Laden reviews...
599 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en de professionele behandeling regelmatig genoemd. Afspraken verlopen doorgaans op tijd en de praktijk biedt een rustige en comfortabele sfeer. Klanten geven aan dat zij vertrouwen hebben in het team en dat er aandacht is voor follow-up. De ervaringen tonen aan dat de praktijk aandacht heeft voor patiënten met angst.
Verdoving was snel gedaan en deed geen pijn, en de operatie was ook snel en pijnloos. Aartsen waren professioneel.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
12 June 2026
anoniem
De ontvangst, behandeling en klantvriendelijkheid zijn perfect. Het parkeren bij de praktijk is echter een ramp. Zeker op Dinsdag is er geen plek, ook is er geen mogelijkheid in de directe omgeving. Het zoeken naar een parkeerplek kost meer tijd dan de behandeling zelf en zorgt bij mij voor frustraties.
11 June 2026
anoniem
na ruim een half jaar weer zonder pijn kunnen eten
anoniem
Mijn periodieke behandeling heb ik als prettig ervaren. De afspraak was zoals gewoonlijk stipt op tijd. Vriendelijke ontvangst, door assistente. Altijd lente in de ogen van… De arts geeft vooraf een duidelijke uitleg over de behandeling. Die daarna ook op een vlotte manier uitgevoerd wordt. Chapeau dokter. Kortom, zeer tevreden over Samenwerkende Tandartsen Tilburg-Zuid
anoniem
Zoals altijd een aangenaam bezoek bij de tandarts gehad.
anoniem
ik kreeg het gevoel dat de be handeling naar de wens van mij goed uit gevoerd werd
7 June 2026
anoniem
Waar ik voor een aantal jaren geleden nog al eens lang moest wachten voordat ik aan de beurt was, is het tegenwoordig redelijk op tijd. Goede uitleg over de behandeling. Soms telefonisch moeilijk te bereiken vanwege administratieve werkzaamheden?(lunchtijd)
7 June 2026
Aangenaam
6 June 2026
anoniem
Allereerst het parkeren is een punt van aandacht, en de afgesproken tijd werd bij lange niet gehaald
4 June 2026
anoniem
Heb al jaren de Spaanse mevrouw als tandarts, en Carla als haar assistente. Ben een beetje bang van de tandarts, maar in beiden heb ik vertrouwen dat het uiteindelijk goed komt, ze zijn rustig en de tandarts is zorgvuldig en legt goed uit hoe het met mijn tanden gaat en wat ze doet.
4 June 2026
anoniem
Prettig om bij de tandarts te komen waar ik eerder ook ben geweest. Met een vriendelijke lach ontvangen en efficiënt geholpen. Duidelijk in haar aanpak en met tips, voor een tandartsbezoek een goede ervaring!
anoniem
Behandeling ging goed, d persoon die mij heeft geholpen had geduld en deed het perfect
anoniem
Werkt goed en adviseert. Zeer sympathiek en straalt rust uit.
anoniem
Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen en ze nemen de tijd voor je.
Bang maar gerustgesteld
nvt
anoniem
Rustige uitleg en hij stelde mij op mijn gemak
anoniem
Mijn tandarts Simone denkt goed mee en is ook pragmatisch. geen onnodige handelingen. Dat vind ik heel fijn
anoniem
Mondhygiënist was kundig en dacht goed mee
Netjes en goed!
anoniem
tandarts mag wel duidelijkere antwoorden geven als ik iets vraag mbt de nabehandeling.
31 May 2026
anoniem
Victoria is erg begripvol en probeert problemen op te lossen met veel geduld!
30 May 2026
anoniem
De wachttijd is prima jammer dat we de tandarts simone en mondhygiëniste niet meer op 1dag kunnen maken, je bent daar vertrouwd mee maar werken nietmeer op de zelfde dag dat vindt ik jammer.
26 May 2026
anoniem
Vriendelijk ontvangen. Nette uitleg en keurige reparatie v mijn kies waarvan de vulling afgebroken was
23 May 2026
anoniem
Uitstekende en deskundige service!
23 May 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Doctor Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.