Laden reviews...
562 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een hoge tevredenheid aan vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en gemakkelijke bereikbaarheid. Klanten waarderen het soepele afsprakenproces en de aandacht voor angst en comfort. De feedback onderstreept professionaliteit en betrouwbaarheid.
Aardige tandarts, maar vraag me af of hij al afgestudeerd is of net aan zn opleiding begint. Controle duurde 1 min. ff bovenlip optillen, kijken, onderlip optillen, kijken en bij 2 kiezen ff kijken, omdat ik dat aangaf en dat was t. Niks met haakje en spiegeltje nakijken, ook niet tussen/achter tanden en kiezen gekeken. Ik gaf aan dat ik bang ben voor de tandarts, hij zei niets en keek me alleen wazig aan. Ik ga binnen de praktijk vragen om n andere tandarts, deze tandarts vertrouw ik niet met mn, al slechte, gebit. Ik ben wel tevreden over de vriendelijke dames van de receptie!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Beveelt niet aan
12 September 2026
Behoeft geen aanvulling
10 September 2026
anoniem
Prima, kundig en zeer vriendelijk personeel.
anoniem
Taalbarrière kan een hindernis vormen met tandartsen met een buitenlandse achtergrond. Voor de rest tevreden.
anoniem
Vriendelijk ontvangen aan de balie. Tandarts neemt de tijd voor je. Alvorens duidelijk aangegeven wat de behandeling inhoudt.
anoniem
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
anoniem
Snel behandeld. Goede uitleg! Geen spoelwater, je moest het maar inslikken!
anoniem
Goede uitleg wat er ging gebeuren
7 September 2026
anoniem
Was best een zware behandeling.
6 September 2026
3 September 2026
Ik vond goed
2 September 2026
anoniem
Goede zorg. Vriendelijke mensen.
2 September 2026
anoniem
Er werd goed uitgelegd wat er gebeurde
31 August 2026
anoniem
Ik werd goed en vriendelijk geholpen.
29 August 2026
Zeer bekwaam
29 August 2026
Vriendelijke mensen
27 August 2026
anoniem
Ik weet niet wie mij geholpen heeft. Volgens mij Joseph Sahdo Emghimis.
26 August 2026
anoniem
De tandsarts was vriendelijk en professioneel. Toen ik bijvoorbeeld vroeg om me uit te leggen wat er precies gebeurde, deed ze dat. Wanneer het me wat te veel pijn deed, deden we rustig aan en deden we het met een haakje i.p.v. een elektrische boor. Al met al een heel fijne tandarts.
24 August 2026
anoniem
Wordt goed en vakkundig behandeld
22 August 2026
anoniem
Prettig en ter zake kundig geholpen
anoniem
Cliëntgericht en goede behandeling.
anoniem
Na de behandeling duidelijk uitgelegd.
anoniem
Prettige aandacht. Rust en uitleg vwb behandeling.
20 August 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.