Laden reviews...
581 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en professioneel handelen. Klanten waarderen de rustige aanpak en het gevoel welkom te zijn. De praktijk wordt gezien als schoon, modern en goed georganiseerd. Enkele opmerkingen gaan over facturering en afspraken, maar de algehele ervaring is positief.
Al een paar jaar ervaring met Tim als mondhygiënist en dat bevalt me prima.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Rustige uitleg, goede behandeling
prettige behandeling en controle
Fijne begeleiding daar
22 August 2026
anoniem
Mooi op tijd vriendelijke service.
22 August 2026
anoniem
Ik had een afspraak voor een afgebroken vulling en ik kon een week eerder komen. Top.
21 August 2026
anoniem
Vriendelijk, ze geven goed advies en zijn duidelijk. De wachttijd in de wachtruimte is nihil.
anoniem
Netjes voortand gemaakt en vriendelijk
anoniem
Vakkundig en vriendelijk; ik mis het spoelen we
anoniem
Er is altijd een goede communicatie met de praktijk. De behandeling is zoals altijd proffesioneel en prettig. Toegankelijk, gastvrij en gedreven zijn de kernwoorden in het begeleidend stukje tekst over de praktijk. Deze begrippen worden volledig war gemaakt.
Fijne praktijk
18 August 2026
Fijne tandarts
17 August 2026
anoniem
ivm ziektes en vakantie vestiging Gemert door gestuurd.naar Beek en Donk,. Prima service
17 August 2026
Fijne eerste ervaring
16 August 2026
anoniem
Stukje van kies afgebroken, volgende morgen gebeld kon die dag al terecht en is mijn kies weer gemaakt
14 August 2026
12 August 2026
anoniem
De tandarts is professioneel en checkt onze gebitten altijd kundig. Wij hebben eigenlijk nooit gaatjes en zijn altijd snel weer weg. Wel wordt vaak nog even wat tandsteen verwijderd, maar dat is vaste prik. Onze zoon wordt ook altijd prima geholpen en ze is altijd geduldig (hij wordt 5).
8 August 2026
8 August 2026
anoniem
Fijn, rustig en goed geholpen
4 August 2026
anoniem
De behandeling was naar volle tevredenheid. Compleet belachelijk vindt ik het dat er E 1,95 in rekening wordt gebracht voor verzending van de factuur. Jullie zijn verplicht dit te melden en/of een kosteloze betalingswijze aan te bieden. Beide is niet gebeurd waardoor er voor mij geen keuze was. Daarmee vervalt jullie recht om dit in rekening te brengen. Overigens had de rekening aan de balie gewoon overhandigd kunnen worden. Om incassoproblemen te voorkomen betaal ik de volledige rekening maar het zou jullie sieren als deze E1,95 worden teruggestort. Factnr: 2026-9623 Met vriendelijke groet Johan Hendriks
3 August 2026
3 August 2026
anoniem
Een hele goede ervaring, Anke is zeer kundig en geduldig. Ook de samenwerking met de assistente verloopt altijd zeer gemoedelijk.
2 August 2026
anoniem
Na het verwijderen tandsteen helaas niet gepolijst, waardoor het gebit ruw aanvoelt.
2 August 2026
L
1 August 2026
Uitstekend en correct geholpen
30 July 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en Donk
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.