half jaar worden we verrast. De laatste 4 afspraken die we hebben gehad worden allemaal geannuleerd, en naar een later moment gezet. Vorig jaar 3 maanden later, de mondhygiëniste gaf aan om de termijnen tussen de afspraken te respecteren. Nadat ik vertelde dat de afspraken steeds werden verzet door de praktijk, gaf ze aan dat ze met personeels problemen kampen. Heel erg jammer.
Beveelt niet aan
anoniem
Ik ben weer uittestend geholpen, mevr. Lindhout is een zeer aardige en uitstekende vakvrouw
Pijnloos, gedreven en geconcentreerd
anoniem
Mijn tandarts kent mijn omstandigheden en vraagt altijd hoe het met me gaat
9 February 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.