Echt top.

Juiste benadering met aandacht

Zie hierboven

prima praktijk

vriendelijk en deskundig geholpen

Altijd fijn om weer bij Bernadette te komen

Deskundig, empathisch, meedenkend, vriendelijk.

Astrid is geweldig

Astrid is de beste mondhygieniste waar ik ooit ben geweest. Elk half jaar reinigt ze snel en efficient mijn mond. Ze verwijdert zonder twijfel het tandsteen en daarmee zorgt ze ervoor dat de ervaring zo goed als pijn vrij is.

wordt vakkundig en vriendelijk geholpen

wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en duidelijk verteld wat er gedaan moet worden

Uitstekende mondhygiënist

Halfjaarlijks controle

Controle prima maar een half uur wachten is erg lang voor een consult van 10 minuten

Prima geholpen door zowel tandarts en assitent.

Prima, fijn

Fijne en hartelijke ontvangst en vriendelijk geholpen

Deskundig en zeer klantvriendelijk team.

Altijd vriendelijk ontvangen en naar tevredenheid behandeld. Deskundig team die ook duidelijk communiceert richting de patiënt.

Vriendelijk

Ik vindt alle personeel van de praktijk heel vriendelijk tegenover de client.

Marginale uitvoering van het beroep tandarts bij een controle. Er werd gepraat over een foto maken, maar dit is gezet voor de volgende controle, dit kan dus zeker een jaar duren. Dit hadden zij moeten zien in de afsprakenkaart. Daarnaast wordt benoemd dat er tandsteen is, dit wordt tegenwoordig geen behandeling voor gedaan en wordt snel verwezen naar een mondhygiënist. Mijn vraag die bleef naderhand, wat is de functie van een controle als er alleen wordt geprikt in tandvlees en gekeken. Zijn mijn tanden nu klaar voor het komende jaar, daarom net een voldoende. Het is een marginale inzet als tandarts.

Zie onderstaande

Vriendelijk geholpen

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg

Heel deskundig en vriendelijke uitleg en behandeling

Heel goed.

Vriendelijk, begripvol en volgens mij zeer vakkundig.

behandeling soepel verlopen en zonder verdoving

bij volgende controle wordt het gaatje gevuld.

Altijd goede service en enthousiasme, maar erken als je laat bent

Bij mondhygieniste geweest. Altijd goede service en enthousiasme. Welke ik waardeer. Moest meer dan 15min wachten in de wachtkamer na aanvang van mijn afspraak. Werd uit de wachtkamer opgehaald en begonnen met de behandeling zonder erkennen dat er vertraging was; Erken dat in ieder geval zou fijn zijn.

Fijn om in het dorp goed geholpen te worden

Fijn om in het dorp goed geholpen te worden

Goede Tandarts en weet vannacht aanpakken

Ik heb een wat ouder gebid, en tandarts de Klerk weet van aanpakken en zeurt er niet over. Ze werkt lekker vlot en met een goed resultaat.

Altijd keurig op tijd en een goede behandeling.

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijkheid geholpen door de mondhygiënisten

Zorgzaam en vakkundig

Mevrouw Schopf is een vriendelijke, zorgzame en vakkundig tandarts. De laatste behandeling betrof twee vullingen en die zijn perfect afgevlakt. De volgende dag niets meer gemerkt van de vullingen! Kortom: Het was een prettige ervaring bij een vriendelijk team.

Lieve aardige en vakkundige mensen!!

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.