Top service

Ondanks dat ik geen afspraak had, maar klachten over mijn gebit, werd ik meteen geholpen door een heel vriendelijke assistente en tandarts. Super fijn.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Altijd fijn en goed geholpen

Fijne klantgerichte en ook gezellige praktijk.

ontspannen sfeer

gezellig, ontspannen en weer fijn geholpen

Alles prima, altijd goed

Ik kom er al heel lang met mijn gezin en altijd goed de behandelingen

ik had een heel zorgzaam tandarts.

ik had een goed gesprek met de Tandarts. zij heeft mij goed geholpen.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Altijd vriendelijke goed behandeld

Fijne mensen. Zelfs voor angstige patiënten

Vriendelijke medewerksters

Netjes geholpen bbc en bbc alles invordering gemaakt

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Aardige tandarts en assistente goede uitleg wat ze zouden gaan doen.. Secretaresse ook leuke dames en ook daar goed geholpen .. Al met al zeer tevreden.

goed geholpen naam weet ik niet MK staat op mijn kaartje

Vriendelijk prima behandeling.

Half jaarlijkse controle, was prima

Ik vind het altijd vervelend om naar de tandarts te gaan ondanks dat het dit x gewoon een controle was. De tandarts was aardig, stelde me om mij gemak en we hebben ook nog gelachen. Was weer een prima ervaring.

Weer een nieuwe tandarts op onze afspraak

Prima tandarts. Maar we waren niet op de hoogte van weer een tandarts wissel. Het is prettig om dit Van te voren mede te delen. Er is een gebidsreiniging geweest. Dit kwam pas later in ons op. Groetjes

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 5

Prima geregeld!

Snel en goed geholpen!

Goed en zeer vriendelijk behandeld!

Ontzettend doed en zeer vriendelijk behandeld! Er werd alle moeite gedaan om nog een extra afspraak in te plannen, super!

Prima, vriendelijke mensen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Geweldig geholpen

Vriendelijkheid en zeer goed geholpen

Klantgericht

Prettige sfeer, ervaren TA en vriendelijk, denkt met je mee i.pv. dat behandelingen je worden opgelegd.

Prima heel vriendelijk en kundig

Mijn ervaring is niet anders dan ik al sinds meer dan 27 jaar heb. Hele fijne tandartsen praktijk

Tand was afgebroken..

Tand was afgebroken. Rest is gevuld. Dus geen scherpe randen meer. Wordt wel weer een prothese… helaas ….

Vriendelijk, op tijd met uitleg wat er wel en wat er niet goed is.

Jammer dat een vervolgafspraak zolang duurt.

Goede ervaring

Duidelijke uitleg bij behandeling

Thanks for great job

...

Tevreden!

Prettige ervaring ondanks dat het niet mijn hobby is om naar de tandarts te gaan!

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.