Tandarts Luz is TOP!

Gedreven professional waarbij je niet merkt dat je bij de tandarts bent.

altijd vriendelijk

Redelijk

Communiceren is een beetje moeilijk

Geruststellend

Was nadat van Kleef gestopt was niet meer geweest Ik heb dus heel veel angst voor de tandarts Met lood in mijn schoenen toch maar een afspraak gemaakt en kwam terecht bij tandarts Versteeg Nou wat ben ik blij om door haar geholpen te zijn Ze was zo rustig en lief dat ze een 10 verdient

Goede tandzorg

De tandarts heeft zijn werk prima/ vakkundige uitgevoerd en verteld tijdens de behandeling precies wat hij gaat doen. Erg tevreden.

Goed gehopen! Vriendelijk, kundig en no nonsense!

Behandeling is goed

Slecht

Ik mocht wel snel langks komen en hij heeft de kies gemaakt maar na 4 dagen was wij weer afgebroken dat vond ik echt kut als iets niet echt werkt dan heb ik liever dat ze hem niet gemaakt haden nu moet ik daar voor betaald en voel me daar echt klote onder en dinsdag laten maken en zaterdagavond brak hij af en maandag vroeg ging ik op vakantie nu met een kapotte kies dus door me laatste ervaring zal ik me tandarts niet echt aanbevelen ik kom de 19 juli weer terug en dan zal ik wel kontakt op nemen om hoe we dit kunnen oplossen

Zorgvuldig geholpen. Goede uitleg

Ik ben er tevreden mee

Plezierig

Goed.

Heel goed en vriendelijk en bereidheid

Klantvriendelijk

Geweldig. Stellen je gerust. Alles gebeurt in overleg.

Altijd fijn. Altijd op tijd. Altijd erg goede sfeer.

Een zeer prettige man, mijn tandarts Leemans. Vriendelijk en geïnteresseerd. Legt ook goed uit wat hij doet en waarom!

Hele fijne en lieve tandarts

De tandarts ( mevrouw L. Fernandez) en assistente hebben mij echt goed geholpen. Ik vind dat de tandarts veel rekening met mij heeft gehouden en ook bij het verdoven is ze heel voorzichtig. Normaal ben ik heel bang om naar de tandarts te gaan maar sinds ik deze lieve mevrouw heb, is het minder geworden!

Is zo als altijd prima geen klachten.

Heb een uitstekende tandarts.

HANS LEEMANS, goede tandarts, die altijd gelijk klaar staat als er problemen zijn. Dankjewel Hans

Erg behulpzaam

VRIENDELIJK/BELANGSTELLEND

super tandarts vriendelijk en meelevend met persoonlijke situaties.

Adequaat en vriendelijk.

Altijd adequate en vriendelijke behandeling.

Niet fijn

Ik zou niet op tijd zijn geweest. Andere tandarts die zo hard in mijn vulling prikte dat er een gaatje in ontstond wat ik nu nog voel. Hij zou los zitten en moet nu vervangen worden. Ik heb echt het idee dat dat komt door zijn geprik. Omdat er nu een gaatje inzit kan ik niet anders dan de vulling laten vervangen maar ik kan niet anders dan denken hoe het geweest zou zijn als hij dat niet had gedaan. Ik had immers nergens last van!

Vriendelijk en kundig

Altijd prettig om bij Sandra in de stoel te liggen. Ik mis wel t spoelbakje sinds corona. Even je mond spoelen tijdens of na een behandeling.

Prima!!

Wordt goed en rustig geholpen, legt prima uit wat er gedaan wordt

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.