Laden reviews...
339 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. De zorg wordt ervaren als grondig en gericht op comfort, met rustige en duidelijke communicatie. De praktijk wordt geprezen om een schone, verzorgde omgeving en een betrouwbare planning. Over het geheel genomen blijkt er veel vertrouwen te zijn in de geboden tandzorg.
Helemaal goed. Aardig en professioneel personeel
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 August 2026
anoniem
voor iemand met een behoorlijk orthodontieverleden en tandartsverleden wordt er goed rekening gehouden met mijn noem het voorzichtheid/ gespannenheid bij tandartsbezoek. De ervaring zou het voor mijn een 10 maken als de tandarts adviezen zou kunnen meegeven aan de preventieve kant / mogelijkheden voor tand/mondhygiene.
22 August 2026
Nvt
22 August 2026
anoniem
Vriendelijke mensen, professionele houding.
19 August 2026
15 August 2026
Goede uitleg , vriendelijk, Dik tevreden
10 August 2026
anoniem
heb alleen telefonisch contact gehad ivm kapot bovengebit
9 August 2026
anoniem
Ik ben geen fan van de tandarts, ik ga snel hyperventileren maar de tandarts bleef gelukkig rustig
9 August 2026
Goede ervaring
Beveelt niet aan
26 July 2026
Fijne afspraak
26 July 2026
anoniem
Ruim 25 jaar kom ik bij deze praktijk. Altijd prettig contact en aandacht voor eventuele klachten. Ik heb al veel behandelingen ondergaan en heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Superteam!
25 July 2026
anoniem
Nadat ik gebeld had kon ik dezelfde dag nog terecht. De tandarts nam mijn angst serieus en heeft uiterst nauwkeurig en adequaat gehandeld. Vanaf de eerste kennismaking heb ik in haar het volste vertrouwen, iets wat ik erg belangrijk vind. Ze is vriendelijk en behandelt je met respect.
23 July 2026
Vriendelijk en deskundig
21 July 2026
Prima alles in orde
19 July 2026
anoniem
Alles nauwkeurig bekeken door de implantoloog
19 July 2026
Prima behandeling
17 July 2026
anoniem
Van afspraak maken( snel aan de beurt ) tot behandeling ging het proffesioneel te werk. Geen klachten.
anoniem
Zeer fijne tandartspraktijk! Het team is vriendelijk, professioneel en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Je voelt je direct op je gemak. Ik heb veel vertrouwen in deze praktijk en kan ze zeker aanbevelen.
anoniem
Goede, maar vooral ook sociale benadering. Uitleg wat er gaat gebeuren en vooral uitleg waarom. Neemt alle nodige tijd. Niets op aan te merken.
9 July 2026
anoniem
Iedere controle word ik zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door tandarts Stelmakh. Zij heeft de praktijk zeer goed overgenomen van tandarts Janssens. Mijn complimenten hiervoor.
8 July 2026
anoniem
Mijn bezoek aan de tandarts is prima verlopen. De behandeling is deskundig uitgevoerd en ook is duidelijk verteld wat de volgende stappen zijn. De tandarts en assistenten zijn vriendelijk, correct en bnovenal deskundig.
8 July 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.