Super vriendelijk

Natuurlijk lig je niet graag in de stoel bij de tandarts/mondhygiëniste, maar mijn ervaring bij Victoria is altijd super. Ze houdt overal rekening mee, is super vriendelijk en stelt je op je gemak. Echt een topper. Hoop nog lang bij haar te kunnen komen voor het "onderhoud".

Eerlijk,prima behandeling

Het is heel erg goed gegaan en ze zijn heel vriendelijk

Ze zijn heel erg lief en respectvol

Alles goed

Fijne en rustige tandarts

Zoals altijd zeer fijn.

Fijn ontvangst en goed geholpen.

Hele goede ervaring, ben altijd blij als ik geholpen ben door alle dames die er werken. Persoonlijke aandacht, goede expertise. Ook de nieuwe tandarts heb ik als zeer prettig ervaren. Lief en aardig en zorgzaam.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Vertrouwd na zovele jaren patiënt te zijn.

Tientallen jaren dezelfde tandarts die jou als patiënt kent.

Verzorgd

Fantasticht

Ik ben al jaren patiënt van Maarten Janssen ik voel mij zeer op mijn gemak. Jammer dat Maarten met pension gaat.

Aandacht -menselijk-professioneel

Samen tot een juiste beslissing komem

Professionals

Goede uitleg, vriendelijk en geen pijn :)

Prettig en deskundig.

Prima behandeling en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden.

Goed, ben normaal als de dood voor de tandartsbezoek, maar gaat steeds beter dankzij deze tandarts

Snel professioneel

Qwerty

Ben al 40 jaar klant van deze praktijk. Tot volle tevredenheid.

Geen minpunten te verzinnen; prima praktijk!

Tandarts communiceert goed. Praktijk is schoon en netjes.

Al 40 jaar trouwe klant dat zegt genoeg!

Zie hierboven

Hele goede ervaring

Heel goed

Fijn gevoel

Onze "nieuwe " tandarts is super lief en rustig. Maar ze denkt ook nog verder mee met me. Aangezien ik een prothese-aorta heb, moet ik uitkijken met "bloederige" behandelingen. Ik was het al weer vergeten, maar de tandarts heeft me antibiotica meegegeven, als extra bescherming. Dat geeft een goed gevoel.

Altijd goed geholpen!!

goed.

Tot nu toe is onze ervaring van mijn man en ik goed. Maar omdat Tandarts Janssens met pensioen gaat en er een nwe, Tandarts komt is ht even afwachten.

Hele goede tandarts, wel minder sfeer

We moesten erg lang wachten. Pas na 20 minuten werd daarover iets gemeld. Lang wachten kan een keer gebeuren, maar het had wel al eerder gemeld kunnen worden. Nu waren we pas na ruim 35 minuten aan de beurt. We hadden makkelijk nog even een rondje buiten kunnen lopen. De tandarts is erg fijn. Legt alles goed uit en zeer kundig. Wij vinden wel dat de sfeer anders is sinds de overname van de praktijk. En de wachtkamer ligt geen tijdschrift meer. De folders zijn weg. Het bird met de medewerkers is weg. Je kunt na afloop geen mini tubetje tandpasta meer meenemen uit de schaal op de balie. Het is helemaal ‘kaal’, stil en best sfeerloos. Wat onpersoonlijk geworden. Bij binnenkomst is er nooit een baliemedewerker te zien. Het voelt wat kil aan sinds de overname. Het zijn kleine dingetjes, niet echt kritiek hoor, en toch… het lijkt of de relaxte energie uit de praktijk weg is en dat is best jammer.

Zijn alleen maar zeer goed.

Zijn vriendelijk proberen de beste yijd en dag voor je te plannen, ook kindren van 2 cq 3 jaar die met de moeder meekomen stellen ze opgemaak zodat die graag meegaan.

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.