Super goed behandeld

Heb het prettig ervaren, zeer te vreden

Goed en vriendelijk advies

Goed advies, duidelijke afspraken vriendelijk ontvangst.

De behandeling was prettig. Wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Op tijd

Afspraak wordt conform tijdstip gedaan en op een uitstekende wijze uitgevoerd.

fijn dat het zo snel ging

blij dat de tandarts de tanden iets kon schoonmaken.

Goed geholpen

Mijn draadje is weer vastgezet nadat het doorbroken was. Er werd goed meegedacht en de makkelijkste en snelste oplossing gekozen. Wel jammer dat ik vaken problemen ervaar met mijn draadje.

Ik kwam er voor het plaatsen van kronen op implantaten. Snelle hulp, goede uitleg. Deskundige aanpak.

Rustig. Duidelijk. Professioneel

Zie bovenstaand

Op tijd geholpen en rustig en een duidelijke uitleg war er gaat gebeuren

Prima, op tijd, vriendelijk

Voelt goed

Fijne ontvangst ,alles heel duidelijk en begrip voor je situatie

Fijne benadering en alles gaat in overleg

Fijne ervaring en alles word besproken met je

Je wordt keurig en vakkundig geholpen.

Je wordt altijd op tijd op de hoogte gebracht wanneer je voor behandeling moet komen. top.

Geen opmerkingen

Vriendelijk en goede uitleg

Goede uitleg

Supervriendelijk

Prima geholpen, door erg vriendelijke mensen en goede adviezen gekregen.

Vriendelijk en deskundig

Controle afspraak

Goede servies

Prima consult

Goed consult

Snel en vakkundig geholpen

Om 13.00 uur bellen om 14.00 uur aanwezig en om 15.30 fluitend weer naar huis. Klasse

Zeer goed.

De tandarts is vriendelijk, duidelijk en zeer professioneel.

Prima. Vlot geholpen

Prima. Vlot geholpen

vervangster van Freek was duidelijk en nam alle tijd.

goed,

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.