Leuke vriendelijke en gespecialiseerde mondhygiëniste

Goede ervaring ,erg vriendelijk en zegt regelmatig wat ze gaat doen ,maakt een gezellig praatje .Weet wat ze doet .

Zorgvuldig

Geduldig, empathisch en duidelijk Tandarts Adnana, zij staat nog niet bij het rijtje.

Héél fijn

Altijd aardige medewerkers en proffesionele behandelingen Kom er altijd tevreden vandaan

top

pijn en direct geholpen , kies getrokken en eind van de middag door Paula terug gebeld hoe het met me ging. top

fijne rustige omgeving

Ik heb nog steeds angst voor de behandeling, maar wordt goed ontvangen door de tandarts en assistente.

Altijd correct en vriendelijk ,als je met iets komt kijken ze altijd of er nog een gaatje is .

Super.

Vriendelijk en relaxte behandeling met eigen initiatief. Net zoals bij Loes. Bij spoed behandeling wacht ik graag op een van hun. Bij behandelingen door anderen heb ik mindere ervaringen.

Super goed geholpen

Heel goed.

Nette praktijk met heldere communicatie. Verstandhouding met tandarts is goed.

mijn ervaring is goed

als goed alleen ga ik het liefst naar een dezelfde behandelaar

Goed tevreden

Het ding waar ik me erg aan kan storen is het volgende; Het eeuwige gedweep over het maken van een afspraak met de cliënten Als ik het voor het zeggen zou hebben, gold de volgende regel; De assistente bepaald wanneer er ruimte is en op welke datum en tijdstip. Dan is het aan jou ofdat je komt of niet, verders geen discussie. Als je echt iets mankeert, kom je maar al te graag. Wij zijn een ziekelijk verwend volkje geworden, met veel te veel eisen. En dikwijls ook nog eens een veel te grote mond.

Goed en snel

Zoals altijd zeer deskundige sandra Terwijl de tanden bijkans weg zijn Weet ze er toch nog wat van te maken .chapeau !

Goede behandeling

Ik ben tevreden

goed gezellige tandarts

bij hem ben ik minder bang

Goed geholpen

Goed dienst. Goede arts.

Altijd al een hele fijne praktijk geweest.

Aman is voor mij een waardige opvolger voor Henk van Kleef.

Prima halfjaarlijkse controle, er werd steeds verteld wat er ging gebeuren. foto”s gemaakt en gebitscontrole.

Meedenkend

Nemen de tijd, luisteren naar jouw wensen. En komen met oplossingen.

Warrig

Er moest regelmatig gezocht worden naar materialen en gereedschappen. Die lagen dan in een andere behandelkamer en moesten worden gehaald. Ook werd gediscussieerd over de dikte/stijfheid van het "hap"materiaal. Dat is dan ook niet goedgegaan, de afdruk is door de techniker afgekeurd dus moet ik vandaag terug om opnieuw te happen. Ik ga er vanuit dat die kosten niet worden doorberekend. De aanbevelingen hieronder gelden voor deze laatste behandeling, en zeker niet voor de praktijk. De voorlaatste behandelingen waren bij tandarts Versteeg. Dat waren wel professionele ervaringen. Die zou ik zeker aanbevelen.

fijne tandarts

Sandra is een aardige en goede tandarts

heel erg goed

zeer goede opvang zag erg op tegen behandeling zeer goede opvang

Zoals altijd

Prima behandeld

Naar tevredenheid

Perfect passend gebit onder en boven gemaakt voor mij .zit goed,geen klachten! Kan er weer jaren mee vooruit,

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.