Vond het bezoek mondhygiëniste zakelijk.

Ben gewend van eerdere tandarts dat gezegd word wat gedaan word,dit steld gerust, was nu minder persoonlijk. Geeft wat mij betreft meer rust in de stoel. Misschien is dit jullie manier van werken maar dit vind ik jammer. Was anders gewend

heel goed en vriendelijk!

bij binnenkomst vriendelijk begroet, goede behandeling. Vertellen waar je beter kunt poetsen. Vragen worden goed beantwoord. bij het weggaan weer leuk gedag gezegd.

Aangename tandarts en goede faciliteiten

Fijne mondhygiëniste

Fijne mondhygiëniste die duidelijk en vriendelijk is en alles goed uitlegt

Goede ervaring

Was iets te laat, toch behandeld, erg fijn

Het gaat prima

Ik vind ze allemaal heel vriendelijk en heel rustig.

Nog weinig ervaring

De behandelingen moeten nog plaats vinden

Snelle behandeling

Een stukje van mijn kies was gebroken. Gelukkig kon ik per direct terecht. Behandeling was snel. Alleen volgende keer als ik aangeeft moet even stoppen tijdens behandeling, moet de behandelaar even stoppen. Wanneer een patiënt moet hoesten, kan hij / zij niet inhouden en praten op dat moment gaat ook niet. Maar nogmaals behandeling was goed en kon ik snel terecht, echt fijn.

Goede ervaring

Ben tevreden

Ik heb een goede ervaring met deze tandarts...duidelijk en goede uitleg over het 'probleem' waarvoor

Ik had laat van zenuwpijnen links boven li ondergebracht. Ze heeft goede onderzoeken en testen gedaan om de oorzaak hiervan op te sporen.

Keurige praktijk met fijn personeel

Ik ben heel tevreden, vriendelijke ontvangst en fijne tandarts.

Fijn en behulpzaam personeel.

De secretaresse plande me voor een behandeling tussen de afspraken, hoefde ik niet nog extra terug te komen. Heel attent.

Prettig

Prettig en professioneel contact

Tevreden

Zie boven

Prima geholpen en goede uitleg

Prettig

Vriendelijk en duidelijk

Nette praktijk, met zeer vriendelijke mensen. Fijne behandeling.

Snel geholpen

Smorgens mijn kapotte prothese gebracht bij Peter smiddag al weer gerepareerd. Echt super .

Met een goed gevoel vertrokken

Zie hier boven!

Magertjes letterlijk en figuurlijk

In de afgelopen drie jaar heb ik mijn ondergebit drie keer laten repareren omdat het gebroken was. Op het dunne gedeelte van mijn gebit bevindt zich een minimale laag die keer op keer breekt. De eerste twee reparaties waren naar tevredenheid, maar de laatste niet. Er is nauwelijks een verdikking aangebracht. Het scheurtje is weliswaar verdwenen, maar ik vraag me af hoe lang dat zo zal blijven. De kosten voor de eerste twee reparaties waren normaal: - 2022: € 30,22 - 2024: € 25,03 De laatste reparatie was echter veel duurder: € 105,76, en daar ben ik niet tevreden over. Ik vermoed dat er een rekenfout is gemaakt. Graag zie ik een creditnota van een gedeelte van de factuur tegemoet.

Fijne tandarts

Voelde me fijn bij de tandarts behandeling verliep goed

Deskundig

Ben zeer tevreden over de behandeling.

Positief

Ik heb alleen nog maar een soort intake / controle gehad .Die heb ik positief ervaren.

Rafael is rustig, tactisch, geeft goede uitleg en is begripvol

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.