Deze keer wat minder , vervangende tandarts gehad.

Bij de controle heb ik een vervangende tandarts van lommers gehad. Na jaren geen problemen te hebben gehad wordt ik nu ineens doorgestuurd naar de mondhygiënist. Vindt ik wel raar.

Goede gestructureerde tandartsenpraktijk

Duidelijkheid bij binnenkomst en vriendelijke tandarts en assistenten

Gewoon goed.

Snelle en goede service.

Prima!

Nooit slechte ervaring met tandarts Van Loon gehad. Afspraken lopen altijd netjes op tijd en behandelaar is lekker vlot.

Tanden shinen weer

Met veel aandacht gebit gereinigd en altijd een prettige sfeer

Fijne tandarts

In eerste instantie dacht ik : hmm wat een "oude" tandarts en iemand die ik niet kon. Maar nadat de behandeling geweest was,ging ik met een fijn gevoel naar huis,deze man had zoveel ervaring en ik denk dat hij z'n pensioen leeftijd al had bereikt, maar juist dat maakte het zo fijn,vlgs mij voelde het voor hem als hobby. Geïnteresseerde en fijne tandarts.

Weer prettig en op tijd geholpen

Jammer om te horen dat Ankie weer uit de running is, ik hoop echt dat ze voorspoedig herstelt, ook een heel fijne tandarts. Wens haar maar een spoedig herstel.

Eerlijk

Professioneel, persoonlijk en flexibel

Fijne praktijk. Vakbekwame mensen en een persoonlijke benadering

Top!!!

Vriendelijk, goede uitleg, Tevreden.

Meteen geholpen met gaatje vullen en reinigen

Ga zo door

Je wordt altijd optijd geholpen

Top snel geholpen

Gewoon goed zoals je verwacht voor dat bedrag wat je ervoor betaald

Lieve aardige tandarts

Boven staand zegt genoeg

zeer deskundig en accuraat

Ging voor een onderzoek naar implantaten. Was niet mogelijk in mijn geval. Het alternatief werd goed uitgelegd en vervolgens een professioneel hoogstaande behandeling gekregen met een zeer acceptabel resultaat. Heb nu meer kiezen dan ik ooit gehad heb in de afgelopen 50 jaar.

slechte communicatie

Na telefonisch contact met samenwerkende tandartsen Beek en Donk en Gemert had ik 2x een vraag uitgezet . Hierop tot 2x toe geen antwoord gekregen . Niets laten weten . Overigens de vraag neerleggen was al vrij lastig leek alsof iemand vanuit thuis op de achtergrond de telefoon op nam veel herhalen en opschrijven en uiteindelijk nog geen antwoord geen voicemail ingesproken communicatief zeer slecht . Nu heb ik geen behoefte aan contact hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback.

Kundig

Prima tandartsen

Heel fijn

Heel fijn

Normaal gesproken altijd goed, deze tandarts was best lomp met tandsteen verwijderen en dat deed wel pijn aan mijn tandvlees.

Carel voelt zich bij jullie op zijn gemak.

Ondanks de kies die getrokken is voelt Carel zich op zijn gemak.

Zeer goed en fijn

Heel fijn en gerustsellend

snel en vakkundig geholpen

spoedafspraak maar eigen tandarts was zoek en netjes geholpen door een collega...dank

Fijn geholpen

Ik ben goed geholpen door de mondhygiënist. Maar ik vind t zo onpersoonlijk bij binnenkomst dat niemand meer iets zegt. Dat is jammer

Positief

Vanaf het eerste contact een goed gevoel: heldere voorlichting en een duidelijk plan van aanpak en zo is tot nu toe gehandeld. Wacht nu op vervolg in maart 25. Behandelaar is betrokken en beantwoordt vragen. Zeer tevreden over gang van zaken

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.