Uitstekend behandeld!

Vriendelijke ontvangst, en goed geholpen.! Mijn tanden zien er weer stralend uit!

Zoals je verwacht

Schone en nette wachtkamer. Persoonlijke en professionele contact. Mondhygiënist en tandarts top en klantgericht geholpen.

SLECHT

MIJN ERVARING IS SLECHT, EEN AFGEBROKEN KIES MOEST GEREPAREERD EN DIT KON NIET IN DE BESTAANDE BEHANDELINGSTIJD, TERWIJL IK NOG MAAR 5 MIN IN DE BEHANDELINGSSTOEL ZAT. HET KON ÉCHTER WEL OM 11,20 UUR, DUS 11.20 WEDEROM NAAR DE PRAKTIJK EN EROP VOLGEND DE REPARATIE VAN 5 MIN. DIT IS TOCH TE GEK IEDEREEN WACHT WEL 5 MIN OP IN CONSULT.

Prima ervaring

Vriendelijk, en goed luisterend naar de klachten. Goede behandelingen..

netjes en precies volgens afspraak

netjes en correct behandeld

Tandarts goed, beleid waardeloos.

Doordat er zo'n haast word gemaakt tijdens de behandeling, vergeet men de medemenselijkheid.

Zeer slechte behandeling met blijvende gebitsschade tot gevolg

Ik heb getwijfeld om deze review te schrijven, toch gedaan om anderen te waarschuwen. Hier een half jaar geleden zeer slecht behandeld. Ik zou behandeld worden door een nieuwe tandarts omdat mijn vaste tandarts vol zat. De nieuwe behandelaar bleek, zo moest ik zelf achteraf op de website lezen, de titel tandarts in Nederland helemaal niet te hebben en niet in het bezit te zijn van een Big-registratie. Dit was mij vooraf niet kenbaar gemaakt. Tijdens de behandeling is zo ongeveer alles wat fout kon gaan fout gegaan. De vulling die is gemaakt in een kies heb ik erg last van gehad, dit is inmiddels verbeterd bij mijn nieuwe tandarts. Daarnaast is tijdens het boren in de kies schade ontstaan aan een aangrenzende kies, waar duidelijk een missend hoekje voelbaar en zichtbaar is. De vulling in de kies voelt en lijkt ook erg onnatuurlijk en is een stuk geler dan de rest van de kies. Bij het bijwerken van een stukje composiet op mijn voortand is het zelfde gebeurd, de andere voortand is geraakt en mist duidelijk zichtbaar en voelbaar een hoekje en is permanent beschadigd. Daarnaast is de behandelde voortand heel lelijk bijgeslepen en voelt hij onprettig/ ruw aan, dit was eerst niet zo. De behandelaar ging erg onhandig met de apparatuur om, er schoot bijvoorbeeld meerdere keren iets los tijdens de behandeling aan de kies. Er werd niet of nauwelijks gecommuniceerd vooraf en tijdens de behandeling. Mogelijk omdat de behandelaar de Nederlandse taal niet machtig was. Deze persoon heeft geloof ik de praktijk binnen afzienbare weer verlaten. Al met al een zeer slechte ervaring, wat jammer is, want ik was eerder altijd tevreden over deze praktijk en de mondhygiëniste en tandarts die ik altijd had. Helaas kan één behandeling waar alles misgaat dat volledig veranderen. Inmiddels ben ik overgestapt naar een andere tandarts, waar ik me veel prettiger bij voel en bezig ben de gemaakte schade te laten herstellen, voor zover dat mogelijk is.

Hele fijne tandartsenpraktijk

Ik kom al een aantal jaar bij deze tandartspraktijk en ben nog steeds ontzettend tevreden. Het is een moderne, schone en prettige praktijk waar je je meteen op je gemak voelt. Het hele team is professioneel, vriendelijk en betrokken – je merkt dat ze echt de tijd voor je nemen. Of het nu om een controle gaat of een behandeling, alles wordt rustig uitgelegd en met zorg uitgevoerd.

Wordt altijd goed geholpen

Vriendelijke behandeling

Heel prettig

Goed en snel geholpen

Optijd en snel geholpen

Wel goed

Ben goed geholpen

Prettige praktij

Tandarts de Bruin is een zeer integere een aardige man. Afspraken maken bij de balie gaat ook heel prettig.

Prima je wordt geduldig behandeld

Vakkundig en vriendelijk

Herinneren aan afspraak vind ik prettig.

Fijn geholpen

kon al vlug terecht

Prima!

Een lekker schoon gebit!

Deskundigheid staat voorop

Deskundig

De controle behandeling was weer prima. Heel zorgvuldig. Wat ik minder leuk vind aan de praktijk is de vele mailtjes die we telkens krijgen.

Heel prettig.

Zonder pijn. En vrij snel.

Ok

Kortmaarkrachtig

Vriendelijk ontvangst, snel geholpen.

Altijd vriendelijk geholpen. Goede behandeling.

Adequaat, vriendelijk en deskundig

Zie hierboven, korte behandeling met doorverwijzing mondhygienist

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!