Laden reviews...
321 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk en professioneel personeel en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. De zorg wordt ervaren als grondig en gericht op comfort, met rustige en duidelijke communicatie. De praktijk wordt geprezen om een schone, verzorgde omgeving en een betrouwbare planning. Over het geheel genomen blijkt er veel vertrouwen te zijn in de geboden tandzorg.
Ze nemen de tijd en leggen alle behandelingen goed uit. Ik voel me altijd op mn gemak.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
16 September 2026
16 September 2026
Heel vriendelijk
11 September 2026
anoniem
Altijd vriendelijk en klantgericht. Persoonlijke wensen worden gehoord, besproken en goed geadviseerd. Bekwaam.
6 September 2026
anoniem
Duidelijke uitleg omtrent de behandeling.
6 September 2026
n.v.t.
3 September 2026
Super, als altijd
2 September 2026
anoniem
Was een stuk van een oude vulling afgebroken. Kon direct komen en ben prima geholpen.
1 September 2026
anoniem
Fijne praktijk. Vriendelijk personeel en goede behandeling.
29 August 2026
anoniem
Ons gezin wordt altijd met volle aandacht en vriendelijk behandeld. De kinderen vinden het zelfs leuk om te gaan! Wij zijn ontzettend tevreden.
28 August 2026
Prima ontvangst en behandeling
27 August 2026
anoniem
Jammer dat ze een behandeling doen en er geen prijs bij vertellen Zoals foto’s maken
26 August 2026
Vakkundig
26 August 2026
anoniem
Helemaal goed. Aardig en professioneel personeel
25 August 2026
anoniem
voor iemand met een behoorlijk orthodontieverleden en tandartsverleden wordt er goed rekening gehouden met mijn noem het voorzichtheid/ gespannenheid bij tandartsbezoek. De ervaring zou het voor mijn een 10 maken als de tandarts adviezen zou kunnen meegeven aan de preventieve kant / mogelijkheden voor tand/mondhygiene.
22 August 2026
Nvt
22 August 2026
anoniem
Vriendelijke mensen, professionele houding.
19 August 2026
15 August 2026
Goede uitleg , vriendelijk, Dik tevreden
10 August 2026
anoniem
heb alleen telefonisch contact gehad ivm kapot bovengebit
9 August 2026
anoniem
Ik ben geen fan van de tandarts, ik ga snel hyperventileren maar de tandarts bleef gelukkig rustig
9 August 2026
Goede ervaring
Beveelt niet aan
26 July 2026
Fijne afspraak
26 July 2026
anoniem
Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Bredaseweg 400
5037 LH Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.