snelle reparatie van een afgebroken kies

Ik kon snel terecht nadat er een stuk van mijn kies was afgebroken. De tandarts was behulpzaam en vooral: alle handelingen die moesten worden gedaan werden duidelijk van tevoren door haar aangekondigd. Een fijne ervaring om zo behandeld te worden.

Deskundige en persoonlijke behandeling

Zie boven

rustig, veel aandacht naar patient

xx

Voldeed aan mijn verwachtingen

Gezien een toch enigszins aanwezige angst, zeer geruststellende en prettige controle afspraak.

Ik kom eraan sinds een klein meisje en ik ga altijd tevreden weer naar buiten. Ik word altijd super goed geholpen en met de beste adviezen ga ik de deur uit!

Goede reparatie tand (was al opbouw)

Goede reparatie tand (was al opbouw)

gebit grondig gereinigd

goede ondersteuning en uitleg van de mondhygieniste

Prima tandarts en assistente

Goed geholpen en deskundig advies.

Snelle vakkundige behandeling

Kon bij klachten gelijk terecht en door deze ervaren tandarts zeer goed geholpen.

Always excellent here

Vriendelijk en deskundig

Prettig

uitstekend

Heel goed geholpen

goed geholpen

Ik had voor mij een nieuw gezicht en dat is goed gegaan.

Voor mij was het onverwacht een nieuwgezicht Britt n.l Maar het ging heel goed

Vriendelijk en snel

Ik werd zeer snel na binnenkomst geholpen op een zeer vriendelijke manier.

vertrouwd

Op korte termijn een afspraak in kunnen plannen en direct op korte termijn geholpen.

Fijn en goed

Fijne en vriendelijke ontvangst. Goed geholpen.

Heel goed!

Victoria Stelmakh is vakbekwaam, zorgvuldig en communicatief. Kortom, een hele fijne tandarts.

Vlot herstelde schade aan kies

Kies opnieuw opgebouwd terwijl ik verwachte dat verwijderen de enige oplossing zou zijn.

Zoals altijd. Deskundige vriendelijke behandeling

Prima benahdeling

Zeer bekwaam jonge tandarts!

Prima praktijk

Behandeling is prima verlopen de behandelde tandarts was vriendelijk

Goede controle

Mondhygiëniste altijd vriendelijk en kundig. Afscheid genomen van de tandarts. Jammer dat hij met pensioen gaat.

Prima, op tijd, vriendelijk

Prima, op tijd, vriendelijk

Ik twijfel over deze tandarts

Ik had niet zo’n goed gevoel bij deze tandarts. Zij is de opvolger van tandarts Janssen. Stond met 10 minuten buiten en dat was dus de halfjaarlijkse controle en reiniging van het gebit. Voor dat reinigen dat in 5 minuten gebeurd was en normaal een stuk langer duurt kwam wel een rekening van 33 euro.

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.