Ik word goed behandeld, dat vind ik prettig. Ik heb het idee, dat ik mijn gebit weer op orde heb. Met name tandvleesproblemen. En dat gaat nu stukken beter.

Prima tandarts.

Fijne praktijk.

ook behandeling gehad mondhygieniste maar weet de naam niet meer erg vriendelijke fijne meid. op dinsdag 7 ocktober score 9

Na 40jaar afwezigheid was het weer even wennen om een bezoek te brengen aan de tandarts. Maar de tandartsen die daar werkten legde alles goed uit wat er ging gebeuren in de toekomst.

vakkundig

Een oude vulling is vakkundig vervangen.

Kundig. Vriendelijk

Mooi op tijd. Vriendelijke mensen. Leggen alles goed uit.

Vriendelijk en uitstekend geholpen.

Zeer goed.

Deskundig, aardig en heel goed. Ik ga nu weer met plezier naar de tandarts.

Deze tandartsen praktijk heeft mij over mijn angst voor tandartsen geholpen

Uitstekend bekwaam personeel Goede sfeer

alles volgens afspraak

korte wachttijd dat vind ik fijn .

Duurde erg lang voor alles in orde was.

Moest een nieuw tandframe, maar pas het derde frame was op een kleinigheidje na goed. Misschien moet er eens gekeken worden naar het bedrijf die de frames maakt. Alles bij elkaar een keer of 4 voor noppes bij jullie geweest. De rekening van het frame kreeg ik wel al toen het laatste frame nog gemaakt moest worden. De tandarts en de technicus konden hier niets aan doen. Gr. Paul Vloet.

Top Tandarts

Niets gevoeld. Fijne tandartsassistente Erg vriendelijk en geduldig

Uitleg duidelijk en prettige tandarts

De uitleg van de behandeling was duidelijk en de tandarts was prettig.

Duidelijk en eerlijk.

Inhet kort: een geduldig luisterend oor, goed en eerlijk advies, altijd vriendelijk met een goed gevoel voor humor. Zeer aan te bevelen, ook voor degene die angst hebben voor de tandarts.

Goed snel en correct.

Zoals altijd goed geregeld. Snel en deskundig.

Prettige tandarts

Duidelijke uitleg en netjes behandeld.

Kundig en professioneel

Ik heb kennis gemaakt met mijn nieuwe tandarts bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk. Hele fijne benadering, legt voortdurend uit wat ze aan het doen is en is erg zorgvuldig. Zij is klantgericht en zorgt voor een goede sfeer.

Heel fijn

Ze nam alle tijd, heel vriendelijk allemaal.

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren en goede adviezen

Hele goede ervaring

Deskundig, duidelijke uitleg tijdens de behandeling, afweging van keuzes en vriendelijkheid staan voorop.

Goede en duidelijke informatie en uitleg

Dankjewel voor jullie

Hartelijk dank, ik ben heel blij en voel mij op mijn gemak bij jullie

Professioneel

Correct en goed behandeld vragen en verder behandelplan duidelijk besproken

Correct en netjes behandeld goed overleg tussen cliënt en behandelen arts

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.