Goed en vriendelijk geholpen.

Goed uitleg wat er ging gebeuren. Eén opmerking: had afspraak om 14:45,werd om 14:00 gebeld of ik meteen wou komen. Was er om 14:20. Was toch pas om 14:45 aan de beurt.

Prettige tandarts en assistentes

Kom hier al jaren met mijn kinderen. Wij ervaren de tandarts en alle assistentes als prettig en ervaren in hun vak. Ook de dames aan de balie zijn altijd aardig.

Snel en vriendelijk geholpen

Ondanks dat er behoorlijk veel mensen in de wachtkamer zater snel en vriendelijk geholpen.

Prima geholpen

Heel goed!

Goede behandeling

Zeer goed en snel ook voor de beide kinderen

Een goede ervaring waarbij er ook een goed contact en zorg was voor de beide jongens.

Vertrouwd

Fijn dat er bekende gezichten zijn.

Zoals gewoonlijk.. heel goed

Goede adviezen en een vriendelijke behandeling

Ik ben zeer tevreden over Luigi Alessi (hij legt goed uit wat hij gaat doen) en ook de mondhygiëniste. Ze zijn beide heel vriendelijk .

Alles ging prima

Bij de balie werd ik vriendelijk geholpen en bij de tandarts zelf ging ook alles goed.

Het is een fijne praktijk.

Je wordt vaak erg snel geholpen. Vriendelijke medewerkers!

We zijn zoals altijd prima geholpen

Ik ben tevreden over de tandarts

Duidelijke informatie

Goede informatie en voorstel over behandelingen

goed ontvangst / vriendelijk / behulpzaam

Bij binnenkomst wordt je vriendelijk verwelkomt en bij vragen vriendelijk beantwoord.

Professionals

Gewoon gied

prettig en klantvriendelijk

Vriendelijk ontvangst en prettige behandeling.

hieronder

tevreden over behandeling ,en van tevoren door dames bij de balie goed opgevangen en voorbereid over de behandeling

Een controle zonder extra's

De service van tandartsen in het algemeen wordt minder. Ook bij mijn tandarts, vroeger kreeg je nog een controle en het verwijderen van tandsteen. Nu is het slechts een controle. Voor al het andere wordt je doorverwezen. Ik ga voor de hygiënische behandelingen naar het buitenland waar ik tegen 30% van de NL vastgestelde tarieven een betere behandeling krijg.

Prima en geen centje pijn.

Mijn tanden zijn weer netjes schoongemaakt. En de daarop volgende controle verliep ook vlekkeloos.

prima geholpen

goed en vakkundig geholpen

Goede behandeling en een vriendelijke sfeer.

Idem

Wel goed

Snel en vriendelijk geholpen

Assistente was erg ruw

De assistente was erg ruw .

Behandeling vriendelijk, betrokken en vakkundig

Prettige medewerking mbt mijn niet-alledaagse agenda (woon in het buitenland). Behandelend arts legt helder uit wat hij gaat doen.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.