De mondhygiëniste was heel duidelijk en precies in haar werk!

Het was een goede ervaring in alle opzichten en dat na mijn angst voor de tandarts!

Erg professioneel en goed geregeld!

Geen enkele klacht! Alleen maar complimenten!

Goede en snelle afhandeling en afspraake

Blij met zo'n mooie praktijk en de mensen top

Een geweldige tandartspraktijk

Een weer heel tevreden terugblik op mijn laatste behandeling. Zeer goed georganiseerde praktijk met allemaal betrokken en toegewijde medewerkers. De deskundigheid en plezierige behandeling door tandarts Jeske Pfundt laat mij niet met tegenzin opzien naar de afspraken Zij behandelt heel rustig vriendelijk patientgericht en bovenal erg deskundig. De beste tandarts die ik heb gehad. Hoop nog vee jaren door haar te worden behandeld.

De behandelaar doet uitstekend en is geruststellend. Zij doet haar werk goed.

voortreffelijk

ultieme service

geweldig zeer tevreden

Peter heeft goed mijn wensen waargemaakt. op einde van behandeling kwam Femke er bij en heeft ook gezorgd dat kleine details aangepast werden. Ben superblij met eind resultaat dankzij deze twee toppers.

Patientvriendelijk

De tandarts was heel patiëntgericht, vriendelijk en geduldig. Ik had er, mede door een eerdere behandeling door haar, alle vertrouwen in.

De behandeling was correct

Ik werd door de mondverzorger vriendelijk ontvangen en goed behandeld.

Vlot en prima behandeld, een hele geruststelling!

Zorgvuldig, vriendelijk, betrokken, deskundig

Zie hierboven

Hele fijne tandarts!

Heel vriendelijk en professioneel. Goede zorg en duidelijke communicatie. Heel leuk met kinderen! Mijn oudste zoon vindt het heel spannend bij de tandarts, ze gaat daar heel goed mee om.

Toop!

Mijn ervaring bij uw praktijk was uitstekend. De dokter heeft alles zorgvuldig gecontroleerd en duidelijk uitgelegd, wat mij veel vertrouwen gaf. Zeer professionele en vriendelijke tandartsen.

Heel aardige persoon

Er is goed gereageerd op mijn vraag

Kroon was eraf, ik kon direct dezelfde dag komen. Ook vroeg ik of mijn tanden gepolijst konden worden, is direct gedaan. Top!

beste tandarts prima behandeld weet naam van tandarts niet

Mijn ervaring 26.01.26 avond

Hartelijk dank voor de snelle en hoogwaardige procedure. Dank je vooral voor je vriendelijkheid en begrip. Ik voelde me comfortabel in de stoel en zonder angst. Jij bent de beste!

Super, alle tijd en rust.

Nam alle tijd voor mijn behandeling.

fantastische mondhygiëniste

In de tijd van Rompen sr was er ook een van dit kaliber. Een voorrecht door haar behandeld te worden. De tandarts hoefde niets meer aan mijn mond te doen, maar ging uitstekend in op mijn vragen en zorgen.

Heel fijn geholpen!

Betrokken en ervaren tandartsen.

Matig

Diegene die mijn gebit schoonmaakte, deed dit erg lomp. De tandarts zelf is prima

Deskundig en vriendelijk.

Weer een uitstekende ervaring bij Noa en Valerie.

Prettig

Kundig

heel prettig en zorgvuldig

een heel prettige ervaring, ook al vond ik het niet prettig om voor controle naar de tandarts te moeten

Netjes behandeld

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.