Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een hoge tevredenheid over de zorg. Het vriendelijke personeel, duidelijke uitleg en zorgvuldige behandeling worden veel genoemd. Enkele opmerkingen gaan over wachttijden of gebrek aan informatie, maar de algehele beoordeling blijft positief. Consistentie in de dienstverlening komt naar voren.
Een echte angst haas voor de tandarts, maar de perfecte begeleiding gehad bij de ingreep en pijnloos!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 July 2026
anoniem
Na een slechte ervaring in het Ikazia ziekenhuis bij de Grave terecht gekomen. Vanaf het begin goed en professioneel behandeld en geen problemen meer gehad.
23 July 2026
anoniem
Implantaten in bovenkaak geplaatst (4 stuks) Tis niet geheel pijnloos maar het is wel te doen, door Duidelijke informatie van hun kant uit prima verlopen. Bedankt voor de zorg.
22 July 2026
anoniem
Ik ben ontzettend goed geholpen. Wacht nu echter nog op een afspraak om één implantaat te verwijderen.
22 July 2026
anoniem
Er had wat meer uitleg gegeven mogen worden over de behandeling zelf tijdens de intake. Al was het maar een folder Verder zeker tevreden. Weinig tot geen pijn achteraf.
20 July 2026
anoniem
Een goede en pijnloze ingreep
30 June 2026
anoniem
De ingreep is prima verlopen Maar de informastie vooraf en achteraf kan beter. Kref vooraf de informatie voor de apthoteek via de post. Maar die krijg je dus niet terug en heb je de info dus niet meer. Dew folder die ik mee kreeg had betervooraf gekunt en de info was maar sumier. Kreeg dus meer info via internet. Wat in eigenlijk niet goed vind, maar beter is een goede link naar een website E%r werd gezegd dat ik alles kon eten, maar dat klopt natuurlijk niet als je het gebit niet in mag hebben
30 June 2026
Alles prima verzorgd.
29 June 2026
Vriendelijk ontvangen En gerust gesteld
29 June 2026
Goed geholpen
28 June 2026
anoniem
Het onderzoek was zeer goed en het advies ook. En tot over een jaar
27 June 2026
Gemoedelijk en goed advies
20 June 2026
anoniem
helumaal goed nx op aan tu merkun
10 June 2026
anoniem
Behandelaar was denk ik zeer ervaren waardoor de indruk ontstond dat het een routine klus is. Zonder de patiënt verder uit te leggen wat er nu precies gaat gebeuren. Kwam bij mij nogal als gehaast over
27 May 2026
anoniem
Maling gehad aan mijn bloed verdunner. Heb nog lang nagebloed.heb zelfs 2 blauwe plekken in kin
Beveelt niet aan
25 May 2026
Vriendelijke en zorgzaam
25 May 2026
anoniem
Was eerste consult en ik ervaar het als prettig
23 May 2026
anoniem
Ik zou het iedereen aanbevelen om hierna toe tegaan. Super tevreden, goed resultaat zonder pijn.
28 April 2026
anoniem
Vooralsnog alleen nog maar een foto gemaakt in aanloop tot. Communicatie en bejegening is echter prima.
28 April 2026
Aardige mensen. Vriendelijke uitstraling
19 April 2026
anoniem
Er wordt goed naar je probleem geluisterd en er wordt een passende oplossing bedacht. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
19 April 2026
15 April 2026
Snel en correct
9 April 2026
anoniem
Kwam voor een bovengebit na onderzoek werd er verteld onder is ook niet best , het beste alles trekken. Daar schrok ik erg van ,alles weet netjes uitgelegd.
9 April 2026
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.