Mijn ervaring is goed.. enige min punt is dat het nog wel eens wisselt met tandartsen. gelukkig Heb ik nu alweer 3 jaar dezelfde tandarts en hoop dat deze ook nog heel lang zal blijven

Heel blij met deze tandarts

De behandeling en benadering is professioneel, prettig en persoonlijk. Gewoon goed. Saskia denkt mee en ik voel me op mijn gemak

Perfect!

Hele fijne tandarts en assistenten.

Hele rustige en relaxte mensen

Goed geholpen

Goede uitleg

Prettige ontspannen behandelsetting

Goed bereikbare locatie, voldoende parkeerplekken en kundig personeel

Goed advies

Ik heb goed advies gekregen en heb de indruk dat de tandarts goed werk levert en ze is rustig (Wel prettig)

Vlot, efficiënt en prettig. Gevoel van vakkundigheid en aandacht.

Als eerste aan de beurt 's ochtends, dus mooi op tijd. Vlot en deskundig geholpen en met persoonlijke aandacht. Bijzonder prettig.

Heel goed

Ik ben zeer tevreden over mijn tandartspraktijk vriendelijk en betrouwbaar tandarts.

Alex stelt je altijd op je gemak

Alex werkt nauwkeurig, straalt vertrouwen en rust uit.

Ruim voldoende

Perfecte hulp en behandeling, alleen voor een gaatje moet ik wachten tot eind januari 2026.......jammer

---

Super tevreden !

Ik had afspraak controle en bezoek mondhygieniste. Ik ben al door diverse mondhygienistes geholpen maar deze week door Beyza - paro-preventie asssitente. ( op vestiging Kottenpark) Ze is vriendelijk, rustig en geeft goed advies. Ook was de behandeling beslist de meest zorgvuldige/intensieve op gebied van reininging. Een click met de behandelend medewerker is beslist belangriijk - vind ik - en gelukkig werkt zij tijdens haar opleiding ook bij vestiging Parkweg Enschede waar ik met tandarts Alex komende maand naar toe verhuis. Bied haar een contract aan bij vestiging Parkweg Enschede. Dat heeft ze echt verdiend!

zeer goede tandarts

alex heeft mij zeer goed behandeld.

Vertrouwend

Zeer fijne en prima tandarts

Top!!

Alex geeft mij altijd een warm welkom en is een zeer kundige tandarts.

Professionele hulp

Collega's zijn professioneel en vriendelijk

Vriendelijke mondhygieniste en tandarts

Er wordt rustig uitgelegd wat er gaat gebeuren en zorgvuldig gehandeld

Oppervlakkig

Ik ben onlangs behandeld door een mondhygiëniste. De behandeling was erg snel klaar en niet erg grondig (wat ik gewend was van de oude mondhygiëniste die nu met pensioen is).

Weer fijn geholpen door Alex

Zoals altijd weer fijn geholpen door Alex!

aandacht en service

eris maar 1 negatief punt De te lange wachttijden. Overigens alles prima

een geweldige praktijk

Deze tandarts praktijk is een echte aanrader. Hele vriendelijke medewerkers die zeer capabel zijn. Ik ben jaren angstig geweest voor de tandarts en dat is door deze medewerkers een stuk minder geworden Super Fijn

Vriendelijk personeel, nette ruimtes

We zijn als gezin met 2 kleine kinderen bij de tandarts geweest. In de wachtkamer kon onze peuter zich leuk vermaken. Tandarts Alex heeft ons weer prima geholpen en door geduld en wat aanpassingen, kom hij zelfs onze 2-jarige overtuigen z'n tanden te laten zien. Top!

Tevreden

Goede uitleg, prettige behandeling. Goede voortgang.

Ben de laatste keer niet goed geholpen.

Niemand aanwezig geen tandarts en om 11.30 u. gingen ze sluiten. Ben toen aan de Parkweg wel goed behandeld.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.