Laden reviews...
366 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De praktijk krijgt regelmatig positieve feedback over vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en zorgvuldige, patiëntgerichte behandeling. Afspraken verlopen over het algemeen efficiënt en goed georganiseerd, met hoge hygiëne. Enkele reviews noemen taalkloofjes en teleurstelling over bepaalde behandelingen, maar de algehele tevredenheid is hoog. Veel respondenten blijven terugkomen vanwege het vertrouwen in de zorg.
Snelle afspraak. Correct behandeld.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 June 2026
anoniem
Komen afspraken altijd, zijn mee denkend en kan vaak een snelle afspraak maken
21 June 2026
anoniem
De tandarts communiceerde heel respectvol met mijn 98-jarige moeder. Hij schatte ook goed in wat ze kon verdragen per keer.
19 June 2026
anoniem
Ik werd snel geholpen en kreeg effectief feedback
18 June 2026
anoniem
Professioneel, vriendelijk en erg secuur in haar werk als mondhygiëniste.
16 June 2026
anoniem
Kan me geen betere wensen
15 June 2026
anoniem
ik heb geen vaste medewerkertevredenheid
Beveelt niet aan
12 June 2026
anoniem
Goede en degelijke controle. Vriendelijke tandarts en assistente
11 June 2026
anoniem
Vriendelijk personeel, die je zo goed en professioneel mogelijk helpt/onderzoekt. Ze denken ook mey je mee als je ergens laat van hebt.
11 June 2026
anoniem
Behandeling implantoloog goed uitgevoerd met weinig naklachten. Behandeling was wat rommelig. Zaken lagen niet klaar en moesten nog bij elkaar gezocht worden. Verder bloedheet in de behandelkamer.
10 June 2026
anoniem
Erg mooie en rustige werkkamers, schoon en hygiënisch ingericht Personeel is vakkundig en professioneel
8 June 2026
anoniem
Mondhygiëniste die mijn gebit heeft gereinigd doet het zo goed en pijnloos dat je er bijna bij in slaap valt tijdens de behandeling. Tandarts hoefde alleen de controle van het gebit doen en de APK. Vriendelijk personeel en professioneel
7 June 2026
anoniem
Prima wachttijden zijn niet te lang. Vind dat medewerkers aan de balie wat vriendelijker zouden kunnen zijn
7 June 2026
Vriendelijk geholpen. Goede uitleg. Heel tevreden
5 June 2026
anoniem
Niet gehaast, wel met zorg
4 June 2026
anoniem
Kundig en voorzichtig. Geen pijn bij controle. Ook de mondhygiënist Hilde is zeer goed in haar werk
4 June 2026
uitstekend geholpen
anoniem
Vriendelijke en vakkundige behandeling!
anoniem
Fijne tandarts en kon mij meteen helpen met een nieuwe vulling. Ik weet alleen haar naam niet meer
anoniem
Deskundig, goede uitleg, geen onnodige behandelingen.
30 May 2026
anoniem
Zoals altijd heeft Marcy me goed behandeld!
29 May 2026
anoniem
Ik was niet blij omdat ik in februari mijn wortelkanaalbehandeling heb laten doen. Ik kwam na 3 weken terug om te klagen waarom het pijn deed. Ze zei dat ze er niets aan kon doen. En daarna ben ik in mei weer teruggegaan, en ze zei hetzelfde. Ik heb genoeg betaald voor de service. Maar geen HELP? terwijl het duidelijk is dat er iets mis is omdat mijn tand nog steeds pijn doet. Niet normaal. Ik klaagde ook over een rotte plek op mijn gehemelte, dus ik stemde ermee in om een wortelkanaalbehandeling te ondergaan. Maar uiteindelijk bleek het anders te zijn..
28 May 2026
anoniem
“Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij deze tandartspraktijk. De praktijk zag er schoon en verzorgd uit en ik werd vriendelijk ontvangen. De behandeling verliep professioneel en rustig, waardoor ik me op mijn gemak voelde. Er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd en er was veel aandacht voor hygiëne en zorg. Zeker een praktijk waar ik met vertrouwen terugkom.”
27 May 2026
anoniem
Vriendelijke werknemers; duidelijke communicatie, zowel qua mail als in gesprek.
26 May 2026
Fijn en deskundig
24 May 2026
anoniem
Complete mondzorg onder één dak
Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.
Havingastate 9 E
8925 AZ Leeuwarden
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.