Duidelijk en eerlijk, heel fijn

Duidelijke uitleg. Begripvol, ook voor mijn eigen eventuele keuze. Maar ben toch daardoor gaan twijfelen en wil graag nog een afspraak maken voor de optie die zij mij geboden heeft. Echt heel fijn. Na een eerdere minder goede ervaring nu weer vol.vertrouwen. maar wel bij deze tandarts.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Gegevens van het ziekenhuis waren goed ontvangen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Goed, vriendelijk en duidelijk

Ze zijn altijd vriendelijk, duidelijke uitleg. En zorgen voor een goed resultaat

Wordt zeer goed geholpen

netjes geholpen

Veel uitgelegd wat ze ging doen

prima geregeld

Prima geholpen en vriendelijke tandarts.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Aardig personeel. ik ben tevreden. Bedankt

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Zoals altijd was iedereen vriendelijk en ben ik weer zeer goed geholpen

Goede service, vriendelijke mensen

Al lang niet geweest en daarom best zenuwachtig. Ben goed geholpen en het viel me allemaal reuze mee.

Snel en vakkundig

Afspraak netjes op tijd, vriendelijk personeel en meedenkend personeel

---

Hele vriendelijke tandarts.

Papieren kaartje mag niet meer

Goed geholpen, maar de assistente mogen geen kaartje mee geven met de nieuwe afspraak, alleen 2 stickers. Gelukkig had ik het kaartje van deze afspraak nog op het prikbord hangen, dus daar de stickers maar opgeplakt. Aangezien ik nog geen agenda/kalender voor volgend jaar heb, beland het kaartje op het prikbord tot de afspraak. Beetje onhandig en niet service gericht.

geen

Heel tevreden.

Duidelijk, in alles.

Goed op afgesproken tijd geholpen.

Geen lange wachttijd en netjes geholpen volgens afspraak.

Vriendelijke mensen

Goed uitgelegd

Vaak een andere tandarts

Prima tandarts

De tandarts was voor mij wederom een nieuwe en ze heeft zich niet voorgesteld. Ze gaf wel goede uitleg wat ze ging doen

Heel vakkundig en goed opgeleid.

Een zeer goede tandheelkundige operatie.

chaotische ontvangt, goede zorg

Ontvangt was ietwat chaotisch omdat iedereen aan het bellen was en uiteindelijk iemand anders me kwam halen. Zorg was goed, tandsteen weggehaald en verder geen klachten.

Goede tandarts

Doordat ik nu al een aantal jaren bij Anke Lommers kom, ging ik afgelopen keer rustiger in de stoel liggen. Door de rust die zij uitstraalt voel ik me op mijn gemak.

Goede sfeer

nii

Onnodige kosten

Super jammer dat er van alles voorgesteld wordt qua behandelingen die m.i. niet per se/ niet direct nodig zijn. Ik heb dit nu een paar keer ervaren en heb daar geen goed gevoel over. Idem voor de gedeclareerde kosten.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

Geweldig voor mijn dochter

Mijn dochtertje van bijna 3 had eigenlijk geen zin, maar met een opgeblazen handschoen met een gezichtje erop en veel vrolijkheid vond ze het ineens leuk en werkte ze mee!

Professioneel en goed geholpen

Ben uitstekend geholpen. Serieus maar wel af en toe een leuk grapje om het comfortable voor me te maken

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.