Heel deskundige en mens vriendelijke behandeling

Zowel de assistente als mevrouw vertellen behandelden mij zeer kundig en mens vriendelijk

Heel goed

Heel goed nemen de tijd en goede uitleg

Alles goed en strak geregeld

Afspraken en behandelingen worden snel en adequaat afgehandeld.

Klantvriendelijk en professioneel

Klantvriendelijk en professioneel

Weer heel goed geholpen.

I.v.m. paniekaanvallen durf ik niet altijd te gaan. Dit is niet persee een angst voor de tandarts. Maar hier wordt ik altijd op mijn gemak gesteld en goed en geduldig geholpen. Hele vriendelijk en kundige medewerkers.

Vakkundig behandeld

Zeer vriendelijk en profesioneel

Ik ben tevreden.KAN NIET BETER.

Alles wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd.

Snel en adequaat geholpen bij ontsteking en abces in onderkaak

In het weekeinde ontstond er pijn in een tand in mijn onderkaak, vervolgens ontstond er een abces in mijn onderkaak. Maandag ochtend gebeld naar de receptie die mij diezelfde ochtend heeft ingepland. Ik ben direct geholpen, en kreeg een wortelkanaal behandeling en antibiotica. 3 weken later vond er een nacontrole plaats. Alles bleek weer in orde te zijn.

Precies volgens afspraak en netjes geholpen. Meteen afspraak gemaakt voor over 6 maanden en die wordt keurig per mail bevestigd

Rima

Vriendelijk geholpen en duidelijk uitgelegd wat ze ging doen

Altijd uitermate vriendelijk en belangstellend.

Een praktijk waar je warm ontvangen wordt en er altijd tijd is voor een kort praatje. Men toont belangstelling voor de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Ik ga met plezier als je dat zo mag stellen naar de tandarts.

Fijne tandartspraktijk

Fijne praktijk, met vriendelijk personeel. Nemen echt de tijd voor je, ook met de kleine kinderen is dat prettig. Altijd goed geholpen.

Hele fijne tandarts

Ik zit al jaren bij deze tandarts, ben geen fan van naar de tandarts gaan, maar mevrouw Vermeulen is echt super lief en maakt altijd wel een grapje. De assistentes zijn allemaal even vriendelijk. Echt een aanrader als je een beetje angstig bent voor de tandarts.

Zeer tevreden over de behandeling en de vriendelijkheid van de tandarts.

Ik ben erg tevreden met mijn bezoek. Mijn tanden zijn goed gereinigd en daarna heeft de tandarts alles zorgvuldig gecontroleerd. De praktijk is professioneel en vriendelijk.

Professioneel & vriendelijk

Afspraak maken verloopt efficient en overzichtelijk. Nagenoeg geen wachttijd, men is stipt met de afgesproken tijden. Goed geholpen met duidelijke uitleg.

Prima en deskundig

Professioneel, deskundig en klantbewuat

Vriendelijk

Tandarts en mondhygiënist zijn erg vriendelijk, ik voel me erg op mijn gemak en ik krijg goed advies

Een hele goede tandarts die efficiënt en effectief is die ook nog eens heel vriendelijk. Heel belang

Zie boven. Hele goede tandarts die ook zeer vriendelijk is. Dat was heel belangrijk toen mijn dochter nog jong was. Receptie werkt ook heel goed. Soms is het lastig om er telefonisch door te komen

Goed , professionele , vriendelijk, zowel de mondhygiënist als de tandarts.

Deskundig en vriendelijk personeel.

Keurig oo tijd en prettige behandeling bij zowel mondhygiëniste aks tandarts

prima praktijk

Ik vind deze tandarts praktijk erg fijn, alle tandartsen en assistentes die ik tot nu toe heb gehad zijn allemaal even fijn. Enige puntje zou zijn het verloop van tandartsen, ik weet niet meer zo goed wie ik nou wel en niet heb, maar voor mij persoonlijk maakt het niet zoveel uit wie de tandarts is, als het maar gedaan word.

Prettig geholpen en een goede tandarts

Na enige tijd niet meer naar de tandarts te zijn geweest, ben ik goed geholpen

Goede voorlichting

Alle opties met prijsindicatie waren duidelijk.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.