Mijn ervaring is goed

Goed geholpen luisteren goed

Fijn geholpen

Alles was perfect. Vriendelijk en deskundig geholpen.

Zorgvuldig

Vriendelijke en adequate behandeling.

Altijd even gemoedelijk , zonder stress !!

Zoals elk tandarts bezoek bij deze praktijk gaat het altijd even gemoedelijk !!

Erg tevreden. Vriendelijk, snel en kordaat

Top.

Vriendelijke emphatische zorg

wij hadden een afspraak voor mijn moeder die zeer slecht ter been is en alzheimer heeft. Hier werd met veel aandacht rekening mee gehouden. Er werd tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Heel fijn!

Perfect.

De mondhygiëniste is kundig en zorgzaam.

Zie hierboven.

Zorgvuldig, meedenken, aardig en vakkundig

Zeer professioneel

Zeer professioneel, maar ook zorgzaam en geïnteresseerd in de persoon zelf waardoor je je ook op je gemak voelt zz

Vriendelijk, deskundig en zorgvuldig

Ondanks dat ik vertraging had ben ik heel fijn en zorgvuldig geholpen, waarbij heel goed is gekeken naar mijn gebit en factoren die daarop van invloed zijn, in enorm vriendelijk contact waarin de tijd is genomen.

Meedenkend.

Zeer sympathieke en begripvolle benadering.

Tot nu toe erg tevreden met het advies en behandeling.

Had niet beter gekund

vakwerk

Fijne mensen en een prima behandeling. Zeer tevreden.

Zorgvuldig en gericht op geruststellen.

Superfijne mondhygiëniste Valerie. Ik heb of eigenlijk had een angst voor de tandarts, maar in deze praktijk, als tandarts heb ik Lenneke,is deze angst eigenlijk bijna verdwenen. Proberen alles zo pijnloos mogelijk te doen, leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Creëeren een ontspannen sfeer. Top! En ook erg goed en zorgvuldig. Je merkt dat ze alles zeer gedegen documenteren.

Prima!

X

X

Ik vind de praktijk groot, ik ben 9jaar op de bijleveldsingel , heb 5 nieuwe tandartsen gehad. Daar ben ik niet blij mee.

zeer tevreden

fijn

Top!

Enkele dagen voor vakantie een probleem aan Valerie voorgelegd. Uitstekend advies en alle tijd voor uitleg genomen. Met een gerust hart naar Kaapstad gegaan. Dank!

In alle opzichten perfect!

Vriendelijk, vlot en vakkundig.

Top tandarts

Dit keer een keer op deze locatie vanwege een verplaatste afspraak met mijn vaste tandarts. Zij werkt altijd goed en nauwkeurig. Is vriendelijk en legt uit wat ze doet en ziet. Geen onnodige behandelingen, etc. Alles in dialoog.

Snel en professioneel.

Fijn, snel en goed geholpen.

Mijn tandarts is professioneel, aardig, vriendelijk, legt goed uit, goed in wat ze doet, en luistert goed naar mij.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.