Ondanks dat ik geen afspraak had, maar klachten over mijn gebit, werd ik meteen geholpen door een heel vriendelijke assistente en tandarts. Super fijn.
Fijne klantgerichte en ook gezellige praktijk.
gezellig, ontspannen en weer fijn geholpen
Ik kom er al heel lang met mijn gezin en altijd goed de behandelingen
ik had een goed gesprek met de Tandarts. zij heeft mij goed geholpen.
Altijd vriendelijke goed behandeld
Fijne mensen. Zelfs voor angstige patiënten
Netjes geholpen bbc en bbc alles invordering gemaakt
Aardige tandarts en assistente goede uitleg wat ze zouden gaan doen.. Secretaresse ook leuke dames en ook daar goed geholpen .. Al met al zeer tevreden.
goed geholpen naam weet ik niet MK staat op mijn kaartje
Vriendelijk prima behandeling.
Ik vind het altijd vervelend om naar de tandarts te gaan ondanks dat het dit x gewoon een controle was. De tandarts was aardig, stelde me om mij gemak en we hebben ook nog gelachen. Was weer een prima ervaring.
Prima tandarts. Maar we waren niet op de hoogte van weer een tandarts wissel. Het is prettig om dit Van te voren mede te delen. Er is een gebidsreiniging geweest. Dit kwam pas later in ons op. Groetjes
Snel en goed geholpen!
Ontzettend doed en zeer vriendelijk behandeld! Er werd alle moeite gedaan om nog een extra afspraak in te plannen, super!
Prima, vriendelijke mensen
Vriendelijkheid en zeer goed geholpen
Prettige sfeer, ervaren TA en vriendelijk, denkt met je mee i.pv. dat behandelingen je worden opgelegd.
Mijn ervaring is niet anders dan ik al sinds meer dan 27 jaar heb. Hele fijne tandartsen praktijk
Tand was afgebroken. Rest is gevuld. Dus geen scherpe randen meer. Wordt wel weer een prothese… helaas ….
Jammer dat een vervolgafspraak zolang duurt.
Duidelijke uitleg bij behandeling
...
Prettige ervaring ondanks dat het niet mijn hobby is om naar de tandarts te gaan!
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.