Heel goed. Houden zich ook goed aan de tijd, vriendelijk en duidelijk

zeer kundige mensen. Luisterend oor. denken mee. top

Fijne en snelle behandeling

Komt deskundig over. Prettig.

Het onprettige wordt verzacht gedaan

Door tandarts F weer met veel aandacht en zorg behandeld . Met beleid extractie van wortels van mijn kies uitgevoerd . Dank voor je geduld , het verdoven met beleid en de nazorg. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Ben als nieuwe patiënt goed geïnformeerd over mij gebit.

Wisseling van tandarts ivm de tandarts die ik eerst had vertrokken is . Ben tevreden met de nieuwe tandarts erg zorgzaam bij de kennismaking.

Niets op aan te merken. Het voelt allemaal erg vertrouwd.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Het is gemakkelijk om een afspraak te plannen, geen wachttijden. Vriendelijke en deskundige behandeling en bejegening.

Prima!

Hebben de tijd voor je.

altijd een goede en deskundige uitleg met de daarbij behorende behandeling

voor de controle wordt altijd de tijd genomen en als er een behandeling zou moeten plaatsvinden krijg ik daar ook duidelijke uitleg bij. Wordt altijd prettig en deskundig behandeld.

Uitstekend, deskundig, snel, vriendelijk!

Fijne ervaring bij kundige betrokken tandarts.

Steeds weer fijne ervaring. Kundige, professionele en betrokken tandarts. Dat geldt ook voor assistente Linda.

Goed en snel geholpen.

De orthodontist heeft mij goed uitgelegd wat eventueel het probleem is.

Top service

Alles is perfect.

Prima duidelijk consult

Niet veel toe te voegen. Kon kiezen doorverwijzing kaakchirurg of in huis met uitleg verschil.

Top praktijk

Ben eerst bij mondhygiëniste Sigrid geweest. Ze heeft alles prima schoongemaakt en daarna goede uitleg gegeven. Daarna bij Freek de tandarts geweest. Moest kroon laten zetten maar het hele traject is prima gegaan.

Hele fijne behandeling

Altijd een goede behandeling en fijne mensen

ben tevreden.dank U.

Was goed om alles te laten nakijken.

Heel fijn en sociaal

Heel goed

Nette bejegening

Rustige en goede behandeling.

Aandacht om te vertellen wat er tijdens de behandeling staat te gebeuren.

Goede ervaring

Goed geholpen en duidelijk

abominabel

Al meerdere afspraken bezocht waarbij me vertelt is dat ik een nieuwe prothese aangemeten moet krijgen en daar een offerte voor ontvang. Tot op heden heb de offerte niet ontvangen en heb dit ook al diverse keren bij de receptie aangegeven maar ontvang ook hier geen enkele vorm van een terugkoppeling. In de tussentijd heb ik al diverse reperaties aan mijn prothese moeten laten uitvoeren om deze eigenlijk aan vervanging toe is.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door vriendelijke medewerker

Zorgvuldig en snel!

Fijne behandeling!

Prima tandarts

Jeroen is een deskundige, vriendelijke tandarts. Zeker aan te bevelen.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.