Ontevreden over manier van omgang

Behandelaar kwam veel te laat (bijna 30min, en ik was de eerste van de dag), hier kan ik best begrip voor hebben, maar er was geen enkele excuses en er hing geen fijne sfeer. Uiteindelijk werd mij verweten dat ik bij het maken van de afspraak had moeten aangeven dat de afspraak niet kon uitlopen. Vrouw achter de receptie was wel begripvol.

Naar tevredenheid geholpen

Ben heel goed geholpen.

neutraal

voel me een patient die op een loopband zit sociaal stelt het niks voor

Goed en vakkundig

Prettig contact en ruimte voor overleg

snel aan de beurt, professioneel geholpen

positief professioneel

Prima praktijk

Prima praktijk, vriendelijke mensen. Goede behandelingen.

ik had een goede ervaring bij de mondhygiëniste marielle.

Zorgvuldig en deskundig. En een mooi resultaat. Echt fijn. Tandarts heel kort en snel maar hopelijk ook goed.

Betrouwbaar

Fijne rustige tandarts & neemt de tijd om alles te bespreken.

Zeer goede ervaring!

Ben zeer goed geholpen door dhr. Dornseiffer. Direct tandsteen verwijderd en een klein gaatje gevuld. Fijn dat alles in één keer behandeld is!!

Goede ontvangst en behandeling

Vriendelijke medewerkers en goede uitleg wat men gaat doen… Ben zeer tevreden

Fijne begroeting

Zeer vriendelijke mensen en vlotte behandeling

Ontspannen sfeer

Persoonlijk, aardig, geruststellend en begrip tijdens de behandeling

Kundig en volledig

Weer prettig en goed geholpen. Een fijn bezoek!

Gewoon voor controle geweest bij bekende tandarts. Niks op aan te merken.

Deskundige vriendelijke hulp

Deskundige vriendelijke klantbehandeling, zowel bij de tandarts als de mondhygiënist(e). Tips: Wachtlijst bij mondhygiëniste was nu ongewenst lang, indien incidenteel geen probleem maar niet langer dan een maand laten worden. Ook de afspraak bij de mondhygiëniste opnemen in de outlook bevestiging/herinnering.

Prima en deskundig geholpen

Heel vriendelijk. Zelfs in deze drukke tijd.

Redelijk

Weinig communicatie en veel personeel wisselingen

Totaal geen interesse in de patiënt

Ik wordt omgeroepen, tandarts en assistent stellen zich niet voor en er wordt niet gezegd neem plaat of iets, niks gezegd. Ik ga zitten en wordt direct gekeken. In 1 minuut klaar en er moet tandsteen verwijdert worden en dat kan niet eens op dat moment nog terwijl ik al binnen een paar minuten weg was. Een nieuwe afspraak maken is niet voor iedereen makkelijk te plannen.

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Vriendelijk ontvangen en netjes behandeld.

goede behandeling

Goede behandeling en prima personeel

Erg vriendelijk en geduldig

Zowel de assistentes als de tandarts waren heel vriendelijk en de tandarts nam alle tijd om mijn afgebroken kies weer te repareren. Het kostenplaatje mag er best ook wel zijn, maar ja alle zorg is duur

Prima!

Zelf een afspraak inplannen via de link of bellen is ook prima. Combi tandarts en mondhygiëniste is snel geregeld. Tijd is tijd, geen lange wachttijd in de wachtkamer. Behandeling prima, er wordt verteld wat er gaat gebeuren. Behandeling door tandarts De Bruijn en Catrien.

Accuraat

Goede behandeling en vriendelijk

Ik had deze keer een andere tandarts. Maar deze wil ik wel elke keer graag bij controles,/behandelingen aan mijn gebit. Deze tandarts was zeer vriendelijk en rustig. Verteld goed wat hij gaat doen. Aangezien ik best wel angst heb voor de tandarts bezoeken.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!