Rustige uitleg en behandeling

Ondanks de grote stress goed verlopen behandeling.

Goede ervaring

Goed en duidelijk geholpen

Vriendelijk behandeld

Werd vriendelijk behandeld, helaas nog steeds kiespijn

Ongevraagd met kosten opgezadeld

De uitkomst van mijn controles is eigenlijk altijd dat alles goed is EN dat er goed gepoetst is en toch worden er dan weer kosten in rekening gebracht voor reiniging. Ik vind dat er sterk gezocht wordt naar mogelijkheden om weer een code aan de factuur toe te voegen. Onder Bomas was dit wel anders. Deskundigheid is wel OK maar de manier waarop dit gebeurt niet.

Mondhygieniste is een topper

Persoonlijk contact, vriendelijkheid staat voorop. De praktijk is te allen tijde bereikbaar Verbeterpunt: zitcomfort en uitstraling van de wachtkamer, dit kan echt beter. Wat interessante lektuur zou fijn zijn.

warme zorg voor je gebit

Juliet heeft mij geholpen om het proces rondom reinigende tandverzorging goed onder de knie te krijgen met persoonlijke aandacht

Vriendelijk en correct.

Niemand gaat graag naar de tandarts, maar ik ben hier al zeker dertig jaar,dat zeg al genoeg. In die tijd heb ik nooit een ongenoegen meegemaakt. Ik kan het zelf allemaal niet onder woorden brengen,maar voor mij is het een super tandarts .

Duidelijke uitleg en pijnloze behandeling.

Zie boven. Was gewoon heel goed

Alle jaren goede ervaringen met tandartspraktijk Bomas.

Nemen alle tijd voor je en goede begeleiding.

Goed geholpen

Goed, snel en pijnloos geholpen, duidelijke uitleg bij wat ze ging doen

Goede praktijk, alleen word het voor mij onbetaalbaar. Is een offerte gedaan eind 2025 voor plaatje/ prothese. Maand later 200 euro duurder. Inmeten gaat nu met laser en das veel vriendelijker en beter als " happen. Maar waarom ineens 200 meer. Voir wie is dat beter? Voor mij blijft eindresultaat hetzelfde!!!! Toen ik in november zij dat ik dit dan in januari wil doen ivm mijn verzekering, zullen daar beetje aan bijdragen. Werd er gezegd nou dan gaat het niet door volgend jaar zijn de prijzen veranderd.???? Dan komt je tich met nieuwe prijs, nu werd ik gecanceld Dat is asociaal, heb pensioen e AOW dan is het financieel anders als vroeger.. ik heb mijn gebit nog ben 69 jaar moet ik mijn eigen gebit nu opgeven door dit soort praktijken??? Jullie gaan zelfde weg in als de dierenarts, onbetaalbaar. Maar gelukkig hebben jullie geen euthanasie in het pakket. Vind het schande. Ben positief in enquête omdat de tandartsen nog goed zijn.

Super geholpen. Mijn kinderen voelen zich ook fijn

Fijn geholpen zeer tevreden

Ik werd heel vriendelijk geholpen.

Heel prettig!

Vriendelijk en professioneel

Gewoon goed

op tijd geholpen

Voel me nog steeds vertouwd ondanks dat martijn met pensioen is.. Hij heeft me veel steun gegeven ook met het overstappen naar een andere tandarts

Zeer professioneel

Geruststelling en professioneel

Goede ervaring

We hebben een plan gemaakt en heb tekst en uitleg gekregen hoe en wat, ik ben angstig voor de tandarts en daar houden ze rekening mee

Rustig behandeld

Prettig behandeld.

Een lieve aardige tandarts.

Tandarts met begrip

Met mijn acute probleem kon ik heel snel terecht. Met mijn angst voor de tandarts wordt serieus rekening gehouden en elke behandeling wordt rustig uitgelegd en uitgevoerd. Nooit geen pretje maar ze doen er alles aan om het zo relaxed mogelijk te laten verlopen.

prima geholpen

duidelijke uitleg en prima geholpen

De behandeling is me 100% meegevallen.

Er moest een oude vulling vernieuwd worden. Ik zag er tegenop omdat ik jaren niks gehad had bij de tandarts. Maar het viel me erg mee, ik werd door zowel de tandarts als zijn assistente goed begeleid en geïnformeerd. Dit vind ik erg belangrijk.

fijn

fijne tandarts neemt de tyd voor je legt alles goed uit

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.