De behandeling met water is niet fijn maar de mondhygiëniste houdt er heel veel rekening mee en dat is heel fijn!! Ik heb haar al enkele jaren en dat is heel fijn. Ik kom even niet op haar naam. Ik vind de ontvangst ruimte wel heel kil en onvriendelijk.

Prima correcte behandeling

Vriendelijke en deskundige behandeling. Prima..

Gewoon duidelijk en goed

Keurige en duidelijk uitgelegde behandeling

Goed, pijnloos ervaring

Er naar toe gaan zonder zenuwen.

Tevreden na behandeling

Er werd duidelijk besproken wat de behandeling inhield en wat hij ging doen werd stap voor stap aangegeven

nvt

Tandarts die hielp was prettig. Verder geen contact gehad want zelfs aanmelden moet tegenwoordig via een scherm. Als ik terug bel met klachten is er maar 1 plek beschikbaar. Dan hadden ze op z'n minst even goeie pijnstilling kunnen voorschrijven.

Zeer vriendelijk,fijne tandarts.

super

Super. Vriendelijk personeel. Snel geholpen en netjes op tijd. Deskundig advies.

Wel wat lang gewacht

‘n vakvrouw op haar gebied.

Mijn behandelde tandarts is ‘n vakvrouw die haar beroep eer aan doet.Vriendelijk en interesse -hoe het met de patiënt gaat. Deze tandarts is ‘n topper hoor.

Nette omgeving, duidelijk in uitvoering

Goed contact

geen extra info

Deskundig geholpen en advies

Zie bovenstaand

Prima ervaring

Netjes en correct geholpen. Fijne tandarts die duidelijk uitlegt wat er aan de hand is en wat ze gaat doen .

Geweldig goed geholpen

Ik ben geweldig geholpen .toppie

Een tandarts die rustig en voorzichtig is

De begeleiding is erg prettig door de begeleiding en voeren een behandeling netjes uit. Kinderen proberen ze ook zo goed mogelijk te begeleiden. Fijn dat er ook kort een praatje met je wordt gemaakt.

Door tandarts van Dongen uitstekend geholpen

Tandarts van Dongen en assistente hebben mij vriendelijk en vakkundig geholpen

Rust

Je wordt gerustgesteld en uitleg goede ervaring

Vriendelijk en kundig.

Vriendelijk en kundig. Parkeren is wel een probleem.

ingreep en herstel gegaan zoals uitgelegd

Tandarts Schiller perfect is kennis, kunnen en de persoon zien.

Er was rust en er werd naar mij geluisterd

Prima geholpen.

Ik was op tijd voor mijn afspraak en was snel aan de beurt (5 minuten?) en ben prima geholpen.

Prima ervaring rustig met goede uitleg

Vlot, vriendelijk en deskundig.

Mijn halfjaarlijkse bezoek is zoals altijd vlot verlopen. De behandeling werd deskundig uitgevoerd. De vriendelijk ontvangst ervaar ik als zeer positief.. Als jullie nu ook nog een krant of zo in de wachtkamer kunnen leggen. Nee dat is niet nodig, want zolang hoef je niet te wachten.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.