Laden reviews...
692 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken een aangename sfeer en vriendelijke zorg. Patiënten waarderen de duidelijke uitleg en de rustige aanpak. De praktijk wordt als professioneel en zorgzaam ervaren met oog voor angst en comfort.
Matige gebidsreiniging voor 100 euro.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Beveelt niet aan
Zoals hierboven vermeld
…
anoniem
Was angstig voor de prikken en alles trekken. Eerst kaken verdoofd en daarna de prikken en niks van gevoeld, zoals de tandarts me al vertelde in het gesprek. En hij heeft er niks over gelogen. Samen met zijn assistente de klus geklaard, zo relax en rustig. Geen spijt dat ik het heb laten doen.
24 March 2026
anoniem
Snel aan de beurt. Goede behandeling.
23 March 2026
anoniem
Tandarts Bosch van Rosenthal zag meteen wat de oorzaak is van de chronische kiespijn waar ik al 3 jaar mee rondloop en waar volgens mijn vorige tandarts niets aan te doen was. Zowel de tandarts als de preventieassistent waren vriendelijk en begripvol.
23 March 2026
Alles keurig op tijd
22 March 2026
Fijn en op mijn gemak.
22 March 2026
Aardig, begrip voor mijn angst. Geen pijn gehad bij trekken 5 tanden
anoniem
Korte wachttijd en vriendelijk personeel. Wachtruimte niet gezellig.Erg steriel.
anoniem
Vriendelijke mensen, behulpzaam en alles perfect geregeld. Nemen ook alle tijd voor je.
anoniem
Nauwkeurig. Iedereen is vriendelijk hangt een goede sfeer
anoniem
Ik kon snel terecht. Eerst bij een collega en daarna bij mijn eigen tandarts. Die pakte de wortelkanaalbehandeling snel en zorgvuldig op en wikkelde die in 1 keer af.
20 March 2026
anoniem
Nadat op zondag mijn vulling was afgebroken kon ik op maandag gelijk terecht om deze opnieuw te laten vullen.
19 March 2026
anoniem
Ondanks mijn angst voor de tandarts wordt ik iedere keer op mijn gemak gesteld en super goed geholpen! Toppers!
Zeer proffeaioneel en klantvriendelijk
anoniem
Met geduld en bekwaam geholpen
anoniem
Kon met mijn klacht dezelfde dag terecht bij mijn eigen tandarts
anoniem
Was aan het einde van de behandeling niet in staat te communiceren. Lohisch gevolg van de behandeling, masr toch verrast. Had nog wel behoefte om te communiceren.
17 March 2026
anoniem
Ik ben nog niet zo lang bij Smile clinic maar ben tot op heden goed geholpen. Ik krijg goede adviezen en de verschillende collega’s zijn goed op de hoogte van het persoonlijke dossier..
17 March 2026
anoniem
geduldig en luisteren goed en leggen alles goed uit
Snel en accuraat
anoniem
Tandarts Popovic nam de tijd voor de behandeling en heeft eea goed en duidelijk uitgelegd >> Uitstekend.
Vriendelijke geholpen.
anoniem
Vanaf binnenkomst balie tot behandeling en vertrek een zeer prettige ervaring, heldere uitleg tijdens bezoek tandarts. Weten waar je aan toe bent tijdens een volgend bezoek.
14 March 2026
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Kliniek, Medisch
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.