Goed bezig

Goede ervaring snel en vakkundig geholpen

Kundig en erg vriendelijk

top

Altijd zo vriendelijk en ik heb tijdens de behandeling nooit pijn gehad.

heel goed.

heel prettig en goed.

Goed contact

zeer vriendelijk en vakkundig

!k kom al jaren bij tandarts Vermeulen en zij is zeer vakkundig en geeft zeer goede adviezen! Wat haar siert als arts is, haar vriendelijkheid!!

Vriendelijk en met duidelijke afspraken

Het was kort, krachtig en duidelijk met goede en nagekomen afspraken. En dit alles in een vriendelijke en respectvolle sfeer.

جيد

جيد جدت

Fijne Praktijk.

Fijne praktijk. Kom er graag .

Goed geholpen, kundig en vriendelijk

Op een prettige manier afspraken maken, duidelijkheid waar en bij wie je moet zijn en fijn geholpen.

Zeer gastvrij en vriendelijk vanaf de binnenkomst en vertrrek

Harry is goed toegankelijk zo ook zij assistentie voor zover ik dit kan beoordelen goed vakmanschap

Prima mondhygieniste

Annelotte Konings prima mondhygieniste. Heel vriendelijk altijd. Jammer dat ze weggaat :( plande mijn afspraken altijd bij haar omdat ze mijn favoriet was. Nogmaals erg jammer.

Snel en goed geholpen

Nieuwe patiënt met pijnklachten, Na de intake kon ik snel worden geholpen, daar ben ik blij mee

Verzorgde praktijk, fijn personeel

Blij met goede Tandarts, veel vertrouwen in

Professioneel

Fijne mondhygiëniste en tandarts

Very good

Very professional no delays and good advice

Fijne praktijk

Ze denken met je mee over de behandeling . Mondhygiëniste en tandarts kunnen goed samenwerken . Denken mee over je zorgverzekering !

Redelijk goed

Het duurde wat lang de behandeling maar verder goed gedaan

zoals gewoonlijk een goede behandeling

Ik ben al jaren patient en heb alleen maar goede ervaringen.

Beste tandarts ooit

In de bijna 70 jaar die ik volgende maand oud word heb ik nog nooit zo’n goede tandarts gehad. Nu bijna een jaar bij deze tandarts, Marianne Grobler, en heb deze ervaring nog nooit met een tandarts gehad. Duidelijk over de behandeling die ze gaat doen/doet, gaat erg secuur te werk en de behandelingen worden exact overeenkomstig afspraak uitgevoerd. De beste tandarts die ik ooit heb gehad. Perfect!! Theo Bögels

Super vriendelijk en vakkundig tegelijk.

Weer keurig op tijd. En zo ontzettend vriendelijk. Tijd ook om echt aandacht te schenken.

x

x

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Heel goed en op de afgesproken tijd.

Fijne praktijk

Had een spoedje. Snel geholpen door de assistente, geen tandarts nodig gehad.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.